Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kız İsteme-Söz Elbisesi

brcky

Avuç içi kadar mutluluk yeter :)
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
396
182
53
Herkese merhabalar,

Kasım ayının sonunda aynı gün içinde kız isteme ve söz merasimim olacak. Harıl harıl uygun bir kıyafet arıyorum ama umut yok Hemen hemen bilindik tüm hazır giyim markalarına baktım, istediğim gibi bir model bulamadım. Acaba modeli mi değiştirsem diye düşünmeye başladım :106: Ben kolsuz, düz renk jile tarzı bir model yerine fakir kol, diz hizasında ve dantel detayları olan bir model istiyorum ama yok yok yok Sizce farklı modellere mi yönelmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.

Nisan ayri olacak mi canm peki ???

Nisan ayri olacaksa bence de kiz isteme sozde kisa elbise tercih etmen cok yerindeee.. nerde oturuyordun acaba senn ?? Bakorkoyde ben dantel detayli da tasli da kisa şık cok elbise gördüm yani aramadigim icn kollarina falan dikkat etmedm ama cok siklar vardi hattâ hatırlıyorum birine swy demistim ayri bir soz yapsam bunu giyerdimm diye :)) yani cidden bulabilirsin. . Ama baktin bulamıyorsun kafandakinin disinda da bi seyler denee ustte farkli duruyor gercektenn )) kolay gelsn canm ornek elbiseler koy daha iyi yorum yapalm.. ben de yarn koymaya calisayimm )

merhaba canım bence tek noktaya odaklanma ona zaman kaybı olabılır ve sıkısıp içne sınmeyen bir elbise alabılırsın o yuzden, baska şeyler bakmayı dene en azından alternatif olarak aklında kalır belki de onu unutturucak harıka bir elbise bulabilirsin :)

forever new'de çok güzel elbiseler oluyor bakmadıysan bence mutlaka oraya bakmalısın

Nişan sözden 1 hafta sonra olacak. Onun için uzun bir abiye giyeceğim senin gibi. Sözde hiç davetli olmayacak aslında ama ben yine de güzel bir şeyler giymek istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum canım. Bakırköy'e de gittim aslında ama zaman kısıtlıydı, her yerini gezemedim. Madem öyle diyorsun tekrar bakayım ben Bakırköy'e :) Çok teşekkür ederim :)

Merhaba canım haklısın aslında ama sözlümün ailesi kolsuz, dekolte veya çok kısa bir elbiseyi hoş karşılamayacağı için böyle bir modele yöneldim. Damadı seven, ailesine katlanır Aramaya, denemeye devam :)

forever new'de çok güzel elbiseler oluyor bakmadıysan bence mutlaka oraya bakmalısın

Forever New'e baktım, çok güzel elbiseler var ama dediğim gibi daha kapalı bir şey almam gerekiyor. Bunu beğendim ama bunun da rengi soluk

Sanırım en sonunda etek ceket falan giymek zorunda kalacağım:2:

Sizce bu elbiseler nasıl? Söz için uygun olur mu? :44:

Eklentiler

• $32175_1_56x75.webp
    672 bayt · Görüntüleme: 1.275
Son düzenleme:

Canım forever newdekiler de güzel beğendiğin elbise de bence çok hoş, tam bakırköyde birkaç mağaza diyecektim kapalı istiyorum demişsin ben yazayım gene de bak, kapalı yoldan sahile doğru giderken deichmann falan geçince aşağıda baya pedalizza ve jezebel diye 2 mağaza var kısa elbiselerde güzeller vardı diye hatırlıyorum, ayrıca orda başka mağazalar da var mesela aşkın göksu var orda da fiyatlar foreverdan az değil ama güzel şeyler bulunabiliyor, journey e de bak ben tanışma ve istenmemde denk geldi ordan kıyafet aldım, ayrıca nişanın da çok geç olmuycak o kadar takma ama bence elbise daha şık olur dur ben de beğendiklerimden ekleyim, ayrıca ben de kısa elbise bulurken çok zorlandım ama denk geldi içime çok sindiler senin vaktin benden çok çok fazla kesin bulcan rahat ol ayrıca dizaltı olsun dersen romana da bak orda da vardı baya cicimm

bunlar da forever new

Son düzenleme:

Benim gittiğim forever new ufak mıydı acaba bunları görmedim ben :) Tekrar bakayım, dediğin gibi vakit var Allahtan. Senin elbiseni görmüştüm evet onda da dantel detayları var çok hoştu. Bakırköy'de aşkın göksuya baktım, yeraltındaki çarşıya baktım bi de ptt'nin sokağındaki yerlere biraz baktım. Sahil tarafına doğru gitmemiştim, söylediğin maağazalara da bakacağım. Çok teşekkür ederim canım. Siyah giymek istemiyordum başlarda ama sonra düşündüm nişan elbisesi zaten renkli bir şey olacak, sözde siyah da giysem problem olmaz herhalde?

Belki hepsinde yoktur canım olabilir..
Bak bunlar da hoş mesela bence olabilir:

Vero moda:

ROCKY LACE DRESS - ROE

HOLSO 3/4 DRESS - ROE

GARCIA LS SHORT DRESS - ROE

Aynen canım ben kendi elbisemi de çok beğenerek aldım, ki sadece kız isteme oldu, söz olmadı bizde ama söze de uyar bence, sen nasıl istersen giyin cidden bir kuralı yok bence herkes kendi mutlu olduğu gibi giyinmeli , çok abes bir şey olsa uyarırız merak etme ama siyah da gayet olur bence, eğer değişik bir detayı varsa neden olamsın çok da şık olurr atıyorum onu da bordo bir ayakkabıyla küpeyle falan kombinlersin mesela süper de olur yani..

çok teşekkür ederim Hilalcim gidip bunları da deneyeceğim en kısa zamanda

Kızz almışsın elbisenii güle güle güzel günlerde giy canımmm, elbise gayet hoş kombinlerinle de tamamlarsan süper olur hafif topuklu giysen güzel olabilirrr..

Sağol canımmm Dün gidip aldık sevdiceğimle :) O da çok beğendi. Cici kız oldum resmen giyince Ben de hafif topuklu siyah ayakkabı diye düşünüyorum ama çorap ten rengi mi olmalı, ince siyah mı olmalı yoksa opak tarzında mı olmalı bilemedim. Sen ne dersin?

çok teşekkürler canım cevabın için. internet sitesinde bir kaban beğendim ancak 36 mı alsam 38 mi bilemedim.benim bedenim 36

Rica ederim. Dediğim gibi bence dar değil kalıpları. 36 almak daha mantıklı ama sen bilirsin tabi yine de :)

Güzel olur canımm..valla bence ince siyahh mevsim gereği Kasım sonu soğuk da olur istersen kalın giyersın o rahat etmene kalmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…