kız istemede nasıl giyineyim

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
merhaba hanımlar Allah nasip ederse bu ayın sonunda kız isteme ve aile arasında küçük bir nişan olayım var. Ama ben ne haldeyim derseniz kilo veremedim diye üzgün elbise bulamadım diye sinirliyim. öncelikle nasıl giyinmeli bilmiyorum. ailelere sormakta istemiyorum şöyle güzel gösterişli olsun ama kesinlikle dekolteli açık olmasın. çünkü 2 tarafın aileside açıklığı sevmiyor. sıfır kola bile biryığın laf duyarız sizin önereceğiniz yerler varmı. ankara- eskişehir konya da olabilir bu illere gideriz. elbiselerin yerini mağaza adını vs. özelden de mesaj atabilirsiniz resimde koyabilirsiniz.

Öncelikle hayırlı olsun... :)
1.Siyah veya krem diz hizası, vücudu saran bir elbise? altına uygun renklerde topuklular?
2.Yaza uygun, sevdiğin renklerde uzun salaş bir elbise? ve tabiki hafif bir makyaj?

çok cıvıl cıvıl bi renk olmasa iyi olur... gece olacaksa siyah likralı bi elbise ile çok rahat olabilirsiniz...güzel bir taş detayı elbiseyi hem sade hem şık gösterecektir.... kalem etek tarzı olursa zarif gösterir.... evin içinde olacaksa nişan yüksek platform ayakkabı giymeyin bence, dar alanda rahatsız eder...platformsuz hafif sivri açık ayakkabı tercih etmelisiniz...

hanım,hanımcık yeni elbiseler var genç kızlar için, bence pantalon giyinme, koyu renkli elbise hoş olur

cevaplarınız beni çok mutlu ediyor hanımlar. zor günler inşallah geride kaldı faat cığım.. bu kadar mutlu olacağımı bilseydim geçmişte yaşananlara ağlamazdım. gözyaşlarıma uykusuz gecelerime ve kendime yazık ettim. şimdiki mutluluğumun tarifi imkansız. Allahım herkese böyle güzellikler yaşatsın.

Böyle hissetmene sevindim.Amin..

yok cnm ben mini giyemem uzun diz altı etek alırım ben.

Son düzenleme:
mesela ben şöyle bir elbiseyi beğendim.Ama bana göre biraz sönük.
http://www.modanomi.com/admin/uplfiles/K_87379083-06122012125012.jpg

Ben kendi isteme törenimde bu elbiseyi giymiştim :) Belindeki kemeri kendimce yorumlayıp, giyeceğim ayakkabıdaki broşun aynısını monte etmiştim. İnce uzun bir bedene sahipseniz hakikaten harükulade duruyor.
Ama küçük bir ayrıntı olsun benim isteme törenim geçen sene 2 ekimdeydi, renk olarak sanki yaz için pek uygun değil, daha renkli şeyler seçmeniz daha doğru olur sanki. Kremler, pudralar,dantel ayrıntılar kullanabilirsiniz, naçizane...

yaa cnm sen giyim konusunda güzel ve makul siteleri iyi biliyorsun. başka önereceğin yerler varmı netten alışveriş için kullanmak isterim.

Canım ben kapıda ödemeli tercih ediyorum.
Alışveriş yaptıklarım;
tozlu
netvarium
modaset
ama sana diğer sayfada eklediğim modaline çok hoşuma gidiyor benim.
elbiseler çok hoş bence
Beğenemedin mi ordan?:26:

modalinedan kırmızılı üzerinde srı parlak şerit olan elbiseyi beğendim.
ayrıca tozludan birkaç tane gömlek beğendim şimdi.
onları günlüğede güzel giyinirim. biraz daha araştırmadayım. ama senin önerilerin çok hoş tşk ler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…