bende oyle dusundum canım 1 sene calısıp bıdaha sınavlara gırer belkı boylesı daha hayırlıdırdevlet üniversitesini kazananlara yardım ediyor ancak özel üniversitelere hiçbir şekilde burs veya kredi verilmiyor adı üstünde özel üniverste.bankadan ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz vaya sağlam tanıdıklarınız varsa belki vakıflardan burs ayarlanabilir.Bence 1 sene daha çalışıp devlet kazansın yoksa orayla imkansızlıklarla okuyup bitirmesi zor.
merhaba kızlar allaha sukurku babam kardesımın okuması ıcın cok cabaladı ve okuttu ama ömrü yetmedı lıse mazun oldugunu goremedı ve kardesım istanbul aydın ünüversitesini kazandı ama kayıt ettıremıyoruz mebla yuksek bıraz sızden rıcam acaba devlet bu konuda yardım edebılıyomu egtım kıredısi verıyormu acaba okuyanlara kayıt ıcın bılgısı olan varmı bızım pek bılgımız yok bukonularda oyuzden bılgı ıstıyorum
bende oyle dusundum canım 1 sene calısıp bıdaha sınavlara gırer belkı boylesı daha hayırlıdır
Neden özel üniversite tercih etti ki kardeşiniz? Benim bildiğim özel üniversitelilere hiçbir şekilde burs sağlamıyor devlet.[/QUOT annem tercıhlerı arasında istanbul olmasını ıstedı yanlız bırakmak ıstemedı babamdan sonra cok korucu oldu heren bırımıze bısey olcak dıye korkuyo oyuzden boyle oldu cevplarınız ıcın cok sagolun kızlar
İyi güzel de özel üniversite değil mi o? Özel bir okul için devletin yardım edeceğini sanmıyorum. Altından kalkamayacaksanız neden yazdınız ki? Boşu boşuna gelecek yıl puanı düşecek çocuğun.
yıllık 5000 tl hayırlısı olur ınsallah 2 senelıgı kazandı gıdebılseydı menzun olunca okudugu bolumun ogretmınlıgını yapıp 2 yılda acıktan okuycaktı ama kısmetNe kadar meblağ?
Bu sene kazandigi yere gitmezse puani düşer bu yil.. Yani yani yaklasik.iki yil zamana ihtiyaç duyacak
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Özel de okuyanlarda kredi başvurusu yapabilir diye biliyorum ama onuda hemen alamaz ki uzun bir süreç,burslu kazanmadı heralde ne kadar kayıt parası gerekli,bölümü nedir.merhaba kızlar allaha sukurku babam kardesımın okuması ıcın cok cabaladı ve okuttu ama ömrü yetmedı lıse mazun oldugunu goremedı ve kardesım istanbul aydın ünüversitesini kazandı ama kayıt ettıremıyoruz mebla yuksek bıraz sızden rıcam acaba devlet bu konuda yardım edebılıyomu egtım kıredısi verıyormu acaba okuyanlara kayıt ıcın bılgısı olan varmı bızım pek bılgımız yok bukonularda oyuzden bılgı ıstıyorum
Kayıt yaptır yada yaptırma bu sene yerleştiği için 2015 ygs de okul puanı düşer.Kayit yaptirmak gerekmiyor mu puani dusmesi icin?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kayit yaptirmak gerekmiyor mu puani dusmesi icin?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
yıllık 5000 tl hayırlısı olur ınsallah 2 senelıgı kazandı gıdebılseydı menzun olunca okudugu bolumun ogretmınlıgını yapıp 2 yılda acıktan okuycaktı ama kısmet
saç bakım ve guzellık ogretmenlıgıBölüm nedir bulutefe ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?