Kiz kardesim beni kocasindan kiskaniyor

kız kardeşinin sebebi sapık baban
onu ancak bir psikiyatriste götürerek çözüme kavuşabilirsiniz belki
siz eniştenizle hiç görüşmeseniz dahi kendi kendini evliliğini yiyip bitirecek gibi duruyor kardeşin
hele ki bir çocuk doğurmaya hazır olmanın yakınından uzağından geçmiyor
baban ne yapıyor peki şimdi eseriyle memnun mu

Yazdıklarınızdan sonra diyecek çok birşey yok bence. Kardeşinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Sizin ya da annenizin telkinleriyle olacak iş değil bu.

Kiz kardesimin esiyle kardes gibiyiz.sakalasiriz ama sınır hep vardir.benin kocamda ayni sekilde kiz kardesime takilir sakalasir ama hep mesafe vardir.yani vicik vicik degiliz hicbirimiz.

Benim duymamam konusunda kesinlikld israrci.ablamin yuzune balamam diyormus anneme.oyuzden ben konusamiyorum.

Peki başka anormal davranışları var mı eşiyle arası nasıl

Benim duymamam konusunda kesinlikld israrci.ablamin yuzune balamam diyormus anneme.oyuzden ben konusamiyorum.

Bence kardesinizle konusun. Bunlari düsünmesinin sebeplerinden bahsedin. Ona kizgin olmadiginizi söyleyin. En azindan bu vicdan azabindan kurtulacaktir.

Babaniza gelince. Sapik adam mahvetmis kardesinizin psikolojisini. Anneniz hala o adamla evli mi?

Kiz kardesimin eside annemi aramis.karim iyi degil ablasini kiskaniyo demis.benle biraraya gelmek isyemiyormus.yani esi kardesime aciklamaya calisiyomus ama degisen bisey yok diyor

Malese
Malesef evliler.eski kafa kadinlari bilirsiniz.

Millet tv izleye izleye kafayı yedi artık denge denen bişey kalmadı allah kahretsin şu saçma dizileri mahvetti insanları

Millet tv izleye izleye kafayı yedi artık denge denen bişey kalmadı allah kahretsin şu saçma dizileri mahvetti insanları
Dizilerin payida var tabi.ama babam ahlaksiz bi adamdi.bizde etkilendik saniyorum.kardesim daha fazla etkilenmis

Her şeyin suçlusu anneniz ve babanız
Lüfer psikoloğa götürün
Psikologun ilaç yazamayacagini sadece onunla sohbet edip bu sorunun çözümü için onu yonlendirecegini güzel bir şekilde anlatilmsi lazım

Kardesiniz esinde de bu durumu hatirlatacak bi seyler görmüs olmali.

Sanmiyorum.
Esi dunyanin en temiz insani dahi olsa bir figur olarak baba beyne islendigi icin ister istemez hareketlerini o yone eviriyor bence.
Bunda hala babanin gozunun onunde olmasi da buyuk bir etken bence.

Allah yardimcisi olsun.

Konu sahibi,
Kardesiniz bir yandan da mahcup oluyor ki ablam duymasin diyor.
Cok sikilmasa annenize de anlatmazdi sanirim.
Demek ki cozum istiyor artik.
Demek ki bunalmis.
N'apip edip ikna edilmeli.

Eşiyle sizin konuşmalarınızda babasının yaptığı davranışlarımı görüyor acaba. Ya da gerçekten psikolojik sorunları var. Çocuk olursa belki daha kötü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…