Kız kardeşim mutluluğuma engel oluyor

kıskanç ya, kulak tıkayın bırakın yesin kendini. ayrıca ben olsam annemler evde yokken pat diye getirirdim sevgilimi yüzleştirirdim. yalan atmayan iftira atmayan yüzleşmeyi kabul eder. kızkardeşiniz şizofren midir psikoz mudur bipolar mıdır nedir bilmem ama tedavilik olduğu kesin. şımarık şey.

Kız kardeşim eger evlilik karari alirsam, beni silecegini söyledi. Dügünüme bile gelmeyecekmis. Yorumlariniz icin tesekkür ederim.

Aradaki yorumlari okumadim ama ayni evde senle konusmayan trip atan kizkardesin dugunune de gelmez zaten. Gelirse sasirman lazim. Mutluluguna bak bosver o dedi bu dedi muhabbetlerini..
Madem boyle birsey varmis, niye seni istemeye gelmelerine kadar hicbir sey dememiş. Kardesinin niyeti ne acaba?

Boşver evlen diyenler hangi sulak ormanda yetişti acaba bu ne vurdumduymazlık
Bu senin kardeşin ya?!
Bilmediğin çok şey var belli ki ne bu ne gözükapamışlık??
Ortada bir kanıt yoksa inkar edilmesi, yüzleşicem demesi kadar doğalı var mı?
Aa yüzleşecek mi haklı kardeşim tü kaka kıskanç, sevgilimde bende yüksek tahlilliyiz amanda ne güzeliz
Yazık. Yıllarca neden konuşmadığını bile sormayıp egonuzu şişirmişsiniz kıskanıyor diye. Kızkardeşinize inanmanız zaten mümkün değil bu önyargıyla.
Yazık...

Sakami yapiyor be.
Bence sevgilinle anlas ve plan kurun.
O, sen ve sevgilin oturun.
Senden dinlemek istiyorum yuzlesilicek su an burda de.
Ve telefonla kaydet herseyi.
Elbet biyerde kardesin: cekemedigimden yaptim, hepsi ylan, diycek bna sorarsan.
Ve al sana kanit, kosarak annene git ve dinlettir kaydi.

Yüzleşmek en iyisi , çünkü ortada bir belirsizlik var ..

Yüzleştirsen ne olacak annen inanmak istediğine inanacak.. Sevgilin masumsa bile evlenirsen işin zor. Ikisini aynı ortama sokamazsın. Ailen izin vermez..

amaan silerse silsin. önceden de kötü davranıyormuş size. belli ki kendisi eğitimsiz ve mesleği yok diye sizi kıskanıyor. üstüne evleniyorsunuz diye mutluluğunuzu da kıskanmıştır. bırakın hasetinden çatlasın. evlenin, mutlu olun.

Arkadaş arkadaşa bunu yapamazken kız kardeş nasıl yapar aklım almıyor!
Hadi diyelim böyle bir şey var.. seninle konuşmadan annenle neden konuşuyor?
Ya da olaylar bu duruma gelince neden söylüyor!
İnsanın kardeşi böyle yapınca elin adamınada güven kalmaz.. işin çok zor.
Topla herkesi yüzleştir. Annen aklı başında bir kadınsa otur onunla önce konuş..
Çocuğun yüzleşmek istediğini zan altında kaldığını anlat..

eger kiz kardesinizin anlattıkları dogruysa demek ki susmayi denemiş ama isteme mevzusu olunca icine sinmeyip gercegi ogrenmenizi istemistir. eger kiz kardesiniz iftira atiyorsa ki yuzlesseler bile sonuclardan emin olacaginizi sanmiyorum. ya yuzlestirin ya da sevgilinizin telefonundan 'neden yuzlesmiyorsun' seklinde kiz kardesinize bir msj atin bakalim ama simdilik ne kardesinize ne de sevgilinize inandiginizi belirtin ortada durun bence zor bir durum

eger kiz kardesinizin anlattıkları dogruysa demek ki susmayi denemiş ama isteme mevzusu olunca icine sinmeyip gercegi ogrenmenizi istemistir. eger kiz kardesiniz iftira atiyorsa ki yuzlesseler bile sonuclardan emin olacaginizi sanmiyorum. ya yuzlestirin ya da sevgilinizin telefonundan 'neden yuzlesmiyorsun' seklinde kiz kardesinize bir msj atin bakalim ama simdilik ne kardesinize ne de sevgilinize inandiginizi belirtin ortada durun bence zor bir durum

Valla çok az kız kardeş böyle birşey yapar sırf huzur bozmak için. İstediği kadar anlaşamayın, zıt kutup olun. Kolay birşey değil bu. Ergen kız değil ki ilgi çekiyo desen. 23 yaşında kız. Yok ben yüzleşmem der mi sence sevgilin?? Öyle bir durum varsa bile tabiki yüzleşirim diyecek başka şansı yok, öbür türlüsü ayrılık sebebi zaten. Her ikisine de inanmak da inanmamak da olanaksız şu anda. İkisine de sırt çevirmeden, tansiyonunu yükseltmeden sakin sakin aydınlığa çıkarmalısın bu işi. İyice öğrenmelisin aslı astarı nedir bu olayın.

O nasil bi kardesmis ya vakit kaybetmeden yüzlestirin ve kardesinizin derdi neymis anlamaya calisin olmadi psikolojik destek aldirin

kız kardeşlerin hepsi aynı yemin ederim bendede var bi mal . Allah yardımcımız olsun .
Bence o kişiden kişiye değişiyor.benimde kiz kardeşim var.o benim herşeyim.en iyi arkadaşim.iyiki var.herkes aynı değil

Bu olaylar netlige kavusmadan isi ciddiye bindirmeyin.
Ne yapin ne edin ikisiyle beraber bu isin ic yuzunu ogrenin...

ben nedense kız kardeşine inandım. ilişki bu boyuta gelene kadar hiç mi haberi olmadı o kadar mı kopuk aranız?

Kız kardeşinizin psikolojik sorunları mı var ? Ben kardeşinize inanmadım açıkçası aranızda sorun yokken böyle bir iddia ortaya atsaydı doğru söylüyor derdim ama şimdi diyemiyorum. Hangi kardeş bunu yapabilir aklım almadı.

Allah kardeşinde hayırlısını versin ,bu kadar anlatımınızla ben anladımda siz yıllardır anlayamadınız mı!!kardeşiniz %100 sizi kıskanıyor,ve bir şekilde mutluluğunuza engel olma cabası içerisinde..ben seytandan beklemem ama fesat insandan herşeyi beklerim..lütfen ilişkinizi zedelemeden bu sorunu aşmaya calısın ve kesınlıkle bır plan yapıp onları yuzlestırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…