- 13 Eylül 2015
- 21.910
- 68.859
- 598
Yani yeni, peki şu an bunun için üzülmeli değil misiniz, kardeşimin saçının teline feda olayım hic bir dediği gözüme gelmez ya:/3, 4 ay oluyor bu hastalığı olalı.. yok ya ne kıskançlığı
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun bazen Bizimkide bırakıyor ilacını kilo çok yaptığı için ama hemen tetikliyor maalesef o yüzden evlenmeyi düşünmüyorum diyo bizi yaralayan kısmı bu acıkcası nolucagım belli değil kimseye sebep olmak istemiyorum diyo bizde anlayışla karşılıyoruzÇok geçmiş olsun kardeşinize dilerim güzel bir yaşantısı olsun.
Çok güzel bir şekilde söyledim. Bağırarak veya tersleyerek söyleyemem ya dimi azcık mantık dimi içimden gelerek zorla nasıl diyeyim gezeriz de deli misinz söylemek var söylemek var nedir yaBunu söylemek var söylemek var anlıyor musunuz demek ki sizle gitmek istemiyor bazı şeyleri zorlamamak gerekiyor bu hayatta onunda psikolojisini anlamak gerekiyor
Ayrıca şuan ki devirde 23 yaş ergenliğin bitme yaşı tabi bu herkese göre değişir nice 23 yaşlar gördüm daha kendini bile çekip çeviremiyor yani herkesin yaşam gayesi tarzı farklıdır kimi 23 yaş olur senden benden olgundur bunuda unutmayın
Aranizda cok fark yok siz evden gittiginizde 23 yasindaymisiniz evlilik sorumlulugu ev sorumluluğu yüklenmiş uzerinize kendinizle kiyaslamayin. Kucuk kardesler hep daha gec büyür siz sizin gibi olmasini bekliyorsunuz muhtemelen ama onun yapisi farkli olabilirBen 27 o 23
Çok üzüldüm üzgünüm diyorum ya yanımda nöbet geçirdi tesettürlüyüm koşarak dışarı kaçtım araç bulmak içinYani yeni, peki şu an bunun için üzülmeli değil misiniz, kardeşimin saçının teline feda olayım hic bir dediği gözüme gelmez ya:/
Belki de bilmiyorum kiAranizda cok fark yok siz evden gittiginizde 23 yasindaymisiniz evlilik sorumlulugu ev sorumluluğu yüklenmiş uzerinize kendinizle kiyaslamayin. Kucuk kardesler hep daha gec büyür siz sizin gibi olmasini bekliyorsunuz muhtemelen ama onun yapisi farkli olabilir
YaniYani yeni, peki şu an bunun için üzülmeli değil misiniz, kardeşimin saçının teline feda olayım hic bir dediği gözüme gelmez ya:/
allah korusun, asla asla kötü birşey olsun istememem kızsam küssem de istemem.. mesela geçen hocaya götüreceklerini söyledim ailem ve akraba bende araya girdim doktor ilaç vermiş onu kullanıyor akraba da dedi ilacı bıraksın demiş hoca o akrabayı da seviyor arası iyi hemen gelip dedi ben seni dinlerim başka hiö kimseyi dinlemiyorumBak Buda olabilir mesela çünkü erkek kardeşim epilepsi çok ağır ilaçlar kullanıyor ailem de düşkün bizde düşkünüz çünkü bu hastalık çok başka bişey hiç unutmuyorum kardeşim bi gün sokakta nöbet geçiriyor sag olsun herkes yardımcı olmuş ramak kalmış kendini kaybetmesine yani sağı sollu belli olmayan nerde ne zaman nöbet olacağını kestirilmeyen bişey çünkü
Komşumuzun oğlu nöbet geçiriyor ve kimse evde yok ve çocuk engelli kalıyor çünkü bu böyle basit bi rahatsızlık değil psikolojik olarak bile zor bi durum
Celallenmenize gerek yok ki gayet sakin düzgün bi şekilde söyledim acaba mı diye aranızdaki probleme yönelikÇok güzel bir şekilde söyledim. Bağırarak veya tersleyerek söyleyemem ya dimi azcık mantık dimi içimden gelerek zorla nasıl diyeyim gezeriz de deli misinz söylemek var söylemek var nedir ya
Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun bazen Bizimkide bırakıyor ilacını kilo çok yaptığı için ama hemen tetikliyor maalesef o yüzden evlenmeyi düşünmüyorum diyo bizi yaralayan kısmı bu acıkcası nolucagım belli değil kimseye sebep olmak istemiyorum diyo bizde anlayışla karşılıyoruz
Kız kardeşimi geçen hacı hocaya götüreceklermiş, hoca demiş ilacını kullanmasın şuan kullanmıyor herkesin içinde dedim kullansın dönüp dedi akrabamıza ben tek seni dinliyorum kimseyi dinlemiyorum dediTeşekkür ederim
Kardeşinizin Doktorunun çok iyi olması lazım. Ve ilacını asla bırakmamalı asla. Bu hastalığın da çeşitleri var sebepleri farklı farklı.
Arkadaşımın kız kardeşi 20 li yaşlarda geçirmeye başlıyor ve Doktorun yanlış teşhisinden dolayı krizler sıklaşıyor zaman kaybı yaşamışlar şimdi maalesef zihinsel problemleri olmuş. Bayağı sıkıntılı bir durumu varmış..
Kardeşiniz üzülmeyi bırakacak stres en büyük sebebi. Benim kardeşim annemin düzeni sayesinde çok çok iyi maşallah..
Evli ve 2 çocuk babası, işi gücü yerinde. Düzelmeyecek bir şey değil yeter ki her şey zamanında tam yapılsın.
Ne güzel çok sevindim kardeşiniz adınaTeşekkür ederim
Kardeşinizin Doktorunun çok iyi olması lazım. Ve ilacını asla bırakmamalı asla. Bu hastalığın da çeşitleri var sebepleri farklı farklı.
Arkadaşımın kız kardeşi 20 li yaşlarda geçirmeye başlıyor ve Doktorun yanlış teşhisinden dolayı krizler sıklaşıyor zaman kaybı yaşamışlar şimdi maalesef zihinsel problemleri olmuş. Bayağı sıkıntılı bir durumu varmış..
Kardeşiniz üzülmeyi bırakacak stres en büyük sebebi. Benim kardeşim annemin düzeni sayesinde çok çok iyi maşallah..
Evli ve 2 çocuk babası, işi gücü yerinde. Düzelmeyecek bir şey değil yeter ki her şey zamanında tam yapılsın.
Kız kardeşimi geçen hacı hocaya götüreceklermiş, hoca demiş ilacını kullanmasın şuan kullanmıyor herkesin içinde dedim kullansın dönüp dedi akrabamıza ben tek seni dinliyorum kimseyi dinlemiyorum dedi
Sonu güzel olacak inşallah..Ne güzel çok sevindim kardeşiniz adına
Doktorumuz yıllardır aynı kişi çok memnunuz açıkçası son üç senedir de öyle nöbet geçirmesi olmadısağolsun bizimkilerde o konuda çok hassas davranıyorlar
Evlilik konusunda da bişey diyemiyoruz işte kendi böyle istediği için
Üzülmüyorum diyo kendisi ama içini bilemem muhakkak nasip kısmet konuştuğu biri var bilemeyiz artık sonu ne olur
Tam olarak bu değil midir zaten kardeşlik. Bir araya gelince kedi-köpek gibi olup uzak olunca özlemek darda olunca koşarak yanına gitmek.. ben konu sahibini de pek haklı bulamadım olayları abartmış. Hem kız yeğenlerine yüz vermiyor diyor kızcağız ağlayan bebeği teselli etmek istediğinde dokundurtmuyor..Ablayım bende kız kardeşimle kedi köpek gibiyiz annemlere gidince bende derim dağınık olma bu kadar diye oda dönüp okkalı bir şey der hiç aldırış etmem sen kimsin köpek diye seslenirimhiç anlaşamayız zevklerimiz tarzımız çok zıttır kendisi biraz da serttir ağırdır bana göre herkes soğuk der çünkü çok sivri dilli biri aramızda 10 yaş var o yüzden çok aldırş etmem
Ama gel gör ki anneme her zaman derim iyi ki dogurmuşsun bu iti diye
Çünkü ne zaman darda olsam bişeyim olsa koşa koşa gelir yeri geldiği zaman akıl danıştığım bile olur o yüzden sizde pek aldırş etmeyin evinize gidin derim belki çoçuklarınızdan sıkılmıştır bilemezsiniz yani hem bu yaşlar herkese ne kadar büyük gelsede terelelli zamanları oluyo
Bakın işte olay budur çok güzel bir yere değindin ailem ile aramızda ki fark budur belki kardeşime de bu yüzden çok zıtız herkese söylüyorlar. Annem geçen festival ye kadının biri kızın nasıl diye sordu bütün ilçe biliyor, kızım hasta dedi söyleme biçimi o kadar acıklıydı ki anneme kızdım hasta değil gayet iyi dedim öyle söyleme dedim genç kız evliliği olur kimse bilmesin dedim ama yok kardeşim de öyle herkese söylüyor.. şimdi ailede akıllı yoksa kimseye birşey öğretemezsin az önce dedim anneme ilacını kullanıyor mu yok dedi hoca kullanmasın dedi. Beni dinleyeceklerini düşünmüyorum aksine tartışma çıkarO nasıl hoca ya..
Annenizle konuşun İlacını Doktorunu bırakmayın. Anneniz babanız konuşsun Hocaya fala götürmesinler.
Bir de tavsiyem Hastalığını hiçbir Akraba, komşu kim varsa kimseye söylemeyin. Genç kızdır ileride bu bilgi ona kötü şekilde döner. Akraba akrep gibidir sokacağı zamanı bilir.
İnşallah yaa yok yok artık onu bi defa yaptı daha da yapmadı çok şükür şimdi dozlarını bile düşürdü doktor iyi gördüğü için teşekkür ederim güzel yorumların içinSonu güzel olacak inşallah..
Ama ilacını kafasına göre bırakamaz Doktoruna söyleyin gerek görürse o azaltarak bıraktırıyor.
Kesinlikle katılıyorumTam olarak bu değil midir zaten kardeşlik. Bir araya gelince kedi-köpek gibi olup uzak olunca özlemek darda olunca koşarak yanına gitmek.. ben konu sahibini de pek haklı bulamadım olayları abartmış. Hem kız yeğenlerine yüz vermiyor diyor kızcağız ağlayan bebeği teselli etmek istediğinde dokundurtmuyor..
Bizimki kedi köpek olayını geçti onlar tadı olur bence keşke öyle olsaydı.. yanlış okumuşsunuz herhalde başından beri hiö dokunmadı yardımcı olmadı beni sevmiyor olabilir ama çocuk ya hani al bebeğim şu bisküviyi ye yada gel seninle şu oyuncağı al oynatalıö bunlar çok zor değil evimize yedi yabancı misafir gelir çocuklar ağlayınca susturuz oynarz onda o yok o zamana kadar da yoktu o anda olmasın.Tam olarak bu değil midir zaten kardeşlik. Bir araya gelince kedi-köpek gibi olup uzak olunca özlemek darda olunca koşarak yanına gitmek.. ben konu sahibini de pek haklı bulamadım olayları abartmış. Hem kız yeğenlerine yüz vermiyor diyor kızcağız ağlayan bebeği teselli etmek istediğinde dokundurtmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?