yıllık 5000 tl hayırlısı olur ınsallah 2 senelıgı kazandı gıdebılseydı menzun olunca okudugu bolumun ogretmınlıgını yapıp 2 yılda acıktan okuycaktı ama kısmet
canım bırını bulmadık amcamlar babam olunce bız okutcaz dedıler ama kardesım okulu kazanınca seslerı sedaları cıkmıyo yardım etmıycekler bende ıse baslıycam ama bukadar kısa zamanda bu meblayı kazanmam ımkansız hayırlısı olur ınsallah hakkımızaBulunduğunuz şehirde bu meblagi karsilayacak kişiler bulamaz misiniz? Hangi sehirdesiniz..
Meblağ çok yuksek değil ve iki yillik zaten kimileri için bu para bile degil bulup siz ya da kardesiniz rica ederse hallolur diye düşünüyorum hemen kestirip atmayin:/
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
saç bakım ve guzellık ogretmenlıgı
bölümünün 4 yıllıgı yok 2 yıllık mezunları devlet liseleri devlet kursları özel okullar ögretmen olarak alıyo bölümün ögretmenlik açıgı var 4 yıllık 3 yıl önce kapatıldı gazi üniv tarafında 2 yıllık üniv okuyo 2 yıl da ögretmenlik yaparken açıktan okuyo kadroya giriyo kurslarda kadrolu olarak yapıyo 2 yıllık mezunlar devlet okulunda tamamlamak gerekiyomuş kardesımın ögretmenlerı oyle dedıKardesim o uniden mezun fakat donemligi o fiyatti. Ayrica iki yillik mezun olunup ogretmenlik yapilmaz. Kpss de ayri bir dert. Muhtemelen cocuk gelisimi bolumudur. Bence bir devlet unisi kazansin, calisip cok calisip. Iki yillik okumak icin bu meblag gereksiz.
canım bırını bulmadık amcamlar babam olunce bız okutcaz dedıler ama kardesım okulu kazanınca seslerı sedaları cıkmıyo yardım etmıycekler bende ıse baslıycam ama bukadar kısa zamanda bu meblayı kazanmam ımkansız hayırlısı olur ınsallah hakkımıza
canım dernekle durumlar bozuk babam ıntahar eettı ve dernek otopsı rapaoru cıkmadan yardım etmıycaz dıyolar ozamana kadarda kayıt suresı doluyo zaten başbakanlık bursunu yetım oldugu için ve aile durumu olmadıgı ıcın alır gıbıme gelıyo ama pek bılgım yok kızlar ailede sadece kardesım okudu ondan baska okuyan kımse olmadıgı ıcın fazla bılgım yok üniverste konusunda oyuzden buraya konu actım yanlış anlamayın hıc bırınız lutfennKaydı zaten ödeme yaparak yapıyorsunuz
Tamamını yada 9-10 taksit yapıolar
Taksit seçersen kayıt esnasında ilk taksidi yatırmak zorundasınız
Nereliyaeniz oranın derneğine gitsin onlar geri ödemesiz yardım yapıolar
Devletten burs alamaz başbakanlık bursu var ancak onu alır oda derslerinin çok ii ve durumunuz hiçç olmaması gerekir
keşke yazsaydım haklısınız sızler bılgı verırdınız ama ınanın aklıma gelmedıKazandigi bölüm için bu para çok çok fazla keşke tercih etmeden buraya yazsaydiniz hakkında hayirlisi olsun ya üzüldüm olan iki yilina oldu:/
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
canım yuzde ellı burslu yerleştı yıllık 5000 tl arastırıcam bılgı verdıgınız ıcın tesekkur edeımA.Ü. sayfasına baktım,burslar arasında kurucu vakıf bursu var.Diğerleri başarı bursu ama kurucu vakıf bursunu araştırın,tamamen ekonomik sebeplerle verilir.
Tercih bursu filan almadı mı ? Ne kadar bir ücretten sözediyorsun ?
merhaba kızlar allaha sukurku babam kardesımın okuması ıcın cok cabaladı ve okuttu ama ömrü yetmedı lıse mazun oldugunu goremedı ve kardesım istanbul aydın ünüversitesini kazandı ama kayıt ettıremıyoruz mebla yuksek bıraz sızden rıcam acaba devlet bu konuda yardım edebılıyomu egtım kıredısi verıyormu acaba okuyanlara kayıt ıcın bılgısı olan varmı bızım pek bılgımız yok bukonularda oyuzden bılgı ıstıyorum
istanbulda o bolum olmadıgı ıcın ve babamı yeni kaybettik psikolejisi iyi olmadıgı için yolayamazdık istanbul dışına puanı yetiyor zatenarkadaşım iyide neden özel üniversite tercih ettiniz
devlet kredi veriyo ama ocakta filan ancak alır o da 300lira en fazla
hiçbir şekilde bu parayla okuyamaz ki özelde
ancak devlet üniversitesinde okur yani
keşke seneye bi daha girseymiş
biliyorduk hocaları yazdırdı amcamlarda parayı veririz dedi yazdı kardeşim şuan ellerini çektiler yani sesleri çıkmıyo onlara güvendilkCokcozur dilerim yanlis anlamayin beni suclamiorum ama o cocuga bu unv yazdirirken meblasinin yuksek oldg bilmiomuydunizda o cocugunda umudu kirildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar allaha sukurku babam kardesımın okuması ıcın cok cabaladı ve okuttu ama ömrü yetmedı lıse mazun oldugunu goremedı ve kardesım istanbul aydın ünüversitesini kazandı ama kayıt ettıremıyoruz mebla yuksek bıraz sızden rıcam acaba devlet bu konuda yardım edebılıyomu egtım kıredısi verıyormu acaba okuyanlara kayıt ıcın bılgısı olan varmı bızım pek bılgımız yok bukonularda oyuzden bılgı ıstıyorum
istanbulda o bolum olmadıgı ıcın ve babamı yeni kaybettik psikolejisi iyi olmadıgı için yolayamazdık istanbul dışına puanı yetiyor zaten
3 kız kardeşiz ben evliyim ötekiside psikiyatri tedavisi görüyo abimiz yok şuan evde çalışan yok babamın emekli maaşıla geçiniyolarSiz kaç kardeşsiniz,okul parasını taksitler ödesiniz,abiniz falan da mı yok yardım edecek,burslardan başvuru yaparsınız bu arada,kayıtlar 1 Eylül'de başlayacak o zamana kadar bulunur inş.
Amcalarınız özel okulu yazacağınızı biliyorlardı o zaman,madem söz vermişler siz de açık açık isteyin amca biz size güvendik özel okul yazdık bizi yarı yolda bırakmayın diye söyleyin.biliyorduk hocaları yazdırdı amcamlarda parayı veririz dedi yazdı kardeşim şuan ellerini çektiler yani sesleri çıkmıyo onlara güvendilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?