Kız kardeşim mutluluğuma engel oluyor

Madem geçmişte böyle bir şey olmuş, ikisi de birbirinden hoşlanmış neden bir şey olmamış aralarında? Dese ki sevgilin zamanında bana teklif etti ama ben kabul etmedim anlarım da ikisi de hoşlanmış güya, ee sorun neymiş?

Aman dikkat edin herseyden emin olunki mideniz bulanmasin bir ömür,yaprak dökümü dizisi gibi olmasın sonunuz..allah korusun

Kendi öz kardeşin sana böyle bir yalan söyleyecek ahlakta mı ?
Yüzleştirmek fln çok çirkin şeyler, kesinlikle yapmayın.
Kardeşini al karşına konuş, sen ne dersen doğrudur benim için dinliyorum de.
Eğer geçmişte gerçekten böyle bir durum var ise bence evlenme.
Ömür boyu acaba bakışıyorlar mı birbirlerine birşey hissediyorlar mı fln diye paranoyak olursun

Dedigin gibii senii cekemedigi icinde solemis olr cekemeyip soledysee hersey beklee siz evlensenzde kardesn madem bole sizi rahat birakmaz derimm

Sevgiliniz önceden 10 yıllık yakın arkadaşınız değil miydi ?
Ablanızdan hoşlansa size söylemez miydi bunu ?

Konu nereden tutsam elimde kaldı. Ama ben en çok 3-4 yıldır aynı evin içerisinde ve küs yaşayan iki kız kardeşe takıldım. Belkide bende iki kız annesi olduğum içindir. Ama bu kadar zamandır küslük var ve siz sebebini bilmiyorsunuz? Bana pek inandırıcı gelmedi. Hadi diyelim ki sizin dediğiniz sebepten küs anneniz babanız bu küslüğe hiç mi müdahil olmadı. Allahım göstermesin büyük konuşmayayım benim kızlarımın arasına böyle soğukluk girse ben ölürdüm kahrımdan ve anneliğimi sorgulardım nerede hata yaptım da bu çocuklar birbirlerine düşman oldu diye.Sizin anneniz babanız bu konuya bugüne kadar hiç mi müdahale etmediler.
Ayrıca siz yüksek lisans mezunusunuz da kardeşiniz orta okul terk mi? Çok mu fark var arada.
Anneniz diyemedi mi kardeşinize duyduğunda aklın neredeydi neden baştan söylemedin diye.
Ha normal bir kardeşlik ilişkisinde işin yüzleşmeye gelmesi benimde ağırıma giderdi. Kardeşim benim sözüme inanmıyor da yüzleştirmek istiyor diye. Ama yine de kabul ederdim yüzleşmeyi sonrasında kardeşimin suratına bakmazdım o ayrı.
Yani nereden tutsam elimde kaldı konu.

Yüzleştirin tabi ki. Kızkardeş neden yüzleşmek istemiyor. Kolay mı ya iftira atmak.
Psikolojik sorunları olan bir kadın canlandı gözümde kardeşiniz için. Allah yardımcınız olsun.

Amaninnnnnn insanın kardesi boyleyse dusmana gerek yok yahu.

Tipik fesat birisi kardesininz isiniz zor allah yardimciniz olsun

Bazı insanlarda kardeşlik duygusu yok sanırım valla zor bi durum ama bana kardeşin davranışları şüpheli geldi 6-7 yıl oldu diyo ama adam sizim 10 yıllık arkadaşınız bi durum olsa hissetmez miydiniz bir de istemeye gelene kadar bişey demeyip istemeden sonra ne var ne yok dökmesi masumca gelmedi hiç sanki en mutlu anını bekleyip darbeyi orda indirmek ister gibi bence aynı ortamda beraber konuşun başka türlü rahat etmezsiniz allah yardımcınız olsun inşallah bi an önce hallolur

Kiz kardesin yalan söylüyor bu acikca ortada , yerinde olsam kesinlikle sevdigimle arami bozmazdim.
Annende ona inanmak istiyorsa inansin.. böyle sacmalik görmedim..

Eger gerçekten kızkardeşin annene duyurdum söyledim dediyse . Aslında annene değil sana duyurması gerekmezmiydi . Birbirlerinden hoşlanıyorlarsa ikisi de neden sevgili olmasınlar siz sadece arkadaşsanız o zamanlar .

Kiz kardesinin haberi olmadan sevgilini eve cagir da bi yuzlessinler. Madem oyle bisey var sevgili olurlardi o zaman, neden olmamislar. Allah bilir kiz kardesinin okumada falan gozu de yoktur seni cekemediginden boyle seyler yapiyodur. Ya da onun sana asik oldugunu gorunce kiskandi cocuga karsi icinde bi his olustu aranizi bozup kendisiyle olmasi icin bunu yapiyo. Bence o kiz sende ne gorse istiycek

Bir deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis yani her seyi gectim anneniz daha kardesinize akil vericegine size evlenmeyin diyor cok ilginc

Cevabı biliyorsun evlen boşver napalım yapsın. ..

Son düzenleme:
Aynı evde okadar süre konuşmuyosunuz anneniz bu abuk olaya karışacağına önce iki kardeş arasını düzeltseymiş.
Ne garip aile ilişkiniz var. Kızın kocasını elinden almışsın gibi aynı evin içinde okadar zaman küs olmak ne demek?
Bariz sorunlu yani.
Gelmezse gelmesin, zaten konuşmuyomuşsunuz.
Annen de çok takıyosa adam gibi yüzleştirsin, kızına laf geçirip.
Her deli kuyuya taş attığında senin hayatınımı karıştıracaklar.

Sevgilinizin hattını ödünç alın ve kardeşinize whatsapptan "neden iftira atıyorsun" diye sorun. Bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…