- Konu Sahibi saribaykus
-
anlatıyorum tek başına mücadele biryere kadar edersin diyorumkardeşine de ki hayatını bile bile yakacak. bu adamdan koca, o aileden de aile olmaz
inşallahumarım en kısa zamanda aklı başına gelir
biz bunu görüyoruz ve göstermeye çalışıyoruz ama ilk erkek arkadaşı ve yapısı inatçı ne görmek istiyor nede ayrılmakŞuan yaşadıkları evlenirse yaşayacaklarinin binde biri emin olsun amann deyim bi şekilde engel olun bu evliliğe ilerde kardeşiniz sıkıntı yaşarsa yine aile üzülüyor
amin bugün artık bir karara varacağız babam kesin bir dille mezhebiniz geniş diyen biri ile olmaz asla dedikiz kardesinizin sevgilisini yasi bence evlenmek icin cok cok kücük. Ailelerin anlasamamazligindan cok karsi tarafin annesi belliki cirkef bir kadin. Kardesiniz cok yipranir. hakkinda hayirlisi olsun. Bence üstüne gitmeden güzelce konusu ama kötülemeyin ki iyice erkek arkadasina baglanmasin. Muhtemelen yanlis bir karar olacagina kendi farkina varmali bunu gösterin.
Ya oğlumu bırakın denir mi? Mezhep falan kreması olmuş... Kadın problemli belli. Allah kurtarsın ne diyeyim.zaten 3 kez yüzyüze görüştüler :) bende evliyim ailem dört dörtlüktür demiyorum ama mükemmel bir ailem var asla kimsenin etlisine sütlüsüne karışmazlar ki biz altlı üstlü oturuyoruz kavga edecek olsa benim eşim kavga ederdi.
o serbestlikte bir insan değil ilk erkek arkadaşı olduğu için sanırım böyle davranıyor24 yaşında, çocuk da değil ki kız kardeşiniz.
Ya sevişmiş oğlanla ya da ille de sevişesi gelmiş. Yoksa başka ne mantığı var? Çocuk istemiyor, ailesi istemiyor, üstelik saygısız ve çulsuz insanlar, ama kardeşiniz ille de bu evlilik olacak diye tutturuyor.
Konuşun tatlı dille, yalnız, derdi ne anlayın.
söylediğim günden beri eve almıyoruz görüşmelerine müsade etmemeye çalışıyoruz.zaten henüz ortada hiç bişey yok. zamanla ayrılırlar belki. siz elinizi eteğinizi çekin. çocuğu da eve almayın.
Mezhebi de bırakın, oğlumu bırakın demesi normal değil ki.anlatıyorum tek başına mücadele biryere kadar edersin diyorum
inşallah
biz bunu görüyoruz ve göstermeye çalışıyoruz ama ilk erkek arkadaşı ve yapısı inatçı ne görmek istiyor nede ayrılmak
amin bugün artık bir karara varacağız babam kesin bir dille mezhebiniz geniş diyen biri ile olmaz asla dedi
ailesinin gözünde çocuğun bir değeri yok aslında babası telefonda diyor ki biz evlendiremeyiz kendilerine güveniyorlarsa yapsınlar. Bugüne kadar yediklerine saysın annesi keza aynı açık açık hiç umurumda değil diyorYa oğlumu bırakın denir mi? Mezhep falan kreması olmuş... Kadın problemli belli. Allah kurtarsın ne diyeyim.
Siz karşı tarafı kötüleyip ayrılması için baskı yaptıkça ters teper ve iş inada biner, bu işlerin doğası böyle çünkü.aynen öyle herşey inadına bindi vazgeçmiyor evimizde huzur kalmadı bu yüzden..
Aileler hep aklı çıkıyor da malesef çocuklar bunu anlamıyor hayır canının parçası olmasa alsin denesin de gordum diceksin iş işten geçmiş olacak ne diyim çocukla konuşun o ayrıldın ailem de ben de istemiyorum desin madem çok istekli değil.anlatıyorum tek başına mücadele biryere kadar edersin diyorum
inşallah
biz bunu görüyoruz ve göstermeye çalışıyoruz ama ilk erkek arkadaşı ve yapısı inatçı ne görmek istiyor nede ayrılmak
amin bugün artık bir karara varacağız babam kesin bir dille mezhebiniz geniş diyen biri ile olmaz asla dedi
Siz karşı tarafı kötüleyip ayrılması için baskı yaptıkça ters teper ve iş inada biner, bu işlerin doğası böyle çünkü.
Kardeşiniz çok genç ve tecrübesiz.
Sizi dinlese şaşırırdım.
Bir müddet üzerine gitmeyin, dostça yaklaşıp zamana bırakın.
Bu iş olmaz demeyin, biraz bekleyelim, birbirinizi daha iyi tanıyın, hazırlık yapın vs şeklinde akışına bırakın.
Aklı selim birine benziyorsunuz, ailenize de bu konuda yol gösterin.
Aileler hep aklı çıkıyor da malesef çocuklar bunu anlamıyor hayır canının parçası olmasa alsin denesin de gordum diceksin iş işten geçmiş olacak ne diyim çocukla konuşun o ayrıldın ailem de ben de istemiyorum desin madem çok istekli değil.
Kardeşiniz okudu mu , mesleği var mı ?Merhaba hanımlar kız kardeşim 1 yldır ciddi bir ilişkinin içerisinde aileler tanıştı ancak hiçbir şekilde anlaşamıyorlar. Kardeşim 24 sevgilisi ise 22 yaşında çocuğun adı selim başlarda hep kendileri kavga ederlerdi anlaşamazlardı Selim askerden gelip aileler tanışınca bu kez aileler anlaşamadı.
Yakın zamanda selim kardeşimi ziyarete evimize geldi saat akşam 10 civarıydı ailecek kalabalık oturuyorduk ben eşim kuzenim filan sohbet ediyorduk yanlış birşey yoktu ortamda Selim'in annesi benim annemi arayıp Oğlum orda mı bu saate kadar nasıl tutuyorsunuz siz nasıl mezhebi geniş bir insansınız oğlumu orda tutuyorsunuz kız tarafı ağır olur gönderin deyip suratına kapattı herkes duydu bu konuşmayı çünkü bağıra bağıra söyledi ve daha sonra bu kadın söylediği herşeyi inkar etti '' ben öyle birşey söylemedim sadece oğlumu gönderin dedim '' dedi.
Kız kardeşim ben ayrılmam deyip işin içerisinden çıkıyor. Çocuğun ailesi de biz düğün yapacak maddi durumda değiliz eğer kendilerine güveniyorlarsa düğünlerini yapsınlar biz aile arasında yapılacak söz merasimini dahi yapamayız diyorlar. Biz kesin olarak ayrılmalarını istiyoruz çünkü sadece kardeşim mücadele ediyor erkek arkadaşı ise olursa olur olmazsa olmaz derdinde. Bu ilişkinin yanlış olduğunu sizce nasıl gösterebiliriz?
Yanını zaman ısrarla doğruyu anlatacaksınız yok olmuyor anlamıyorsa da yapacak bişey yok gibi dediginiz gibi inatçı ve kinciyse bırakın kendi görsün ilerde yani yine de kötü bişey olmaz inşallah amaçocuk çok gevşek ne böyle bişey yapar nede yapsa bile yarın birgün senin ailen söyledi ben yaptım deyip kardeşimi bize düşman eder kardeşimde çok kinci ben bile konuşurken düşünüpte konuşuyorum ağzımdan yanlış birşey çıkmasın diye
meslek lisesi mezunu mesleği var bankacı ama yapmıyorKardeşiniz okudu mu , mesleği var mı ?
Yanını zaman ısrarla doğruyu anlatacaksınız yok olmuyor anlamıyorsa da yapacak bişey yok gibi dediginiz gibi inatçı ve kinciyse bırakın kendi görsün ilerde yani yine de kötü bişey olmaz inşallah ama
Tayin olan bi işi olsa , uzaklaştırın diyecektim.mesleği var bankacı ama x bir kargo şirketinde müşteri hizmetleri sorumlusu ileride kendi işini kurmayı düşünüyor.
Tayin olan bi işi olsa , uzaklaştırın diyecektim.
Gözden uzak gönülden uzak misali.
Düğün işini uzatın , hiç bi şeye de el sürmeyin.
O varsa biz yokuz deyin , rest çekin.
Off çok zor ...düğüne tarihine zaten daha çok var 1.5 yıl kadar babam rest çekti biz istemiyoruz ama sen istiyorsan geri dönüşü yok dedi, ona rağmen ben istiyorum baba dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?