Kız kardeş veya ablanızla aynı anda veya yakın zamanlarda hamile olanınız var mı?

Bence bipolar olan sizsiniz ,bunu hakaret olarak yazmıyorum gerçekten bütün konularınızı bilen biri olarak bunu söylüyorum, lütfen doktora gidip tedavi olun.kardeşiniz en doğrusunu yapıyor sizden uzak durarak
Ben de arkadaşın geçmiş konularına baktım ve bipolar ya da herhangi bir psikolojik rahatsızlığı olanın kendisi olduğunu düşünüyorum. Kendi olduğunu kabullenmeyip kardeşinde sorun varmış gibi davranıyor kuvvetle muhtemel. Kesinlikle yardım almalı.

Kardesiniz bipolar farkında mısınız yani bu psikolojik bir rahatsızlık. Bunu artık kabul edin. Neden bu kadar taktınız bu kıza anlamadım cidden. Sürekli ama sürekli kardeşinizle ilgili şikayet ediyorsunuz. Bu kız bipolar bunu artık kabul edin. Kardeşinizle ilgilenip sizi sevgisiz mi bıraktılar eğer öyleyse size de çok üzüldüm ama bu kardeşinizin değil ailenizin suçu. Bunu artık kabul edin ya Cidden kendinize zarar. Takıntı yaptınız iyice

Işte bu sorun direk anne ve babanızla alakalı bir sorun. Onlarla net bi şekilde bu konuyu konuşmalısınız. Anneniz de yaptığı haksızlıkları kabul etmeli ve size baskı yapmamalı. Ama konuşmalısınız işte aileniz ile bu en doğrusu olacak

İhtiyacı mı varmış kardeşine verilen ev veya başka şeyden? Hangi kardeş ihtiyacı olduğu için mal mülk verilmişse rahatsız olabilir? Kardeşinin adına mutlu olması gerekirken...

Demek ki kardeşiniz bu şekilde mutlu ve sizi çok fazla yakın görmüyor uzak durmak istiyor ve bu onun en doğal hakkı.
Siz de uzak durun öyleyse neden diretiyorsunuz ki?
Ben şahsen uğraşmazdım benden uzak kalmak isteyene yakınlaşma çabasına girmezdim.
ayrıca yorumlarınızdan okuduğuma göre aranıza ikilik sokan anneniz.

Kendi psikolojiniz için annenizden de uzak durun.

Bipolar bozuklugu var diyor bu raporunda varmi acaba? O da sana sorarsa sende cevap verme o zamab

Bana da öyle geliyor gibi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…