Kız kardeşim mutluluğuma engel oluyor

Belkide iftira değil gerçek yüzleştirin ,sevgilinin sözlerinin gerçekliğinden emin olmadan asla evlenmeyin

eğer kız kardeşin yalancıysa aynı zamanda da büyük hasta

Kız kardesiniz yerine neden elin adamına hemen inanuyorsunuz belki doğru söylüyor Cunku bu cok ciddi bir konu Bu kadar da kotu hiri olamaz herhalde ablaniz Yüzleştirmek şart bence

Kızkardeşiniz bence yalancı. Ama doğru söylüyor ise de bunda garip birşey yok ki, geçmişte hoşlanmış olabilirler ama ortada ilişki bile yokmuş, bunun gerçekliğinin bir önemi yok bence. Hem bu şekilde abuk subuk davranmasına gerek yok ki, ailenizin içinde fitne bırakıp kaçmış resmen. Bunlar konuşularak halloluncak şeyler, sizle konuşabilirdi. Kardeşinize hiç güvenemedim yazdıklarınızı okuyunca.

Kardeş yüzleşmekten kaçıyor ?
Haklı olsa niye kaçar ki bi insan. Oturur çatır çatır doğruları anlatır.
Bence çekememezlik zirve yapmış.
Ne yapsam da huzurunu kaçırsam modunda etrafa saldırıyor.
YÜZLEŞME ŞART.
İleride daha büyük sorunlar çıkarmaması için.
Ki dedikleri doğruysa ilişkinizi gözden geçirin.

Yorumun icin tesekkur ederim. Bende oyle dusunuyorum aslinda. Bu yasananlar 6/7 sene once olmus diyor kiz kardesim. Ve aralarinda birsey olmadigina eminim.

Ayrica kiz kardesim flirt yapmayi seven bir insan. Cokca eski sevgilisi oldu. Sevgilim basarili, okumus, ve guzel bir isi olan biri (yanlis anlamayin lutfen, paraya onem vermiyorum, kendim de calisiyorum). O yuzden kiz kardesimin bu durumu sindiremedigini dusunuyorum.

Kız kardeşinin hala ilgisi mi varmış , yazmışsan kaçırmış olabilirim az önce 158 sayfalık bi konuyu okumaya çalıştım da

Kızkardeşini dövesim geldi... Hanımefendinin kıskançlıklarına göre mi hayatinı sekillendirecekmissin...

ortada bir ilişki yoksa 6-7 sene önce olmuş bir teklifin gerçekse bile ne önemi varki.. kız kardeşiniz iyi niyetli olsaydı bu durumu unutur gündeme getirmezdi..

6-7 sene once hoslanti olabilir ama ortada iliski yoksa kardesin sana maglup hissini yasiyordur buyuk ihtimalle. Ayrıca kardesin senle3 senedir gorusmuyormus zatrn yani seni silmiş. Anneni ikna etmeye calis bence

kız kardeşinize hiç inanmadım .Şu an 23 yaşında , 6-7 yıl önce olduğunu idda ettiğine göre 16 yaşında falanmış ,yani saçma ve nerden tutsanız elinizde kalır bu hikaye .Ben olsam anneme ya yüzleşecek ya da düğünüme gelmesin derdim.Annenizde acayipmiş yalnız, kızının rezil olacağını biliyor ,ama sizin mutluluğa engel olacak.Yani küçük kızı mutsuz olmasın diye ablası vazgeçsin ,başkasını bulsun.Başlarım ben öyle anneyede kardeşede.Kardeşinizin içine şeytan kaçmış. Vazgeçmeyin sevdiğinizden asla.

Çok zor durum Allah yardımcın olsun ben yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum ama yapılacak tek şey ikisinin karşılaşması gibi

kız kardeşinizin böyle bir iftira atması için biraz psikolojisi bozuk olması lazım. belki de söylediklerinde azıcık bi doğruluk payı vardır

Kız kardesinizle araniz hiç iyi olmadi 3-4 senedir de hiç gorusmuyorsunuz ve sebebini bilmiyorsunuz ama bunu sizi kiskanmasina baglıyorsunuz.Bir yorumunuzda da sevgilinizin çok eğitimli vs olduğunu söyleyip cekemiyor olabilecegini soylemissiniz.Ben burda çekmeyen bir kardeşten ziyade yukarıdan bakan bi abla gordum. 4 yıllık fakülteyi herkes okuyor masteri çoğu lisans mezunu yapıyor bunu niye kiskansin. Hadi kiskandi diyelim nasıl böyle bir yalan söyleyebilsin.kardeşiniz bu kisi yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…