Merhaba Arkadaşlar
Meselem biraz uzun ama tüm ayrıntıları bilin istiyorum.
Haftaya nasipse evleniyorum benim derdim kız kardeşlerim.
İki Ablam var ikisiyle de konuşmuyorum.
Büyük olan ablam ile 4-5 senedir konuşmuyorum sebebi karakter olarak hiç uyuşmuyor oluşumuz.
Kendisi eşinden ayrıldı yeğenime karşı sorumsuz oluşu , bencil oluşu vs..
Sorunum küçük ablam hayat ortağım gibiydi.. Mayıs ayında evlendi.. Çok sorunları oldu evlenirken
Kardeş olarak üzerime düşen herşeyi yaptım Ailem ailesini kabul etmiyordu.
İnsanları ikna ettim ve çok şükür evlendiler.
Ramazan ayında iftara davet etmiştim çoğunluğumuzun evinde olduğu gibi iftar sofralarımız kalabalıktır hep.
Yine günlerden kalabalık bir günde ablam eşiyle birlikte gelecekti..Tam ezan vaktine yakın geldiler yanında eltisi ile birlikte..Ben misafire ayrı bir düşkünümdür.. Başımın üstünde yeri vardır.
Malum ramazan olduğundan kişi sayısı da net oldugu için ona göre yemekler ikramlıklar hazırlanmıştı.
Bende yalnızca onun duyacağı şekilde 'Keşke haber verseydin' dedim..
O gün bir sürü surat yaptı , masaya oturmadı vs. bu ilk olayımızdı.
İkinci olayımız ise eşiyle birlikte bize gelmişlerdi.O an sırtım dönük 'Enişte Hoşgeldin Nasılsın?'dedim diye
Ben saygısızmışım muhtemelen eşi eve gidince doldurdu...
Daha sonrasında 20 gün sonrasında benim şuanki nişanlımın ailesiyle tanışmam olacaktı..
Gelmedi..
İstememden bir gün önce evine gidecektik hatırı sayılır biriyle yoldayken telefon açtık çay koy geliyoruz diye
Telefondaki çığlıkları aklımdan gitmiyor gelmeyin kovarım diye.
İsteme - Nişan bir arada yaptım iki ablam birden yoktu..
Haftaya evleniyorum ve o kadar ona ihtiyacım var ki artık gidemem çok üzülüyorum gerçekten...
Meselem biraz uzun ama tüm ayrıntıları bilin istiyorum.
Haftaya nasipse evleniyorum benim derdim kız kardeşlerim.
İki Ablam var ikisiyle de konuşmuyorum.
Büyük olan ablam ile 4-5 senedir konuşmuyorum sebebi karakter olarak hiç uyuşmuyor oluşumuz.
Kendisi eşinden ayrıldı yeğenime karşı sorumsuz oluşu , bencil oluşu vs..
Sorunum küçük ablam hayat ortağım gibiydi.. Mayıs ayında evlendi.. Çok sorunları oldu evlenirken
Kardeş olarak üzerime düşen herşeyi yaptım Ailem ailesini kabul etmiyordu.
İnsanları ikna ettim ve çok şükür evlendiler.
Ramazan ayında iftara davet etmiştim çoğunluğumuzun evinde olduğu gibi iftar sofralarımız kalabalıktır hep.
Yine günlerden kalabalık bir günde ablam eşiyle birlikte gelecekti..Tam ezan vaktine yakın geldiler yanında eltisi ile birlikte..Ben misafire ayrı bir düşkünümdür.. Başımın üstünde yeri vardır.
Malum ramazan olduğundan kişi sayısı da net oldugu için ona göre yemekler ikramlıklar hazırlanmıştı.
Bende yalnızca onun duyacağı şekilde 'Keşke haber verseydin' dedim..
O gün bir sürü surat yaptı , masaya oturmadı vs. bu ilk olayımızdı.
İkinci olayımız ise eşiyle birlikte bize gelmişlerdi.O an sırtım dönük 'Enişte Hoşgeldin Nasılsın?'dedim diye
Ben saygısızmışım muhtemelen eşi eve gidince doldurdu...
Daha sonrasında 20 gün sonrasında benim şuanki nişanlımın ailesiyle tanışmam olacaktı..
Gelmedi..
İstememden bir gün önce evine gidecektik hatırı sayılır biriyle yoldayken telefon açtık çay koy geliyoruz diye
Telefondaki çığlıkları aklımdan gitmiyor gelmeyin kovarım diye.
İsteme - Nişan bir arada yaptım iki ablam birden yoktu..
Haftaya evleniyorum ve o kadar ona ihtiyacım var ki artık gidemem çok üzülüyorum gerçekten...