Yoo edicem yorum yapma hakkım var. Kız kardeşinizi rahat bırakın artık yazık.Bakmayın o zaman. Yine mi? Yorumunu daha yazmaya tenezzül etmeyin madem
Erken başladınız bedduaya. Çok şükür kıskançlık hasetlik içermeyen ilişkimiz var kız kardeşlerimle.Umarım siz de yaşarsınız da kim akıllık ediyormuş nasılmış görürsünüz.
Benim de konu açma hakkım var. Ayrıca ben olmasam kim size malzeme verecek demi?Yoo edicem yorum yapma hakkım var. Kız kardeşinizi rahat bırakın artık yazık.
Takmamalı boşvermeyi öğrenin. Değiştirmediğiniz şeylerden uzaklaşın.Keşke annem de sizin gibi düşünse. Hem kardeşin rahatsız alttan al geç diyor hem de sen ona ablalık et olsun diyor. Bütün yük bende yani. Ben yapayım edeyim ama bana gelince o hasta mı
Bırakın anlatmasın. Demek yapısı bu zorlamayın.Keşke annem de sizin gibi düşünse. Hem kardeşin rahatsız alttan al geç diyor hem de sen ona ablalık et olsun diyor. Bütün yük bende yani. Ben yapayım edeyim ama bana gelince o hasta mı
Sizde görüşmemeyi deneyin o zaman birazcık kopun ondan belli ki sizi istemiyor siz de onun yaptığı gibi yapıp görüşmeyinDenedim hala da deniyorum. Anneme de soruyorum neden böyle acaba diye. Annem de diyor onun bipolar bozukluğu var, olgunluk bekleme, alttan al geç. Ne alakaysa. Ben dışarı çıkalım gezelim muhabbet edelim diyorum. Dışarı geliyor ama ağzını bıçak açmıyor. Bana her detayı soruyor ama afedersiniz cinsel hayatımı bile soruyor ama kendisi hiç yorum yapıp konuşmuyor kendiyle ilgili.
Ne kadar kötü kalplisiniz. Dilerim size de aynı sözler söylenir de ne kadar acil durumda olduğunuzu anlarsınız.N'olur çocuğunun iyiliği için geç kalmadan tedavi ol, çok ciddiyim.
Dediğiniz gibi bir müddet görüşmemeyi deneyeceğimSizde görüşmemeyi deneyin o zaman birazcık kopun ondan belli ki sizi istemiyor siz de onun yaptığı gibi yapıp görüşmeyin
Kötü bir şey söylemedim size.Ne kadar kötü kalplisiniz. Dilerim size de aynı sözler söylenir de ne kadar acil durumda olduğunuzu anlarsınız.
Yazık kardeşine. Kız o kadar uğraşmış ki hamile kalmaya sonunda kalmış. Konu sahibi de en çok ben hamileyim benimle ilgileneceksiniz modunda gezip insanları darlıyor.Eğer oysanız boşuna ellerimi yormak istemedim. Bırakın artık şu kızla uğraşmayı yazıp gideceğim. Ayrıca vakti bol olan sizsiniz. Hasta bir kıza takmışsınız kafayı. Evladım olacak aynı hastalıkla sınanırsam diye hiç aklınıza gelmiyor mu?
Size de söylenince anlarsınızKötü bir şey söylemedim size.
Siz onunla bir şey paylaşmak istemiyor onu kıskandırmak istiyorsunuz. hamileliğinizi gözüne gözüne sokup iliklerine kadar sizi kıskansın istiyorsunuz. Kızı rahat bırakın artık kendinize başka uğraş bulunSelam kızlar, kız kardeşim ve ben neredeyse üç ay arayla gebeyiz fakat kendisi nazar değecek diye hiçbir doktor kontrolünden, sürecinden bahsetmiyor. Onu arayıp tebrik ettim nasılsın diye sordum ama kimseye anlatmak istemiyorum kusura bakma nazar değer diyor. Sadece anneme anlatıyormus. Benim gebeliğimi mesajla tebrik edip çocuğumun cinsiyetini bir alt kata öğrenmeye bile gelmemişti. Isterdim ki abla kardeş paylaşalım bu süreci ve beraber alışverişler yapalım. Ama kız kardeşim maalesef uzak duruyor. Anlam veremiyorum. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu ve süreciniz nasıl geçti?
Ne alaka en çok benimle ilgilenin modu? O modda olsam kardeşimle muhabbet etmek için dışarı çıkmak için bile teklifte bulunmam çabalamam bile. Size yorum yapması kolay tabi klavye başında.Yazık kardeşine. Kız o kadar uğraşmış ki hamile kalmaya sonunda kalmış. Konu sahibi de en çok ben hamileyim benimle ilgileneceksiniz modunda gezip insanları darlıyor.
Siz bilirsiniz, açtığınız hiçbir konuda psikolojiniz sağlıklı bir bireymişsiniz gibi yansımıyor çoğu insana. Ben sizi yargılamadım, aksine iyiliğiniz için cümle kurdum, kötü kalpli oldum. İyi günler dilerim:)Size de söylenince anlarsınız
Ya kız istemiyor sizinle muhabbet etmek. İnadına peşindesiniz. Rahat bırakın kızı. Belli ki sizin tavırlarınızdan yeterince rahatsız ki sizinle bir araya bile gelmek istemiyor. Allah bilir ne yaptınız kızaNe alaka en çok benimle ilgilenin modu? O modda olsam kardeşimle muhabbet etmek için dışarı çıkmak için bile teklifte bulunmam çabalamam bile. Size yorum yapması kolay tabi klavye başında.
Karşı komşu 55 yaşındaki kadın bile kardeşin seni kıskanıyor bence diyorsa demek ki ben bir şey yapmadım.Ya kız istemiyor sizinle muhabbet etmek. İnadına peşindesiniz. Rahat bırakın kızı. Belli ki sizin tavırlarınızdan yeterince rahatsız ki sizinle bir araya bile gelmek istemiyor. Allah bilir ne yaptınız kıza
Evet kıskanıyor kız çünkü hamile kalmaya çalışırken siz gidip karşı komşu ile kız kardeşinizin dedikodusunu yapıyorsunuz.Karşı komşu 55 yaşındaki kadın bile kardeşin seni kıskanıyor bence diyorsa demek ki ben bir şey yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?