Kizlar selam.
Az once kiz kardesim aglayarak annemi aradi.bende annemin yanindayim.kiz kardesim anneme ablama sakin soyleme cok uzulur diye konuya basladi.sinirlerinin cok bozuk oldugunu acaip bir ruh hali icine girdigini ve surekli agladigini soyledi.ablami cok cok seviyorum ama sanki ablamla kocam arasinda bisey oluvercekmia gibi geliyo.ablamdan nefret ediyor hissine kapilip cok uzuluyorum dedi.kendiside normal olmadiginin farkinda ama elinde olmadan bir kaygiya kapilmis.annemde cok uzuldu ve suan ikimiz kardesimi nasil yonlendirsek diye dusunup duruyoruz.buarada ne kardesimin kocasinin aykiri bi tavri var nede ben oyle bisey hissettim.pskologa gidelim dedi annem ama kiz kardesim kesin ilac verir istemiyorum korunmuyoruz demis(bi sagliksiz kafayla cocuk istemeside ayri bi tuhaf bence).yardimlarinizi rica ediyorum smdiden tesekkurler
Aslinda tabikide altinda yatan sebepler var.babam sapik bi adamdi.teyzemin kalcalarina bakardi.annemede soylerdi kizkardesinden etkilendigini.bilinc altina isledigi kesin.
Kiz kardesimin mantigi cocuk olursa hersey duzelir mantigi.yanlis oldugunu hep soyluyorum.ama biraz cahil bu konularda malesefKesinlikle doktora gitmeli.
Ya paranoya yapıyor yada ortada başka durumlar var.
Anlayamadım yani kocasından şüphe eden bir kadın neden çocuk yapmak ister ki.
E tamam işte aynı şey onun da başına gelecek diye düşünüyorAslinda tabikide altinda yatan sebepler var.babam sapik bi adamdi.teyzemin kalcalarina bakardi.annemede soylerdi kizkardesinden etkilendigini.bilinc altina isledigi kesin.
Aslinda tabikide altinda yatan sebepler var.babam sapik bi adamdi.teyzemin kalcalarina bakardi.annemede soylerdi kizkardesinden etkilendigini.bilinc altina isledigi kesin.
Daha anlatsam neler neler.ozetledim sadece sklmayin diyedaha neler!eger oyleyse kizkardesiniz cok fena etkilenmis ve kafasinda kurmus bunlari..heyy allahim sok oldum yaw
Kiz kardesimin mantigi cocuk olursa hersey duzelir mantigi.yanlis oldugunu hep soyluyorum.ama biraz cahil bu konularda malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?