Kiz kardesimin esiyle kardes gibiyiz.sakalasiriz ama sınır hep vardir.benin kocamda ayni sekilde kiz kardesime takilir sakalasir ama hep mesafe vardir.yani vicik vicik degiliz hicbirimiz.Tam aksine çocuk iyi gelebilir mutlaka böyle dusunmesinin bir sebebi vardır size ayrinti anlatmadi mi eşi belki sizi tamamen iyi niyetle övmus olabilir veya enistenizle samimiyetiniz ne derece bilmiyorum bunu kiskanmis olabilir durup dururken böyle bir sey soylemek mantıksız
Annem ikna etmeye calisiyor.bizimde ilk aklimiza zaten pskolog geldiYazdıklarınızdan sonra diyecek çok birşey yok bence. Kardeşinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Sizin ya da annenizin telkinleriyle olacak iş değil bu.
bizde cok diyoruz ama yatak odasinada giremeyizki.İstese de istemese de o doktora gitmek zorunda.
Paranoya, takıntı kim bilir neyin başlangıcı.
Ve bir zahmet bu kafayla bebek yapmasın.
Benim duymamam konusunda kesinlikld israrci.ablamin yuzune balamam diyormus anneme.oyuzden ben konusamiyorum.Tam aksine çocuk iyi gelebilir mutlaka böyle dusunmesinin bir sebebi vardır size ayrinti anlatmadi mi eşi belki sizi tamamen iyi niyetle övmus olabilir veya enistenizle samimiyetiniz ne derece bilmiyorum bunu kiskanmis olabilir durup dururken böyle bir sey soylemek mantıksız
Benim duymamam konusunda kesinlikld israrci.ablamin yuzune balamam diyormus anneme.oyuzden ben konusamiyorum.
Kiz kardesimin eside annemi aramis.karim iyi degil ablasini kiskaniyo demis.benle biraraya gelmek isyemiyormus.yani esi kardesime aciklamaya calisiyomus ama degisen bisey yok diyorAlin kizkardesinizi karsiniza konusun neden boyle bir kaniya vardigini onu yargilamadan sorun,sizin bilmediginiz bir konusma yada bir tartisma gecmis olabilir esiyleyada gercekten bir psikolojik rahatsizligi var hersey olabilir yanliz birakmayin,yanliz esinede bisey hissettirmeyin bu arada..
Malesef evliler.eski kafa kadinlari bilirsiniz.Bence kardesinizle konusun. Bunlari düsünmesinin sebeplerinden bahsedin. Ona kizgin olmadiginizi söyleyin. En azindan bu vicdan azabindan kurtulacaktir.
Babaniza gelince. Sapik adam mahvetmis kardesinizin psikolojisini. Anneniz hala o adamla evli mi?
Dizilerin payida var tabi.ama babam ahlaksiz bi adamdi.bizde etkilendik saniyorum.kardesim daha fazla etkilenmisMillet tv izleye izleye kafayı yedi artık denge denen bişey kalmadı allah kahretsin şu saçma dizileri mahvetti insanları
Malese
Malesef evliler.eski kafa kadinlari bilirsiniz.
Bizd
bizde cok diyoruz ama yatak odasinada giremeyizki.
Eski kafa bir kadin.kagit ustunde evliler ama evlilik ile ilgili bir paylasimlarj yok.annemin ailesi yok o yuzden katlanmis herseyeBabaniz ne bicim bir insan ya? Anneniz nasil tahammul ediyor? Igrenc bir sey bu.
Kardesiniz esinde de bu durumu hatirlatacak bi seyler görmüs olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?