Annem israrla soruyor.birseymi soyledi yada gordun diye.ama yok demis.sadece ablan beni cok gulduruyo demis bikere ama bunu banada soyler esimin yaninda.bide kardesime ablan gibi sade giyinsene demis.kardesim biraz acik ve koyu makyaj yapar.bunu kastetmis.ama kardesimin esi bunu zaten normalde banada soyler ama kotu niyetli olmadan.Kardesiniz esinde de bu durumu hatirlatacak bi seyler görmüs olmali.
Hmmm valla benim arkadasim hostes olsa ben hayatta kocamla ayni ortama sokmazdim.sen bence arkadasinin kocasi icin deilde sirf buyuzden bile bu aile gorusmelerini kaldirmalisin:)) valla erkeklere guven olmaz en iradelisine bile...
Hostesler guzel olur ya ondan dedim.
Esiyle kardesim gibi konusurm oda benle ayni sekilde.Eşiyle sizin konuşmalarınızda babasının yaptığı davranışlarımı görüyor acaba. Ya da gerçekten psikolojik sorunları var. Çocuk olursa belki daha kötü olacak
Canim ikisi farkli seyler.aileden biri ile kiskanmak baskadir.disardan kan bagi olmayan birini kiskanmak baska.senle kendi dogrularimi tartismicam.ben kocami guzel bi kadindan kiskanirim.ki cogu kadin kiskanir.ama kardesimden degilHemen hemen ayni kafa yapisi iste. Kizkardesinizi bu konuda suclamamalisiniz.
Canim ikisi farkli seyler.aileden biri ile kiskanmak baskadir.disardan kan bagi olmayan birini kiskanmak baska.senle kendi dogrularimi tartismicam.ben kocami guzel bi kadindan kiskanirim.ki cogu kadin kiskanir.ama kardesimden degil
Iste aynen bunu savunuyorum.erkeklere asla guven olmaz.kadinlarada.Kardesinizin esiyle kan baginiz yok sonucta degil mi? Valla erkeklere guven olmaz en iradelisine bile.
Ama bu durum kardesimin beni kocasindan kiskanmasi.baska bir kadindan degil.sorun farkli yaniIste aynen bunu savunuyorum.erkeklere asla guven olmaz.kadinlarada.
Iste aynen bunu savunuyorum.erkeklere asla guven olmaz.kadinlarada.
Kadinlarin yuzde doksani bu sekildedir.cnku kadinin yapisi boyledir.bence sende cok ozguvenli olma neler duyuyoruz.hic beklemedigin kisilerden hemde.ayrica kardesimi sucladigim fikrine nerden vardiniz.Tamam iste size guvense kocasina guvenmiyor. Metod dogru yani onu suclamayin.
Bende cok ozvuvenliyim ama hayat neler cikaracak karsimiza bilemeyizTamam iste size guvense kocasina guvenmiyor. Metod dogru yani onu suclamayin.
Kadinlarin yuzde doksani bu sekildedir.cnku kadinin yapisi boyledir.bence sende cok ozguvenli olma neler duyuyoruz.hic beklemedigin kisilerden hemde.ayrica kardesimi sucladigim fikrine nerden vardiniz.
Bende cok ozvuvenliyim ama hayat neler cikaracak karsimiza bilemeyiz
Degilmi
Buyuk konusmamak lazim
Gercekten degisik bi durum.bir kadinin diger kadinlarda kocasini kislanmasi normal geliyor.cnku yapimiz boyle.ama kardes nasil boyle dusunur.oda demis elimde degil ablami cok seviyorum ama dusunceler pesimi birakmiyo demisCinsel yönden okb olabilir. Aklına sen ve eniştenle ilgili şeyler geliyor olabilir. Ablan kendi kendini yiyip bitirmeden, destek alın
Bence sizin hamilelik basiniza vurmus :) dogursanizda bende bi rahatlasam :)) soz sizin icin ayri bi konu acicam icinizi dokersiniz.evet eger birsey gorduyse hissettiyse onlemini almali.ama ne ablamdan ne kocamdan birsey ne gordum ne hissettim demis.vesvese sadece diye soyluyor.neyse siz kocaniza sonsuz guvene devam edin..Haklisiniz tabii ki. Kizkardesiniz de onlemini bastan almis kocasiyla kizkardesi arasinda olabilecek birseyi bastan engellemis. Akilli kizmis.
Aynen durum tamda bu.kocasi benj ablasi gbi gorur ki zaten oyleyim.bir iki guzel cumlesine takilmis.Kardeşinin eşi kötü niyetli olmadan seni onunla kıyaslamış, belki o kafasına takıldı.
Evet haberdar.annemi aradi esim normal degil.anlatiyorum acikliyorum anlamiyo takilj kalmis kafasi diyor.yapcak olsamda ben adi bi insanmiyim ablasina yapcak kadar adi olamaz bi insan demis.O nasıl bisey ya acilen psikologa gitmeli bence çocuk falanda yapmasın o kafayla sağlam değil. Kocası bu durumdan haberdar mi acaba onuda bilmek lazım
Bence sizin hamilelik basiniza vurmus :) dogursanizda bende bi rahatlasam :)) soz sizin icin ayri bi konu acicam icinizi dokersiniz.evet eger birsey gorduyse hissettiyse onlemini almali.ama ne ablamdan ne kocamdan birsey ne gordum ne hissettim demis.vesvese sadece diye soyluyor.neyse siz kocaniza sonsuz guvene devam edin..
Evet haberdar.annemi aradi esim normal degil.anlatiyorum acikliyorum anlamiyo takilj kalmis kafasi diyor.yapcak olsamda ben adi bi insanmiyim ablasina yapcak kadar adi olamaz bi insan demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?