- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
size göre öyle olabilir. ben kendi üzerimden örnek verdim ama sunuda diyeyim benim kardeslerimin asla böyle bi talebi olmaz, nede annem babam buna evet der. bide tabi su var ki bu konuyu direkt tanismada dile getirmeselerde bi kac zaman sonra arayip kiz ailesine durum böyle böyle bizde bu tarihde gelicez uygunsaniz derlerdi. erkek tarafindaki hata bu. tanismaya gidilmis ama ondan sonra ne olacak konusulmamis.Valla bizden kucuk kaynim var su tarihte kiz istemeye gidecegim derse ama ben tatildeyim sen yengeni nasıl cignerde kız istemeye gidersin bekle 6 hafta ben tatilden doneyim demem. Ya tatilimi boler donerim ya da esimle arariz siz annemle babamla istemeye gidin bizde nisanınızda yanınızda oluruz insAllah deriz olur biter. Yeterki gençler mutlu olsun. Hiçbir zaman ne kendi kardesime ne esimin kardeslerine beni nasıl ciğner havasında olmadım. Bu ego tatmininden başka bir sey degil.
Aynen canim bizimki öyle hadi istediğimiz zaman tatil yapilacak durum değil.onu anladim ama abiler su an zaten tatildeler yoklar burda. konu sahibi yurt disinda, insanlar burda bir sene disini tirnagina takip calisip para biriktiriyor. fazla mesai yapiyorlar ki bir iki gün fazla izine ayrilabilmesi icin. kimse daha sonrada yapilabilecek bi isteme töreni icin tatilini yarida birakmasini bekleyemez.
Aynen canim bizimki öyle hadi istediğimiz zaman tatil yapilacak durum değil.
Yengemde sağlik sorunu olduğu icin mecbur gitti .
Fakat yazilarda anlamdiğim kizin annesi babasi tatilini yapip geliyor ve bizikimler tatildeler dediğimiz olmasalar olur deniyor.
Asil ben bu düşünceyi bencil buluyor ,ayni hak herkese var
Gidin isteyin madem kıza sorun yokIyi günler hanimlar,
Kardeşim evliliğe adim atiyor ,kiz tarafin ailesiyle taniştik.Annem babam ben( abla) ve eşim vardi.Öyle istedi kardeşim .
Şimdi kiz babasi ne zaman istemeye gelecekler diye darliyormuş.Kiz okul tatilinde nişan yapmayi düşünüyor.
Sorun bizim ailenin yarisi tatilde ,köylerinde.
Kesinlikle iki abisi yok.
Bana siz gelin yeter diyor,bende bu saygisizlik olur abileri yok saymiş oluruz diye kabul etmedim.
Kizin babasi evde sorun yapiyormuş,bir geldiler sır geldiler gibi .
Onun ailesi izin deydi bekledik şimdi bizimkiler izinde ,niye anlamiyorlar.
Birde benim babam 80 yaşinda merdivenleri zor cikiyor ,evleri dördüncü katta assansörsüz .Şimdi bir gelsin en azindan bir isteme olsun diyorlarmiş.
Bu demek oluyor ki bir daha iki defa tekrar gitmek gerekir .
Yazik değil mi baba ,biraz anlayiş bekliyorum .
Bilmiyorum karasizim kardeşimi desteklerimde sanki bütün yük benim üstümde .
Toplu gidersek anne baba 2abil 2abla eşleriyle ve kardeş beraber gidelecek.Toplam 12 kişi .
Sizcede en mantiklisi böyle değilmi?
agliyormus yazik derken? her isteginde acsin cesmeleri o zaman.Gidin isteyin madem kıza sorun yok
Neden olmasin?
Ağlıyormuş hem yazik
Istemeİsteme altı üstü, ne abartılmış bu kadar
Tanişma zaten iki ay önce oldu sonra onun ailesi tatile gitti.Kızımın sevgilisi ve ailesi ile tanışmışsam ben de gelip istenmesini en azından adının konmasını isterim.
Bir zahmet abileri kardeşleri için 1-2 günlüğüne geliversinler.
Kimse kusura bakmasın, tanışıp kenara çekilmek yok. Tanışmışsanız devamını getirin.
En azından bir söz takın aranızda.
Az daha beklerseniz sanırım onlar kardeşinizi istemeye gelecek. Benim bildiğim kız evi naz evidir ama bunlar farklı demek ki. Kardeşinizle konuşacaksınız. O istemiyorsa abilerini yanında yapacak bir şeyiniz yok. Kendi gitsin istesin o zaman.Iyi günler hanimlar,
Kardeşim evliliğe adim atiyor ,kiz tarafin ailesiyle taniştik.Annem babam ben( abla) ve eşim vardi.Öyle istedi kardeşim .
Şimdi kiz babasi ne zaman istemeye gelecekler diye darliyormuş.Kiz okul tatilinde nişan yapmayi düşünüyor.
Bana siz gelin yeter diyor,bende bu saygisizlik olur abileri yok saymiş oluruz diye kabul etmedim.
Birde benim babam 80 yaşinda merdivenleri zor cikiyor ,evleri dördüncü katta assansörsüz .Şimdi bir gelsin en azindan bir isteme olsun diyorlarmiş.
Toplu gidersek anne baba 2abil 2abla eşleriyle ve kardeş beraber gidelecek.Toplam 12 kişi .
onu anladim ama abiler su an zaten tatildeler yoklar burda. konu sahibi yurt disinda, insanlar burda bir sene disini tirnagina takip calisip para biriktiriyor. fazla mesai yapiyorlar ki bir iki gün fazla izine ayrilabilmesi icin. kimse daha sonrada yapilabilecek bi isteme töreni icin tatilini yarida birakmasini bekleyemez.
Bencede haklisiniz kardesiniz soylesin babamin yasi belli zorluk cekiyo biz gelecegimiz zaman haber veririz desin yangindan malmi kaciriyorlar kizimi istesinler diye darlayanida ilk duyuyorumIyi günler hanimlar,
Kız kendi ısrar etmiyor ki babası ısrar ediyoragliyormus yazik derken? her isteginde acsin cesmeleri o zaman.
Sizin fikriniz belli zaten ne diye buraya soruyorsunuzKız kendi ısrar etmiyor ki babası ısrar ediyor
keşke elti baldız görümce kv kp falan olmasa da gençler güzel güzel evlense.. şuan sizin abileri de abileri diye diretmeniz kardeşinizin mutsuzluğuna sebep olacak bunu anlamak bu kadar mı zor? siz diretmeseniz, kardeşinizin kafasına "ama abilerin gelmezse küsebilirler, kıza bunu anlatmalısın" diye sokmasanız iki çift mutlu mesut yuva kuracak.
ki 6 hafta demişsiniz, merak ediyorum siz 6 hafta (öncesi de vardır) bekler miydiniz? ne güzel gelinsin tanışılsın sonra da aaa abilerimiz yok illa bekleyeceğiz denilsin. gitmeseydiniz tanışmaya .
İyi de kız tatil dönüşü isteme olacağını biliyormuş. Buna rağmen tamam demiş. Şimdi de yok ailem ısrar ediyor diyormuş. Bu normal mi? Madem öyle kızın ailesi tatile gitmeseydi ya da onlar tatildeyken gidip isteselerdi. Abi yani bunlar da dış kapının dış mandalı değiller ki. Size tatile gidin isteme sonra dense ve siz tatildeyken isteme olsa ne yaparsınız? Ben o düğüne bile süs diye çağırıldığımı düşünürüm.
yanliz direten bi taraf varsa o da kiz tarafi, resmen erkek tarafinin yakasina yapismislar gelin isteyin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?