- 3 Şubat 2018
- 25.918
- 111.545
- 598
- Konu Sahibi saribaykus
-
Sizin içinde çok zor bir durum olmuş
Maalesef. Insallah sizin kardeşinizin aklı bir şekilde başına gelir. 24 yaş bazılarına büyük gelebilir, ama benim kardesimde 23 yaşındaydi sacmalamaya basladiginda..Kardeş candır onun icin canımız bu kadar yanar zaten
Merhaba hanımlar kız kardeşim 1 yldır ciddi bir ilişkinin içerisinde aileler tanıştı ancak hiçbir şekilde anlaşamıyorlar. Kardeşim 24 sevgilisi ise 22 yaşında çocuğun adı selim başlarda hep kendileri kavga ederlerdi anlaşamazlardı Selim askerden gelip aileler tanışınca bu kez aileler anlaşamadı.
Yakın zamanda selim kardeşimi ziyarete evimize geldi saat akşam 10 civarıydı ailecek kalabalık oturuyorduk ben eşim kuzenim filan sohbet ediyorduk yanlış birşey yoktu ortamda Selim'in annesi benim annemi arayıp Oğlum orda mı bu saate kadar nasıl tutuyorsunuz siz nasıl mezhebi geniş bir insansınız oğlumu orda tutuyorsunuz kız tarafı ağır olur gönderin deyip suratına kapattı herkes duydu bu konuşmayı çünkü bağıra bağıra söyledi ve daha sonra bu kadın söylediği herşeyi inkar etti '' ben öyle birşey söylemedim sadece oğlumu gönderin dedim '' dedi.
Kız kardeşim ben ayrılmam deyip işin içerisinden çıkıyor. Çocuğun ailesi de biz düğün yapacak maddi durumda değiliz eğer kendilerine güveniyorlarsa düğünlerini yapsınlar biz aile arasında yapılacak söz merasimini dahi yapamayız diyorlar. Biz kesin olarak ayrılmalarını istiyoruz çünkü sadece kardeşim mücadele ediyor erkek arkadaşı ise olursa olur olmazsa olmaz derdinde. Bu ilişkinin yanlış olduğunu sizce nasıl gösterebiliriz?
Valla çok doğru..bırakın kardeşiniz ve sevgulisi sorunlarla basbasa kalsinlar da görsünler...yani kendiligikend vazgecsinBırakın peşini madem yaşayarak öğrensin. Madem erkek ailesi bir şey yapamıyor sizde yapmayın. Belli ki erkek arkadaşında düğün yapacak bir birikim de istekte yok. Kendi başlarına onca masrafı gördüklerinde sevgilisi terk eder kız kardeşini. Biz sana demiştik dersiniz
+1000Buralardan bir iki konu okutun belki dank eder.
Kız kardeşiniz buraların en saftirigi olabilir. Hergün onlarca konu okuyoruz bu derecesini duymamıştım. Bırakın kendi alsın ağzının payını diycem ama sizlere yazık. Böyle tipler bosanip donunce dahi hata ettim affedin demez, omzunuza daha da yük olur Allah sabırlar versin. Babanız anneniz otoriter değilse mümkün değil baş edemezsiniz zor. Anca çocuk vazgeçip terkedecekMerhaba hanımlar kız kardeşim 1 yldır ciddi bir ilişkinin içerisinde aileler tanıştı ancak hiçbir şekilde anlaşamıyorlar. Kardeşim 24 sevgilisi ise 22 yaşında çocuğun adı selim başlarda hep kendileri kavga ederlerdi anlaşamazlardı Selim askerden gelip aileler tanışınca bu kez aileler anlaşamadı.
Yakın zamanda selim kardeşimi ziyarete evimize geldi saat akşam 10 civarıydı ailecek kalabalık oturuyorduk ben eşim kuzenim filan sohbet ediyorduk yanlış birşey yoktu ortamda Selim'in annesi benim annemi arayıp Oğlum orda mı bu saate kadar nasıl tutuyorsunuz siz nasıl mezhebi geniş bir insansınız oğlumu orda tutuyorsunuz kız tarafı ağır olur gönderin deyip suratına kapattı herkes duydu bu konuşmayı çünkü bağıra bağıra söyledi ve daha sonra bu kadın söylediği herşeyi inkar etti '' ben öyle birşey söylemedim sadece oğlumu gönderin dedim '' dedi.
Kız kardeşim ben ayrılmam deyip işin içerisinden çıkıyor. Çocuğun ailesi de biz düğün yapacak maddi durumda değiliz eğer kendilerine güveniyorlarsa düğünlerini yapsınlar biz aile arasında yapılacak söz merasimini dahi yapamayız diyorlar. Biz kesin olarak ayrılmalarını istiyoruz çünkü sadece kardeşim mücadele ediyor erkek arkadaşı ise olursa olur olmazsa olmaz derdinde. Bu ilişkinin yanlış olduğunu sizce nasıl gösterebiliriz?
Kızlar yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize.
Dün akşam konferans yapıp annem, çocuğun ailesi ve kendi görüştüler karşı aile yalan konuşup annemin üzerine iftira atmaya çalıştı. Hemen düğün istediğimizi, kendilerinin doğrucu ve dobra olduklarını , mezhebiniz geniş cümlesinin yanlış birşey olmadığını, annemin herşeyi yanlış anladığını söylediler. Bu konuşma üzerine çocuk daha fazla dayanamayıp ayrıldı yani iki taraflı bitmiş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?