Kız kardeş veya ablanızla aynı anda veya yakın zamanlarda hamile olanınız var mı?

Evet kıskanıyor kız çünkü hamile kalmaya çalışırken siz gidip karşı komşu ile kız kardeşinizin dedikodusunu yapıyorsunuz.
Ben kadının evine bile gitmedim çünkü annemin mahallesi'nde oturan bir kadın ve asıl kardeşimle görüşen bir kadın. Ayrıca bilip bilmeden harika yorum yapıyorsunuz

Kardeşi de hamile hem de uğraşarak hamile kalmış 🤷
Sorma ya uğraşarak hamile kaldı. Tüp bebekler denedi yıllarca demi? Kız 7 aylık evliydi ve herkes yazdı bunun çok erken olduğunu ve gebe kalabileceğini ki oldu da. O sadece acele etti, hemen olsun istiyordu. Siz hala ne diyorsunuz saçma sapan.

Konu sahibi hamile
Kırıcı şeyler yazılmasa ne hoş olur
Keşke herkes sizin gibi düşünse ama maalesef insanlar sanal ortamda rahatça kırıcı olabiliyorlar. Gerçekte bu kadar kötü kalpli olmaktan çekinirler halbu ki

Sorma ya uğraşarak hamile kaldı. Tüp bebekler denedi yıllarca demi? Kız 7 aylık evliydi ve herkes yazdı bunun çok erken olduğunu ve gebe kalabileceğini ki oldu da. O sadece acele etti, hemen olsun istiyordu. Siz hala ne diyorsunuz saçma sapan.
Sana ne yahu.Sana mi soracakti.

Sadece buraya yazılan şeylerle insanları yargılamanın anlamı yok. Yaşadığımız hayatı bilemezsiniz. Geri planda çok büyük şeyler var ve siz sadece burada anlattıklarımla yargilayamazsiniz
Takıntı hâline getirdiğinizi düşünüyorum ve bu size ve karnınızdaki bebeğinize zarar. Sadece hamileliğinize ve bebeğinize odaklansanız?

Takıntı hâline getirdiğinizi düşünüyorum ve bu size ve karnınızdaki bebeğinize zarar. Sadece hamileliğinize ve bebeğinize odaklansanız?
Ben takıntı yapmıyorum. Her gün aranıp kardeşimle ilgilenmem, o yalnız kalmasın diye ilgilenmem, hasır neşir olmam söyleniyor annem tarafından. Ah milletin kızları ne muhabbetli diye iç geçiriyor annem. Bende de baskı yapıyor. Üstüne bir de kıyaslaniyoruz hala annem tarafından. Annem benim karnımdaki çocuğa ekstra 100 TL'ye süt sağma pompası almak istedi ve dedi ki "Hadi yine iyisin, kardeşine haksızlık ediyorum aslında, ona bir çöp bile almadım ama sana alıyorum". Halbu ki kardeşime ev verdi, hala da maddi destek veriyor ama bana gelince ne laflar ediyor.. ağzım açık dinliyordum. Hamileliğim de ekstra sınırlı geçiyor annem yüzünden maalesef

Ben takıntı yapmıyorum. Her gün aranıp kardeşimle ilgilenmem, o yalnız kalmasın diye ilgilenmem, hasır neşir olmam söyleniyor annem tarafından. Ah milletin kızları ne muhabbetli diye iç geçiriyor annem. Bende de baskı yapıyor. Üstüne bir de kıyaslaniyoruz hala annem tarafından. Annem benim karnımdaki çocuğa ekstra 100 TL'ye süt sağma pompası almak istedi ve dedi ki "Hadi yine iyisin, kardeşine haksızlık ediyorum aslında, ona bir çöp bile almadım ama sana alıyorum". Halbu ki kardeşime ev verdi, hala da maddi destek veriyor ama bana gelince ne laflar ediyor.. ağzım açık dinliyordum. Hamileliğim de ekstra sınırlı geçiyor annem yüzünden maalesef
Bir anne böyle der mi? Asıl anormal durumlar yaşatılan benim maalesef burdaki insanlara göre. Ben de istemesdim annem gereksiz kıyaslar yapsın. Annemin o 100 TL'lik dediği pompayı aldırmadım bile kalsın dedim. Kendim aldım geçtim. Kardeşime gecelikler ve bebeğine badiler aldığı halde hala ona çöp vermedim diyor ve kıyasa giriyor. Bu kadının üstüne günlerce ağladım. Hala da ağlıyorum maalesef

Size ne? Siz onun durumuna göre hareket ettiniz mi? kız kardeşim zor dönemde gözüne sokmayayım dediniz mi? En piremses modda gezeyim bütün ilgi alaka bende olsun istiyorsunuz

anneniz ile olan sorunların sorumlusunu kardeşiniz olarak görüyorsunuz. sizin muhatabınız anneniz. Kardeşiniz diyor mu beni ara sor bana yardım et diye hayır. Bunu diyen anneniz gidin annenize hesap sorun

surekli kardesinizle ilgili konular aciyorsunuz. kardesiniz hasta, haset, ilgisiz tamam. ama siz de normal degilsiniz. bu kadar takinti iyi degil.

sizin baska arkadasiniz yok mu? gidin onlarla paylasin hamileliginizi, sevincinizi, sorunlarinizi. ne diye anneniz ve kardesiniz uzerinden yipratiyorsunuz kendinizi? hickimse yoksa esinizle yapin alisverisinizi, onunla icin kahvenizi.

hem uzuluyorum diyorsunuz, hem de kendinizi uzmek icin her yolu deniyorsunuz.
burada size birsey soylenince de kabul etmiyorsunuz.

herkes sizin dusuncenizde olup, annenizi kardesinizi kotuleyince rahat mi edeceksiniz anlamadim ki.

surekli kardesinizle ilgili konular aciyorsunuz. kardesiniz hasta, haset, ilgisiz tamam. ama siz de normal degilsiniz. bu kadar takinti iyi degil.

sizin baska arkadasiniz yok mu? gidin onlarla paylasin hamileliginizi, sevincinizi, sorunlarinizi. ne diye anneniz ve kardesiniz uzerinden yipratiyorsunuz kendinizi? hickimse yoksa esinizle yapin alisverisinizi, onunla icin kahvenizi.

hem uzuluyorum diyorsunuz, hem de kendinizi uzmek icin her yolu deniyorsunuz.
burada size birsey soylenince de kabul etmiyorsunuz.

herkes sizin dusuncenizde olup, annenizi kardesinizi kotuleyince rahat mi edeceksiniz anlamadim ki.
Yorumunuza hak veriyorum ama şöyle ki annemin yeri ayrı diyorum. Ondan büyüklük beklerken onun yaptığı saçma kıyaslama benim canımı çok acıtıyor maalesef. Akıl erdiremez duruma sokuyor o kıyaslama cümleleri.

Yorumunuza hak veriyorum ama şöyle ki annemin yeri ayrı diyorum. Ondan büyüklük beklerken onun yaptığı saçma kıyaslama benim canımı çok acıtıyor maalesef. Akıl erdiremez duruma sokuyor o kıyaslama cümleleri.
kac yasindasiniz bilmiyorum ama bir daha bu yasiniza gelmeyeceksiniz. onunuzde yasayacaginiz tek bir hayat var. ustelik burada bircok kadinin herseyini feda edecegi bir mucizeye sahipsiniz.

tadini cikarin. kendinizi toplayin. size iyi gelmeyen ne varsa, kim varsa uzak durun. anneniz, kardesiniz ya da herhangi biri yuzunden yasadiginiz stres sonucunda bebeginize birsey olsa ne yapacaksiniz?

kardesinizi darlamayin, annenizden de uzak durun.

Kardeşinizi linçleyelim, siz de rahatlayın. İstediğiniz yalnızca bu.

Yaşadığınız hayatı yalnizca siz bilirsiniz evet. Ama burada bize gösterdiğiniz tarafıyla ailedeki itici sizmişsiniz gibi duruyor.

Şunu da eklemek istiyorum. Konularınız ifsa olmaya çok müsait. Belki kardeşiniz bile buradadir.

Daha önceki konularınızi baktım da kardeş misiniz dedikoducu görünce mi belli değil.Yok cinsiyet partisine gelmemiş,yok 7 aylık evli ama çocuğu olmuyo.Bu nasıl bı cümle böyle.Sanki 70 yıldır çocuk için ugrasiyo kız.Ayrica bipolari var,üstünde durma diye de solemis anneniz.Siz hala kızı raydan çıkarmaya calisiosunuz.Nazar değecek diye korkuosa korkuo.Siz de alışverişinizi yalnız ya da annenizle yapiverin.Ben de hamile olduğumu 4 aylıkken aileme söyledim.Kayinvalidemlere 5 buçuk aylık hamileyken o da yanlarına gittik de karnım belliydi artık diye söyledim.İs arkadaşlarımdan bazılarına mecbur kalınca tam 35 haftalıkken söyledim bazıları doğunca öğrendiler.Ben de nazardan korktuğum için bunu tercih ettim.5.aya kadar alışveriş yapmadım.Hersey yolunda olmasına rağmen nazar korkum vardı.Kizin üstüne gitmeyin.Ne biçim kardeşsiniz siz anlamadım.

önceki konularınızdan bii haber yazıyorum. kardeşinin böyle davranması çok kırıcı ve soğutucu bi hareket gibi geliyor.

Back
X