- 24 Mayıs 2010
- 7.752
- 9.873
- 448
- Konu Sahibi hellopelin
-
Amaninnnnnn insanın kardesi boyleyse dusmana gerek yok yahu.Merhaba,
Öncelikle iyi günler. İçimde taşıdığım bir sıkıntıyı sizinle paylaşmak istedim. Belki siz bana bir yol gösterebilirsiniz.
Biz iki kız kardeşiz. Kız kardeşim ile aram hiç bir zaman iyi olmadı. Nedenini bilmediğin bir küskünlük yaşıyoruz. Kız kardeşim benimle yaklaşık iki üç senedir görüşmüyor. Her ne kadar arkadaşlık kurmaya çalıştıysam, nafile. Sebebini ben bilmiyorum ve kendisi de söylemiyor. Ayni evde ben yokmuşum gibi davranıyor. Aramızda 4 yas var (ben 27). Tahminimce benim ondan daha yüksek tahsilli ve başarılı olmamı çekemiyor.
Yaklaşık 10 senedir samimi dost olduğum bir arkadaşım ile bir senedir sevgiliyiz. İkimizde onca sene birbirimize karsı duyguları olduğu halde, her iki tarafta adim atmadı. Samimi dost olduk. Üniversite bitti. Master yapıldı ve evlenme kararı alindi.
Bir kaç gün önce aileler konuştular. Sevgilimin ailesi beni yakında istemeye geleceklerini duyurdular.
Her şey o güne kadar çok güzel. kız kardeşim onların bizi gelmesi ile hiç ilgilenmedi. Bombayı onlar gittikten sonra patlattı. Meğerse kendisi zamanında ondan hoşlanmış ve evlenmek istiyormuş. Bunu anneme duyurmuş. Ayrıca sevgilimde ona karsı bos değilmiş ve zamanında ona karsı duyguları olduğunu söylemiş. Ortada hiç bir kanıt yok ayrıca. Ayrıca bir ilişki yaşanmamış. Aynı şehirde yaşıyor, bu yüzden kız kardeşim ve sevgilim birbirlerini tanıyor.
Annem kizkardesime inanıyor ve bu evliliğin gerçekleşmesini istemiyor. Kizkardesim ile konuşmaya calistim. Cildirdi. İftira üstüne iftira atıyor.
Ben bu durumda ne yapmalıyım. Siz olsanız ne yapar siniz?
Çok üzgünüm.
NOT: Sevgilim kız kardeşim ile yüzleşmek istiyor. Kız kardeşim hiç bir şekilde sevgilim ile yüzleşmek istemiyor. Sorulan cevaplara cevap vermiyor. Tek tekrarladığı sevgilimin ona çıkma teklif etmiş olması.
Meğerse kendisi zamanında ondan hoşlanmış ve evlenmek istiyormuş. Bunu anneme duyurmuş.
Annem kizkardesime inanıyor ve bu evliliğin gerçekleşmesini istemiyor.
NOT: Sevgilim kız kardeşim ile yüzleşmek istiyor. Kız kardeşim hiç bir şekilde sevgilim ile yüzleşmek istemiyor. Sorulan cevaplara cevap vermiyor. Tek tekrarladığı sevgilimin ona çıkma teklif etmiş olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?