benim bildiğim çikolata kız istenip verildikten sonra dağıtılır, kız istemeden önce değil :)
ben de kız istendikten ve kız tarafı da onayladıktan sonra dağıtılır diye biliyorum.
benimde isteme günü ilkte kahve verildi kahveler içilirken istendim ve tamam verildik denildikten sonra çikolatalar dağıtıldı..daha sonrasında ikramlıklar hazırdı zaten onlar dağıtıldı pasta kesmedik pastayı nişanda kestik..
Bizde şu şekilde oldu
- Hoşgeldiniz, sohbet muhabbet
- Kahveler
- Kız isteme
- Çikolata
- Yüzükler
- Hemen arkasından pasta kesildi
- İkramlar zaten açık büfeydi
- Serbest zaman ve Güle güle
Canım benim sözümde şöyle oldu;
*Hoşgeldiniz tanışma,kaynaşma
*Lokum dağıtımı
*Kahve servisi
*Kız isteme
*Söz yüzüklerinin kesilmesi
*El öpme,tebrik
*Söz çikolatası dağıtımı
*İkramlar
*Yolculama :)
Benim de bildiğim çikolata söz kesildikten sonra tutulur ağzımız tatlansın mutlu olalım hep diye :)
Kendi hazırladığınız söz hediyelikleriniz nedir paylaşırsan sevinirim. Bizlere fikir olur :)
havlular ve şişeler üstünde ki harfler nereden acaba?
*Hoşgeldiniz sohbet muhabbet
*İkramlar
*Kız isteme
*Kahve servisi+çikolatalı lokum dağıtımı
*Söz çikolatası+kolonya dağıtımı
*Yolculama
Hayırlı olsun öncelikle mutluluklar dilerimBizim biraz karışık oldu aslında o an nasıl gerekiyorsa öyle yaptık ikramlar bitti kahve servis edilmeden istendim kim verdiye gittim Yüzükleri 1 hafta sonra evde söz-nişan olarak yaptık
Teşekkür ederimÇok teşekkürler sizede mutluluklar dilerim :) Anladığım kadarıyla bunun pek bir kuralı vs yok , herkesin farklı oluyor , benimde kayınvalidemler öyle çok adet adet adet takıntılı insanlar değiller o yüzden sanırım kahveden sonra vereceğim
Teşekkür ederimEvet bir kuralı yok bence de ben herşey bitti en son dağıttım verdik gibisinden oluyor çünkü çikolata normalde aile memnun kaldıysa kızlarını verdilerse çikolatayı açıp dağıtırlar
Hımmm anladım , o zaman eeeen son mu dağıtsam gitmeye yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?