Kiz kardesim beni kocasindan kiskaniyor

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.664
248
38
Kizlar selam.
Az once kiz kardesim aglayarak annemi aradi.bende annemin yanindayim.kiz kardesim anneme ablama sakin soyleme cok uzulur diye konuya basladi.sinirlerinin cok bozuk oldugunu acaip bir ruh hali icine girdigini ve surekli agladigini soyledi.ablami cok cok seviyorum ama sanki ablamla kocam arasinda bisey oluvercekmia gibi geliyo.ablamdan nefret ediyor hissine kapilip cok uzuluyorum dedi.kendiside normal olmadiginin farkinda ama elinde olmadan bir kaygiya kapilmis.annemde cok uzuldu ve suan ikimiz kardesimi nasil yonlendirsek diye dusunup duruyoruz.buarada ne kardesimin kocasinin aykiri bi tavri var nede ben oyle bisey hissettim.pskologa gidelim dedi annem ama kiz kardesim kesin ilac verir istemiyorum korunmuyoruz demis(bi sagliksiz kafayla cocuk istemeside ayri bi tuhaf bence).yardimlarinizi rica ediyorum smdiden tesekkurler

Ne desem bilemedim, nasıl bi devirdeyiz ki insanlar ablalarından bile böyle şüphelenebiliyorlar.
Bir de bi sebepte olmamasına rağmen...
Karşınıza alıp açık açık konuşup durumu anlatın, eşide yanınızda olsun. Başka türlü nasıl aşılır durum bilemedim.

Önce korunmasi icin ikna etmek lazim. Sizin bilmediginiz bi seyler var belki. Evliliginde kötü seyler yasamis olabilir. Bi paranoyaya dönüsmüs olabilir. Evliliklerinde sizin gördügünüz bi seyler var mi?

Ablanın kendine yapacağı en büyük iyilik psikiyatriye gitmek

İlaç konusu doktorla konuşulur, o 2. Adım

Ama mutlaka destek alması gerekiyor. Belki de ilaca gerek yok bilemeyiz. Eğer gerek varsa da mutlaka kullanmalı. Psikiyatrist, terapi önerebilir, psikoloğa da yönlendirebilir.

Ablanı bu derdiyle tek bırakma. Yolunda gitmeyen birşeyler var. Doktorsuz psikologsuz olmaz, psikiyatri tabusunu yıkın, doktora gidin

Geçmiş olsun

Alin kizkardesinizi karsiniza konusun neden boyle bir kaniya vardigini onu yargilamadan sorun,sizin bilmediginiz bir konusma yada bir tartisma gecmis olabilir esiyleyada gercekten bir psikolojik rahatsizligi var hersey olabilir yanliz birakmayin,yanliz esinede bisey hissettirmeyin bu arada..

Aslinda tabikide altinda yatan sebepler var.babam sapik bi adamdi.teyzemin kalcalarina bakardi.annemede soylerdi kizkardesinden etkilendigini.bilinc altina isledigi kesin.
daha neler!eger oyleyse kizkardesiniz cok fena etkilenmis ve kafasinda kurmus bunlari..heyy allahim sok oldum yaw

Kesinlikle doktora gitmeli.
Ya paranoya yapıyor yada ortada başka durumlar var.
Anlayamadım yani kocasından şüphe eden bir kadın neden çocuk yapmak ister ki.
Kiz kardesimin mantigi cocuk olursa hersey duzelir mantigi.yanlis oldugunu hep soyluyorum.ama biraz cahil bu konularda malesef

Aslinda tabikide altinda yatan sebepler var.babam sapik bi adamdi.teyzemin kalcalarina bakardi.annemede soylerdi kizkardesinden etkilendigini.bilinc altina isledigi kesin.
E tamam işte aynı şey onun da başına gelecek diye düşünüyor

Kiz kardesimin mantigi cocuk olursa hersey duzelir mantigi.yanlis oldugunu hep soyluyorum.ama biraz cahil bu konularda malesef

Keşke insanlar evlenmeden önce olgunluk testinden geçseler.
Bence ona buradan birkaç konu seçip okutun biraz ders alsın.

Tam aksine çocuk iyi gelebilir mutlaka böyle dusunmesinin bir sebebi vardır size ayrinti anlatmadi mi eşi belki sizi tamamen iyi niyetle övmus olabilir veya enistenizle samimiyetiniz ne derece bilmiyorum bunu kiskanmis olabilir durup dururken böyle bir sey soylemek mantıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…