Ne güzel. Benim hamile arkadaşlarım da çok yakınlardi dediğiniz gibi. Ama maalesef abla ve kız kardeş öyle samimi olamadık. Halbu ki hep yanında oldum. Evlendikten sonra herkesten uzaklaştı..Kız kardeşim yok. Ama en samimi arkadaşımla birkaç gün arayla öğrendik hamile olduğumuzu. Bütün hamilelik sürecinde telefonda uzun uzun sohbetler ettik. Doktorlarımızın önerilerini birbirimizle paylaştık. Durumlarımızı değerlendirdik. İkimizin de ilk hamileliği idi. Nazar değer endişesi duymadık.
Denedim hala da deniyorum. Anneme de soruyorum neden böyle acaba diye. Annem de diyor onun bipolar bozukluğu var, olgunluk bekleme, alttan al geç. Ne alakaysa. Ben dışarı çıkalım gezelim muhabbet edelim diyorum. Dışarı geliyor ama ağzını bıçak açmıyor. Bana her detayı soruyor ama afedersiniz cinsel hayatımı bile soruyor ama kendisi hiç yorum yapıp konuşmuyor kendiyle ilgili.Ablam var su an onunla aynı sürecten geciyoruz en yakın arkadaşım gibidir en özel soruları bile sorar ederiz birbirimize anlayamadım kardesinizi kendisiyle konusmayı denediniz mi neden böyle yaptığına dair?
Açtığım konulardan anlarsınız. Amaç ne ? Burayı da mı yine saçma bir lince çevirmeye geldiniz. Vaktiniz bol sanırım.Siz şu cinsiyet partisi düzenleyen üye misiniz?
Eğer oysanız boşuna ellerimi yormak istemedim. Bırakın artık şu kızla uğraşmayı yazıp gideceğim. Ayrıca vakti bol olan sizsiniz. Hasta bir kıza takmışsınız kafayı. Evladım olacak aynı hastalıkla sınanırsam diye hiç aklınıza gelmiyor mu?Açtığım konulardan anlarsınız. Amaç ne ? Burayı da mı yine saçma bir lince çevirmeye geldiniz. Vaktiniz bol sanırım.
Sadece buraya yazılan şeylerle insanları yargılamanın anlamı yok. Yaşadığımız hayatı bilemezsiniz. Geri planda çok büyük şeyler var ve siz sadece burada anlattıklarımla yargilayamazsinizBence de sizden uzak durmalı kardeşiniz, takmışsınız burada bile zibilyon tane konu açtınız.
Keşke annem de sizin gibi düşünse. Hem kardeşin rahatsız alttan al geç diyor hem de sen ona ablalık et olsun diyor. Bütün yük bende yani. Ben yapayım edeyim ama bana gelince o hasta mıSizin zaten ev vs sorunlarınız olmamışmıydı? Psikolojik rahatsızlığı olan birinden bahsediyorsunuz takılmaya değmez. Normal bir ilişkiniz olsa neyse de.
Yaşamayan bilemez. Umarım siz de yaşamazsiniz.Taktınız kadını rahat bırakın, herkes tek tip yaşamak zorunda değil.
Ben yaşasam öyle kabul ederim, sizin gibi ısıtıp ısıtıp önüme getirmemYma
Yaşamayan bilemez. Umarım siz de yaşamazsiniz.
Yaşamadan bilemezsiniz işte. Demesi kolay böyle ben yaşasam kabul ederim falan demek. Siz ne acı çektiğimi ne hissettiğimi bilemezsiniz. Ben bu yüzden başkalarına yaşamadan yorum yapamıyorum bu forumda.Ben yaşasam öyle kabul ederim, sizin gibi ısıtıp ısıtıp önüme getirmem
Bakmayın o zaman. Yine mi? Yorumunu daha yazmaya tenezzül etmeyin mademYine mi
Akıllılık ediyor kardeşiniz aferin onakız kardeşim maalesef uzak duruyor.
Umarım siz de yaşarsınız da kim akıllık ediyormuş nasılmış görürsünüz.Akıllılık ediyor kardeşiniz aferin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?