Kız kardeş veya ablanızla aynı anda veya yakın zamanlarda hamile olanınız var mı?

Keşke annem de sizin gibi düşünse. Hem kardeşin rahatsız alttan al geç diyor hem de sen ona ablalık et olsun diyor. Bütün yük bende yani. Ben yapayım edeyim ama bana gelince o hasta mı
Takmamalı boşvermeyi öğrenin. Değiştirmediğiniz şeylerden uzaklaşın.

Eski konunuzu ben de okumuştum ama fil hafızasına sahip olmadığım için aynı kişi olduğunuzu bilemedim. Ayrıca o konuda da bir şey yoktuki. Kardeşinizin sizi tebrik etmemesi yanlış. Yedi kat yabacı bile olsa hayırlı olsun lafı esirgenmez.

Keşke annem de sizin gibi düşünse. Hem kardeşin rahatsız alttan al geç diyor hem de sen ona ablalık et olsun diyor. Bütün yük bende yani. Ben yapayım edeyim ama bana gelince o hasta mı
Bırakın anlatmasın. Demek yapısı bu zorlamayın.
Sizde sormayın 5 parmağın 5i 1 mi ki sizinle aynı olsun
Annenize bu konuyu açıp da sürekli sorun haline getirmeyin.
Hasta diyorsunuz bırakın kendi haline

Sizde görüşmemeyi deneyin o zaman birazcık kopun ondan belli ki sizi istemiyor siz de onun yaptığı gibi yapıp görüşmeyin

Yazık kardeşine. Kız o kadar uğraşmış ki hamile kalmaya sonunda kalmış. Konu sahibi de en çok ben hamileyim benimle ilgileneceksiniz modunda gezip insanları darlıyor.

Siz onunla bir şey paylaşmak istemiyor onu kıskandırmak istiyorsunuz. hamileliğinizi gözüne gözüne sokup iliklerine kadar sizi kıskansın istiyorsunuz. Kızı rahat bırakın artık kendinize başka uğraş bulun

Yazık kardeşine. Kız o kadar uğraşmış ki hamile kalmaya sonunda kalmış. Konu sahibi de en çok ben hamileyim benimle ilgileneceksiniz modunda gezip insanları darlıyor.
Ne alaka en çok benimle ilgilenin modu? O modda olsam kardeşimle muhabbet etmek için dışarı çıkmak için bile teklifte bulunmam çabalamam bile. Size yorum yapması kolay tabi klavye başında.

ablanız yada kardeşiniz şaka gibi birşey ,

boşver çokta yakın değil hamileliginiz ,

Size de söylenince anlarsınız
Siz bilirsiniz, açtığınız hiçbir konuda psikolojiniz sağlıklı bir bireymişsiniz gibi yansımıyor çoğu insana. Ben sizi yargılamadım, aksine iyiliğiniz için cümle kurdum, kötü kalpli oldum. İyi günler dilerim:)

Ne alaka en çok benimle ilgilenin modu? O modda olsam kardeşimle muhabbet etmek için dışarı çıkmak için bile teklifte bulunmam çabalamam bile. Size yorum yapması kolay tabi klavye başında.
Ya kız istemiyor sizinle muhabbet etmek. İnadına peşindesiniz. Rahat bırakın kızı. Belli ki sizin tavırlarınızdan yeterince rahatsız ki sizinle bir araya bile gelmek istemiyor. Allah bilir ne yaptınız kıza

Karşı komşu 55 yaşındaki kadın bile kardeşin seni kıskanıyor bence diyorsa demek ki ben bir şey yapmadım.

Karşı komşu 55 yaşındaki kadın bile kardeşin seni kıskanıyor bence diyorsa demek ki ben bir şey yapmadım.
Evet kıskanıyor kız çünkü hamile kalmaya çalışırken siz gidip karşı komşu ile kız kardeşinizin dedikodusunu yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…