kız kardesım ünüversite kazandı ama gondremıyoruz devllet bukonuda yardım edıyormu

yıllık 5000 tl hayırlısı olur ınsallah 2 senelıgı kazandı gıdebılseydı menzun olunca okudugu bolumun ogretmınlıgını yapıp 2 yılda acıktan okuycaktı ama kısmet

Kardesim o uniden mezun fakat donemligi o fiyatti. Ayrica iki yillik mezun olunup ogretmenlik yapilmaz. Kpss de ayri bir dert. Muhtemelen cocuk gelisimi bolumudur. Bence bir devlet unisi kazansin, calisip cok calisip. Iki yillik okumak icin bu meblag gereksiz.

canım bırını bulmadık amcamlar babam olunce bız okutcaz dedıler ama kardesım okulu kazanınca seslerı sedaları cıkmıyo yardım etmıycekler bende ıse baslıycam ama bukadar kısa zamanda bu meblayı kazanmam ımkansız hayırlısı olur ınsallah hakkımıza

bölümünün 4 yıllıgı yok 2 yıllık mezunları devlet liseleri devlet kursları özel okullar ögretmen olarak alıyo bölümün ögretmenlik açıgı var 4 yıllık 3 yıl önce kapatıldı gazi üniv tarafında 2 yıllık üniv okuyo 2 yıl da ögretmenlik yaparken açıktan okuyo kadroya giriyo kurslarda kadrolu olarak yapıyo 2 yıllık mezunlar devlet okulunda tamamlamak gerekiyomuş kardesımın ögretmenlerı oyle dedı

Kazandigi bölüm için bu para çok çok fazla keşke tercih etmeden buraya yazsaydiniz hakkında hayirlisi olsun ya üzüldüm olan iki yilina oldu:/

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

bence bu bölüm için boş yere para vermeyin
seneye bi daha girsin
kazanamazsa da açıköğretim yazsın daha iyi
üstüne de açıktan tamamlayacaksa kpss düşünüyo sanırım
direk açık okusun o esnada da çalışsın yani
çeşitli kurslara gidip sertifika alarak ta güzellik uzmanı olabilir sanırım
ayrıca istanbulda okusun diye tutturmayın bence

amcanız okutucaz demiştir belki ama gidin de özel üni yazın dememiştir heralde
sadece bununla kalmaz ki masraf çok para gider
kolay değil öyle çocuk okutmak
hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim
keşke tercih döneminde konu açsaydınız

canım dernekle durumlar bozuk babam ıntahar eettı ve dernek otopsı rapaoru cıkmadan yardım etmıycaz dıyolar ozamana kadarda kayıt suresı doluyo zaten başbakanlık bursunu yetım oldugu için ve aile durumu olmadıgı ıcın alır gıbıme gelıyo ama pek bılgım yok kızlar ailede sadece kardesım okudu ondan baska okuyan kımse olmadıgı ıcın fazla bılgım yok üniverste konusunda oyuzden buraya konu actım yanlış anlamayın hıc bırınız lutfenn

Kazandigi bölüm için bu para çok çok fazla keşke tercih etmeden buraya yazsaydiniz hakkında hayirlisi olsun ya üzüldüm olan iki yilina oldu:/

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
keşke yazsaydım haklısınız sızler bılgı verırdınız ama ınanın aklıma gelmedı

canım yuzde ellı burslu yerleştı yıllık 5000 tl arastırıcam bılgı verdıgınız ıcın tesekkur edeım

Cokcozur dilerim yanlis anlamayin beni suclamiorum ama o cocuga bu unv yazdirirken meblasinin yuksek oldg bilmiomuydunizda o cocugunda umudu kirildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

istanbulda o bolum olmadıgı ıcın ve babamı yeni kaybettik psikolejisi iyi olmadıgı için yolayamazdık istanbul dışına puanı yetiyor zaten

Siz kaç kardeşsiniz,okul parasını taksitler ödesiniz,abiniz falan da mı yok yardım edecek,burslardan başvuru yaparsınız bu arada,kayıtlar 1 Eylül'de başlayacak o zamana kadar bulunur inş.

Cokcozur dilerim yanlis anlamayin beni suclamiorum ama o cocuga bu unv yazdirirken meblasinin yuksek oldg bilmiomuydunizda o cocugunda umudu kirildi

biliyorduk hocaları yazdırdı amcamlarda parayı veririz dedi yazdı kardeşim şuan ellerini çektiler yani sesleri çıkmıyo onlara güvendilk

Ben olsaydım tekrar sınava girerdim.Düşecek okul puanını 5 netle felan kapatabilir. Hem bu sene babasını kaybetmiş kızcağız seneye daha iyi hazırlanır.
Krediyi hemen hemen herkes alabiliyor.
Bur birazda şans. Bilkentte burssuz okuyan birine bile verebiliyorlar düşün.
Özel üniversitelerin bazılarında ortalama tutmazsa bursunu kaybedebiliyorsun.İstanbul Aydın Üniversitesi hakkında bir bilgim yok malesef.
Devletten alacağı 300 tl'nin pek yardımı olacağını sanmıyorum.
Seneye hazırlansın.İstanbul olmazsa kocaeli,Sakarya gibi İstanbula yakın iller tercih eder haftasonu görüşür ailesiyle.

istanbulda o bolum olmadıgı ıcın ve babamı yeni kaybettik psikolejisi iyi olmadıgı için yolayamazdık istanbul dışına puanı yetiyor zaten

başınız sağolsun
ama keşke gönderseydiniz belki kafası dağılırdı kızın yurda filan yerleşince
neyse artık hakkınızda hayırlısı olsun
olmadı gidip bi okulla görüşün

yalnız amcanızın yaptığı da çok ayıp
madem okutmayacaktı ne diye tercih yapmasına izin verdi
bence siz söyleyin
en azından başlarda onlar versin sonrasını siz çalışınca ödersiniz

Son düzenleme:
Siz kaç kardeşsiniz,okul parasını taksitler ödesiniz,abiniz falan da mı yok yardım edecek,burslardan başvuru yaparsınız bu arada,kayıtlar 1 Eylül'de başlayacak o zamana kadar bulunur inş.
3 kız kardeşiz ben evliyim ötekiside psikiyatri tedavisi görüyo abimiz yok şuan evde çalışan yok babamın emekli maaşıla geçiniyolar

Kredi cekemez misiniz? Meblag cok yuksek degil. Toplam 10bin lira tutucak. Ille istedigi bolumse ugrasin bi yolunu bulun. Borc alin.kiz kardesiniz okurken belki bi kuafirde ise girer kendi masrafini cikarir. Bu sene gitmezse seneye puani dusucek cunku. Keske tercih yapmadan arastirsaydiniz.

biliyorduk hocaları yazdırdı amcamlarda parayı veririz dedi yazdı kardeşim şuan ellerini çektiler yani sesleri çıkmıyo onlara güvendilk
Amcalarınız özel okulu yazacağınızı biliyorlardı o zaman,madem söz vermişler siz de açık açık isteyin amca biz size güvendik özel okul yazdık bizi yarı yolda bırakmayın diye söyleyin.

madem durumunuz yoktu neden bunlari okulu tercih etmeden önce dusunup arastirmadiniz? simdi gonderemezseniz bir sene daha hazirlanacak ve bu sene yerlestigi icin okul puani yari yariya dusecek. yazik olacak yani.

Özel üniversite olduğu için burs çıkmaz malesef. Firmalar,şirketler ve vakıflar kişiye özel burs veriyorlar ama genelde derece yapmış öğrenciler oluyor bunlar. Bir tanıdık bulup bağlantı kurabilirseniz bir deneyin derim. Onun dışında ilk senesiyse üzülmesin seneye yine girer. Ancak okul puanın yarısı düşer tercih yaptığı için. Bunu da fazladan yapacağı netlerle kapatabilir eğer çalışırsa. Yolu açık olsun. Buarada başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…