Kız kardeş sorunu

Kusura bakmayın. Bu devirde bu kadar cahillik de fazla. Bu konuda Sert olup onları hizaya getirmek lazım ama sizin gücünüz var mı bilemem..

Siz yine evdeyken kardeşinize karşı elinizden geldiğince ılımlı olun onun dışında yapacak bir şeyiniz kalmamış.

Hastalık için söylüyorum Keşke bu kadar cahil olmasalar

Valla o kadar doğru yazmışsın ki üstüne yazacak bir şey bulamadım.
Ben ablalarımla küçükken kedi köpek gibiydik. Birbirimizi vuruyorduk bile ama küsme olmazdı. Evlendikleri an artık bana daha anne gibi oldular, ne desem sevdiler kötü bir şey demediler. Sonra ben de büyüdüm ve ben de onlar gibi oldum.
Küçük neyi görse gerçekten onu yapıyor. Biraz büyüklere iş düşüyor maalesef.

Çok üzüldüm üzgünüm diyorum ya yanımda nöbet geçirdi tesettürlüyüm koşarak dışarı kaçtım araç bulmak için
Kardeşiniz için geçmiş olsun ama kardeşinizin nasıl desem sinirli agresif olmasında hastalığının payı olabilir.

Anladığım kadarıyla doğru düzgün tedavi görmüyor.

Eğer yanınızda nöbet geçirirse panik yapmayın yan yatırın ağzından cıkan salya yada köpük rahat cıksın.Cenesini asla acmaya calışmayın, yüzüne su serpmeyin,soğan, sarımsak, parfüm, kolonya vb kokulu maddeleri koklatmayın müdaha etmeniz nöbet süresinin uzamasına ve kendine gelme süresinin uzamasına neden olur.Nöbet sırasında müdahale olursa hem süre uzar hemde istenmedik sorunlar ortaya çıkabilir.

Epilepsi maalesef basit bir hastalık değildir doğru önlemlerin alınması şart.

Gozlemledigim bir konu var benim.Alileler bu sekilde sağlık sıkıntısı olan çocuklarını çok pohpohlayarak büyütüyor.Ve malesef bu çocuklar da çok simariyor.Ha ben olsam ben de öyle yapicak belki.Niye yapıyorlar demiyorum ama öyle.Anneniz , babanız sınır koyamamis belli ki .siz de söyleyince sinir oluyor.Benim.mantigim şu: kardeş ise kardeş .Herkes haddini bilecek.Kizima ve bana kimse böyle davranmaz.Ben olsam bı yer kiralar orda yaşarım.Biz de yurtdisindan gelenler hep ev alıp, yaz tatillerinde kullanoyorlar

Sen kardeşine ablalık yapmamışsın ki senden kardeşlik bağı olmasını istiyorsun. Hep geçiştirmişsin kendin diyorsun. Benim ablamda hep beni geçiştirdi şuan ne yaparsa yapsın gerçekten ablama karşı nötrüm bir sevgim yok ona karşı. İyi anılarım yok onunla hep kötü anılarım var şuan düzeltmeye çalışsa da yok olmuyor bir kere kardeşlik bağı düzeltmeyi denedik olmadı yani. Duygusal anlamda soğuğum
Ona şuan ablalık yapmanın mantığını anlamıyorum zaten zamanında yapacaktın ablalığını şimdi değil, ne söylersen söyle dediğin her şeyi batar. Kusura bakma sende az değilsin.
Şuan mesafeli sohbet etmeniz aranızdaki ilişkiyi zedelenmez onun dışında ona akıl verme en son akıl alacağı kişi sensindir kendi anne babasına ciddiye alır.

23 yaş ergen bir yaş değil bence bilmiyorum
Siz bir 30 lu yaşlara gelin ondan sonra bu konuyu tekrar okuyun. 20 li yaşlarımda "Her şeyi ben bilirim, ben bir bireyim, benim kararım bla bla bla" bir çok konuda bu şekilde düşünürdüm. Evet benim kararlarım ama mesela annem uyarı yapınca bunu uygulasam bile bazen kendimi ite ite yapardım. Lafa gelince annem mükemmel, aklı başında bir kadındı ama uyarı yapınca "Yok yaa aslında şöyle ama... tamam ufff neyse yapayım" gibi gibi düşünceler vs.

Ee? Annem iyi biriyse benim kötülüğümü ister mi? Hani bu evle alakalı bile değildi yani hayattaki tercihlerim, yapmak istediklerim vs. Gibi konularda bana artı eksi anlatırdı. Göremediğim noktaları söylerdi çünkü daha yolun başındaydım.

Şu an iyi ki anneme kulak vermişim diyorum. İkinizin yaşı hata yapmaya müsait. 23 yaş ne ki? Sen bile daha tam olmadın yani. Takma dediklerini it dalaşına girip iyice soğutma kendinden. Büyüdüğünde bugünlere güleceksiniz ve çok sıkı dost olacaksınız. Sadece çok sıkma kızı ve güzel davran, en iyi dostunu inşa et şimdiden

Kız kardeş sevimsiz abiniz içinde geçmiş konularda evden ırak tüh püh yapmışsınız görümce konusu ayrı herkes deccal mübarek

Kesinlikle doğru. Ben daha çocuklarını eşit seven ya da görselde eşit davranan diyeyim aile görmedim. Yok cidden ne hikmetse illa biri önde tutulur. Yok ilk kız ezilir . Oğlan önde tutulur. Bazen tam tersi. Bazen küçük diye önde tutulur bazen büy7k diye. Sebepler değisee de hiç eşit davranan yok. Hatta bu nedenle ikinci çocuk istemiyorum.

Sevgi dağıtımında anne baba biraz dengesiz olsada bunu hissettirmemek ve o Adalet terazisinde adil olmak gerekir

Ona sorsak o da neler der. Tek taraflı olduğunu düşünmüyorum. Dinlemiyor madem uyarıp durmayın siz de. Kaç gündür ordasınız bilmiyorum ama iki bebeği kafası kaldırmamış olabilir ayrıca.
İlla ki benimde hatam vardır ben kusursuz değilim.. ama bu kadar da değil yAni bilmiyorum herkes benim düşünceli değil

Teşekkür ederim çok korkmuştum o gün ama işte insan kızıyor da içimde bir yerde merhametli ol diyor sonra tavırlarına bakıyorum kendinden nefret ettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…