keşke araştırsaydık ama aklıma gelmedı hıc kıredı konusunda babam ölünce mecburen reddı mıras davası actıkkı babamın banka borcu çok oldugu ıcın sanırım oyuzden kıredı ve kıredı kartı alamayız dava sonuçlanana kadar ben işe başlıycam pazartseı eger sıgortamı yaparlarsa basvurucam kıredı kartı ve kıredıye ama hemen alabılecegımı sanmıyorum hayırlısı olur ınsallahKredi cekemez misiniz? Meblag cok yuksek degil. Toplam 10bin lira tutucak. Ille istedigi bolumse ugrasin bi yolunu bulun. Borc alin.kiz kardesiniz okurken belki bi kuafirde ise girer kendi masrafini cikarir. Bu sene gitmezse seneye puani dusucek cunku. Keske tercih yapmadan arastirsaydiniz.
keşke araştırsaydık ama aklıma gelmedı hıc kıredı konusunda babam ölünce mecburen reddı mıras davası actıkkı babamın banka borcu çok oldugu ıcın sanırım oyuzden kıredı ve kıredı kartı alamayız dava sonuçlanana kadar ben işe başlıycam pazartseı eger sıgortamı yaparlarsa basvurucam kıredı kartı ve kıredıye ama hemen alabılecegımı sanmıyorum hayırlısı olur ınsallah
Başınız sagolsun,işe başlayınca bankalar hemen kredi vermez ama 3 ay ile 6 ay arası beklemek gerek.Bir de reddi miras yapınca borçlar için babanızın üzerine kayıtlı malları ev- araba onlarıda mı red etmiş oluyorsunuz yanlış anlamayın merak ettim.keşke araştırsaydık ama aklıma gelmedı hıc kıredı konusunda babam ölünce mecburen reddı mıras davası actıkkı babamın banka borcu çok oldugu ıcın sanırım oyuzden kıredı ve kıredı kartı alamayız dava sonuçlanana kadar ben işe başlıycam pazartseı eger sıgortamı yaparlarsa basvurucam kıredı kartı ve kıredıye ama hemen alabılecegımı sanmıyorum hayırlısı olur ınsallah
canım babamın olum sebebı amcamlar babamın ıflasına sebep oldular ve babamın ıntahırından bı gun once bırden onları arayıp babam ıyı degıl 2 gundur yemıyo ıcmıyo gelın konusun dedım gelmedıler ben onlardan manevı destek ıstemıstım babam ıcın maddı degıl ve ertesı gunu oylen paydosunda annemle kardesım eve geldıgınde babam asmıştı kendını odeyemıyceklerı bı mebla degıl durumları cok cok ıyı aylık gelırlerı cok yuksek ama vıjdanları yok ınanın onları anlatmam ıcın ayrı konu acmam lazım babamın babsınında durumu gayet ıyı koyde yukluce malı var onlarr babama sahıp cıkmadılarkı kardesıme sahıp cıksınlarbaşınız sağolsun
ama keşke gönderseydiniz belki kafası dağılırdı kızın yurda filan yerleşince
neyse artık hakkınızda hayırlısı olsun
olmadı gidip bi okulla görüşün
yalnız amcanızın yaptığı da çok ayıp
madem okutmayacaktı ne diye tercih yapmasına izin verdi
bence siz söyleyin
en azından başlarda onlar versin sonrasını siz çalışınca ödersiniz
bölümünün 4 yıllıgı yok 2 yıllık mezunları devlet liseleri devlet kursları özel okullar ögretmen olarak alıyo bölümün ögretmenlik açıgı var 4 yıllık 3 yıl önce kapatıldı gazi üniv tarafında 2 yıllık üniv okuyo 2 yıl da ögretmenlik yaparken açıktan okuyo kadroya giriyo kurslarda kadrolu olarak yapıyo 2 yıllık mezunlar devlet okulunda tamamlamak gerekiyomuş kardesımın ögretmenlerı oyle dedı
canım sagol babamın hıc bı mal varlıgı yoktukı bı arabası vardı oda hacızlıktı ve babam olunce hacızlık oldugu ıcın el koydularBaşınız sagolsun,işe başlayınca bankalar hemen kredi vermez ama 3 ay ile 6 ay arası beklemek gerek.Bir de reddi miras yapınca borçlar için babanızın üzerine kayıtlı malları ev- araba onlarıda mı red etmiş oluyorsunuz yanlış anlamayın merak ettim.
canım babamın olum sebebı amcamlar babamın ıflasına sebep oldular ve babamın ıntahırından bı gun once bırden onları arayıp babam ıyı degıl 2 gundur yemıyo ıcmıyo gelın konusun dedım gelmedıler ben onlardan manevı destek ıstemıstım babam ıcın maddı degıl ve ertesı gunu oylen paydosunda annemle kardesım eve geldıgınde babam asmıştı kendını odeyemıyceklerı bı mebla degıl durumları cok cok ıyı aylık gelırlerı cok yuksek ama vıjdanları yok ınanın onları anlatmam ıcın ayrı konu acmam lazım babamın babsınında durumu gayet ıyı koyde yukluce malı var onlarr babama sahıp cıkmadılarkı kardesıme sahıp cıksınlar
Yukarıda okudum,dedeniz şuan sağ mı peki sanırım zenginler,babanızın hakkını isteyin vermezler mi canım sonuçta zor durumdasınız.canım sagol babamın hıc bı mal varlıgı yoktukı bı arabası vardı oda hacızlıktı ve babam olunce hacızlık oldugu ıcın el koydular
sag köyde yaşıyolar zenginler amcamlarda aylık gelirleri 50 bin bazen daha fazla ama vicdanları yok babama sahip çıkmayanlar maddi manevi bize hiç çıkmazlar ölümüne sebep olodular iflas ettirdiler sonra ne aradılar ne sordular bir bayramda bayramını kutlamak için aramadılar babam mektubunda da belirtmiş anne baba kardeş yalanmış diye onların sebep oldugunu ders alsalar alırlardı ama almadılar Allah korkuları yokYukarıda okudum,dedeniz şuan sağ mı peki sanırım zenginler,babanızın hakkını isteyin vermezler mi canım sonuçta zor durumdasınız.
canım arkadaşım aynen öyle ben dışarda dilenen çoçuklara üzülüyorumda vicdanları yokallah böyle kardeşleri kahretsin pislikler benim eşimin kardeşeliride sanki kardeş değil düşmanlar allaha havale et amcanları canım allah çıkarırı acısını mutlaka
inşallah bir yol bulursunz kardeşinn okuması için
sag köyde yaşıyolar zenginler amcamlarda aylık gelirleri 50 bin bazen daha fazla ama vicdanları yok babama sahip çıkmayanlar maddi manevi bize hiç çıkmazlar ölümüne sebep olodular iflas ettirdiler sonra ne aradılar ne sordular bir bayramda bayramını kutlamak için aramadılar babam mektubunda da belirtmiş anne baba kardeş yalanmış diye onların sebep oldugunu ders alsalar alırlardı ama almadılar Allah korkuları yok
canım arkadaşım aynen öyle ben dışarda dilenen çoçuklara üzülüyorumda vicdanları yok
keşke araştırsaydık ama aklıma gelmedı hıc kıredı konusunda babam ölünce mecburen reddı mıras davası actıkkı babamın banka borcu çok oldugu ıcın sanırım oyuzden kıredı ve kıredı kartı alamayız dava sonuçlanana kadar ben işe başlıycam pazartseı eger sıgortamı yaparlarsa basvurucam kıredı kartı ve kıredıye ama hemen alabılecegımı sanmıyorum hayırlısı olur ınsallah
yıllık 5000 tl hayırlısı olur ınsallah 2 senelıgı kazandı gıdebılseydı menzun olunca okudugu bolumun ogretmınlıgını yapıp 2 yılda acıktan okuycaktı ama kısmet
canım sızınkılerde vıjdansız ama esın merhametlı vıjdanklı dayanıyor gene kardeslerıne boyle ınsanları gordukce sasırıyorum vıjdan yokmu bunlarda dıyorum ama esının tavır yapması lazım armaları bas saglı dılemelerı lazımdı allah hepımızı korusun boyle ınsanlardanaynen canım herkes vicdan sahibi değil malesef bizler gibi benim eşimin küçüğü olan kaynım eşim en çok ona düşkündür çünkü ana baba bir diğerleri anneden bir bebeğimin olduğunu duyduğunda kıskanç kıskanç davrandı kkendi daha 2 aylık evli çocuk istiyormuş ondan sevinmedi bile çocuğum düştü aramadı bile eşimde salak gibi 3 gün sonra hiçbirey olamamış gibi davranırr safım benim
evet canım hayırlısı olsun artık canı sagolsunda hem calısıp hem sınavlara hazırlancak inşallah tekrar kazanırbnce skntı yapacak br durum yok.okumaksa amacı kısa yoldan meslek sahıbı olmayı dusunmuyorsa calıssın br yıl daha.bn 3 kere kazandm.puanım da dustgu halde.calısan her seklde yapıor.puan dusmesı bu kdr abartılck br durum dgl.ztn yerlesmıs ıs ısten gecmıs artk.
canım emekli maşşı babam oldukten sonra baglandı normalde yasarken gunu pırımı dolmuştu 2 sene vardı yaşdan dolayı beklıyordu emeklılık masşi hukuken mıras degıl hak olarak gevıyormuş oyuzden baglandı 800 tl canım en ıyı busene calısıp sınavlara hazırlanması olucak hem baska tercıh yapar meslek konusunda daha ıyı olur sanırım kızlar cok bılgı verdınız allah razı olsun hepınızdenReddi miras yapinca maasida alamamaniz lazim diye biliyorum ama yaniltmiyim sizi. Bence seneye tekrar hazirlansin ve bu surede de para biriktirin ozel istiyorsaniz. Cunku girdigi bolum gercekten onu acik degil o bolum yerine kurslara gonderirseniz yetenegide varsa cok iyi olabilir mesleginde. Hersey universite okumak degil is yaratabilmek bence. Illa bu bolumu istiyorsa okula dilekce vererek taksitlendirme yaptirabilirsiniz donem donem boluyor cogu okul ama taksitleri gecikirse bazi sorunlar cikartabiliyorlar.
canım dernekle durumlar bozuk babam ıntahar eettı ve dernek otopsı rapaoru cıkmadan yardım etmıycaz dıyolar ozamana kadarda kayıt suresı doluyo zaten başbakanlık bursunu yetım oldugu için ve aile durumu olmadıgı ıcın alır gıbıme gelıyo ama pek bılgım yok kızlar ailede sadece kardesım okudu ondan baska okuyan kımse olmadıgı ıcın fazla bılgım yok üniverste konusunda oyuzden buraya konu actım yanlış anlamayın hıc bırınız lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?