- 9 Mayıs 2020
- 211
- 299
- 53
- 34
- Konu Sahibi Guzel gunlere
-
İyi geceler. Bir kız İsteme olayımız oldu bir yakınıma, kız istedikten sonra elektrik kesildi. Yaklaşık15=20 dakika kadar. Ama biz eve gelince geldi. Yani demem o ki başına böyle bir şey gelen var mı, uğursuzluk mu, işterin ters gideceğini mi gösterir. Yaşayan veya duyan var mı
İnşallah öyle dir kafama takıldıBatıldır, geçiniz.
Evet benim bi akrabanın istemesinde su kesilmişti ondan sonra onlar tabi önemsemediler ama sonra başlarına gelmeyen kalmadı.İyi geceler. Bir kız İsteme olayımız oldu bir yakınıma, kız istedikten sonra elektrik kesildi. Yaklaşık15=20 dakika kadar. Ama biz eve gelince geldi. Yani demem o ki başına böyle bir şey gelen var mı, uğursuzluk mu, işterin ters gideceğini mi gösterir. Yaşayan veya duyan var mı
Böyle şeylere inanmayın
Arkadaşımın düğününde deprem oldu elektrik kesildi ama şuanda çok mutlular
Yaa cok tatli yazmissinizBöyle şeylere inanmayın
Valla mıEvet benim bi akrabanın istemesinde su kesilmişti ondan sonra onlar tabi önemsemediler ama sonra başlarına gelmeyen kalmadı.
Sevindim inşallahBöyle şeylere inanmayın
Öyle de insanın kafasına takılıyorElektrik kesildi diye evlenmeyecek mi şimdi anlamadım ben. İnsanlık hali her şey olur.
Ya ciddi misiniz ben eşimle tanıştığım gün ülkeye siber saldırı oldu bütün ülkenin elektrikleri kesildi 5 yıldır evliyiz. Bırakın bu herşeyden mana çıkarmaya çalışmayıValla mı
Yok tüm mahalle de gitti. Dediğim gibi 15 20 dakika sürdü, biz dışarı çıkınca tedaş kabloları bağlıyor Du diregeSadece sizin bulunduğunuz daire kesildiyse o iş hayırlı olmayacağı içindir. 15-20 dakika kesilmesi de kem gözün işaretidir.
Ama mesela mahalle geneli bir kesinti ise, hani her zaman olması mümkün olan kesintiler var ya teknik sorunlar nedeniyle, sizden bağımsız gerçekleşen kesintiler o zaman sorun yok kız isteme hayırlıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?