Kız kardeşim mutluluğuma engel oluyor

Muhtemelen mutluluğunuzu çekemediğinden böyle bi iftira atıyor. Dediklerinize bakılırsa kız kardeşinizin doğru söyleme olasılığı %0 . Yüzleşmek istememesi de bunu kanıtlıyor zaten ama siz yüzleştirmeye çalışın kesinlikle. Kız kardeşinizle olan durumunuza da üzüldüm cidden kardeş sonuçta atamazsında. Kısa zamanda sorun çözülür umarım.

Normalde, söylediği kadarıyla ise ciddiye alınacak birşey göremedim.
Fakat, aklıma küçük de olsa bir ihtimal geldi ki o zaman işler değişir:
Kız kardeşiniz yüzleşmek istemiyor, ama sevgiliniz istiyor. Belki de kardeşinizin söyleyemediği, sevgilinizin ise nasılsa yüzleşme esnasında söyleyemez dediği bir durum var ortada?? Dedektifçe bir yaklaşım oldu ama, kardeşinizin flörtü sevdiğini söylediniz.. çokça sevgilisi oldu dediniz.. tek gecelik ilişki yaşamış olabilirler mi diye geldi aklıma.. ama dediğim gibi, küçük bir ihtimal sadece..
Araştırmak size kalır

Kardeşiniz yalan söylemiş olsa da olmasa da işiniz zor.çünkü gerçeği asla bilemeyeceksiniz asla emin olamayacaksınız.hep bir şüphe olacak.
sinek küçük ama mide bulandırır.ne kadar kötü bir kardeşlik ilişkiniz var tam olarak bilemem ama kızkardeşlerimle kanlı bıçaklı olsam da asla böyle bir yalan söyleyemem onlar da bana söylemezler.kardeşinizin psikolojik sorunu yoksa bu durumdan çıkarı ne ki?

ayrıca taze damadın aklına sokulmus oldu bu kızkardes durumu
bır zamanlar ttanıdıgım bır kız vardı esı ıle kız kardesını bıldıgın yatakta basmıstı
olabılıyor yanı hersey gelebılır baslarına

On yıl tanışmışlığın var kardeşinin dediği yıllarda kardeşin 13-14 yaşında falan oluyor bu durumda çocukluk aşkıdır gerçekse bile ki...madem ortaya ciddi bir mevzu attı adam gibi arkasında duracak banane yeaaa onlar evlenmeyecek o bana teklif ettydi bi kerem hıh edasıyla ergence atılmayacak ortaya..hayır hadi kardeşinin psikolojisi bozuk anneninde mi bozuk bile bile kardeşinle bir olup sana kumpas kuruyor..ben olsam getiririm eve..konuştururum erkek arkadaşımı...sonrada dönerim çirkşnsinde bu kadar çirkinleşebileceğini duşunmezdim derim..anneme de döner al bu çocuğunla mutlu ol bitirdiniz beni der çeker giderim..işin gucun kariyerin varmış ne uğraşıyon alemin delisiyle.

Valla kardes kiskanmaz kardes cekememezlik yapmaz diye bir sey yok. Bende kaynimi taniyana kadar kardes kardesin mutsuz olmasini istermi ya diye dusunurdum. Kaynimdan sonra ogrendim ki dusunuyormus.

Kaynim esimle benden 3 yas buyuk ve bizden bir yil once evlendi. Bizim dugunumuzde cikarmadigi sorun kalmadi. Kadinlarin takacagi seylere takti. Neden bizim dugunumuz yemekli olmus ona bile laf etti ki benim esimin maasi yemekli dugunu karsilayacak duzeydeydi kayinvalidemler degil esim yapti yemekli dugunu. Bizim oturdugumuz muhiti kiskandi sozde evimize geldi bir ton laf vurdu yok evin boyasi kotu olmus yok kac yillik evmis o olsa tutmazmis (ev sifir degil ama oturdugumuz muhitte sifir ev yok kiralik evlede baska yerlerin sifir dairesinden daha yuksek kiraya sahip) kendi gitti muhiti iyi olmayan sehir disinda ulasim problemi olan bir yerden sifir ev aldi fotograflarini cekmis esimi gorur gormez soyledigi cumle su "gelde evimi gor bakayim ev dedigin nasil oluyormus"

Ben bu hareketleri gorunce sok oluyordum ya bu insan senin kardesin nasil bu kadar cekemez olursun diye ama oluyor iste. Bu arada esiminde isi maasi kariyeri kaynima gore yuksek. Simdi bizi gorunce selam bile vermiyorlar karisiyla.

Ne yazikki boyle kardesler var insan kendi kardesini dusunup olmaz diyor ama oluyor ne yazikki.

Bu tur konularda ne yazik ki sucun buyugu ailede, yetistirme seklinde.
Eger bu ilk kez oluyorsa, yani kardesinizin sizi kiskanmasi, onu/bunu yapma demesi, o zaman bi durun dusunun. 10 yillik arkadasiniz/dostunuz da olsa, kardesinizin onune gecmemeli. Kardes, karindas, kaninizdan biri. Once onu anlamaya calisin, gerekirse bir psikologla gorusturun. Once onu anlayin, bu sirada da sevgilinize acele etmek istemediginizi, oncelikle kardesinizin problemleriyle ilgilenmek istediginizi soyleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…