Tebrikler. Sakin olun normal bir tanışma süreci. Aileler birbiriyle konuşurlar sohbet ederler merak etmeyin. Siz de yanlarında oturun tabiki. Siz de onun ailesiyle tanisacaksiniz.
Hayır el öpmeyin 'çak' yapın.
Ellerini op nasilsiniz diye sor cok konusmak zorunda degilsin dinle sen yeter.gulumsemeyi de ihmal etme sakın.asık surat demesinlerArkadaslaaar heyecandan bayilmak üzereyim. Iki gün sonra erkek arkadasim ailesi ile bize gelecekler. Simdiden bile elim ayagima dolasti diyebilirim. Aklimda deli deli sorular var. Neye dikkat etmeliyim, ne yapmam/ yapmamam gerekir, hic bir fikrim yok. Cok cekingen ve utangac bir yapiya sahibim, yani onlarla birlikte bi arada oturmak bile bana cok zor geliyor. Öncelikle sunu söyleyim, annesi ve babasi ile hic tanismadik. Geldiklerinde el mi öpmeliyim? Onlarla birlikte fazla oturmam gerekiyor mu? Ben daha cok getir götür, yemek cay kahve ile ugrasmak istiyorum, ama onlarla birlikte fazla oturmasam ayip mi olur? Lütfen aranizda tecrübe eden birileri varsa yardimci olabilirler mi, kafayi yemek üzereyim
Neden nefret etsin belki iyi insanlar hemen önyargıBazı aile el öptürmeyi sevmez ben sormuştum. Eğilip kalkarken sizş rahatsız etmeyecek kıyafet giyin. Saçınız serviste çaya girmesin önden toplayın. Girişte hal hatır sorulur o zaman oturun 15 dk. Sonra mutfağa çekilin. Orada hazırlık sunum yapın. Çay faslında yine oturun yanlarında. Bir arkadaşınız kuzeniniz varsa yanınıza çağırın mutfakta servise yardım etsin. Bir de sakin olun zaten evlenince mefret edeceksiniz bu insanlardan kasmaya gerek yok
Bosa gitmemıs baya gulen olmusGüleyim de bosa gitmesin kiz
Bak bu güzel bi düşünce.Kendini beğendirme kafasından çık, sen onları beğeniyor musun bunu düşün
Yaniiii. Genç kızlar bi tutturmuşlar ne yapmalıyım ne etmeliyim, hatta bazı konular resmen kaynananın müstakbel gelinini beğenmesi üzerine kurulu. Kocaman bir yanlış... bak önce insanlar sana uygun mu, iletişim kurabileceğin çevrende görmeye alışık olduğun tarzda insanlar mı... sen de onları değerlendirBak bu güzel bi düşünce.
agzımda kahve vardı pöykürdümHayır el öpmeyin 'çak' yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?