kız kardesım ünüversite kazandı ama gondremıyoruz devllet bukonuda yardım edıyormu

çok üzüldüm canım ya
Allaha havale et artık yapacak birşey yok
hakkınızda hayırlısı olsun

yapmıyor canım tavır falan onlar evlendik evneli neler yaptılar bize eşime asla abi gibi davranmadılar canı yürekten olmadılar
hala eşim bu olayı unutr bunu hatırlatsam benimle kavga eder boşver öncede böylelerdi şimdi dzüeldiler falan diye kaç defa yaşadık inan şuan varya
okadar kinlyimki eşim tek kardeşi hariç hepsinim ölüm haberi gelse üzülmem o derece nefret ettim onlardan benim eşimin ben ve benim ailem dışında kimsesi yok birde evladı olsa herşey farklı olur

yıllık 5000 tl hayırlısı olur ınsallah 2 senelıgı kazandı gıdebılseydı menzun olunca okudugu bolumun ogretmınlıgını yapıp 2 yılda acıktan okuycaktı ama kısmet

Bu bölüme bu para çok. Üniversite de güzel değil. Yazık olur. Seneye denesin.

Başbakanlık bursu sadece ilk 100'dekilere veriliyor.

Bu öğretmenler de bu kadar açıklama yapmışlar da tercih yapılınca puanın gideceğini söylememişler. Siz de yazarken hiç araştırmamışsınız, hayret gerçekten. Değil 5000, 50 tl bile fazla bu bölüme açıkçası.

başbakanlık sıralamayla alakalı değil kızlar
maddi duruma göre belirleniyo

memur çocuklarına filan çok nadir çıkıyo mesela

canım senı cok ıyı anlıyorum babamında annem kardeslerım ben ve esımden başka kımsesı yoktu dedemler babaımı bekarken hep calıstırıp parasını yemısler annem koye gelın gıtmış babam ben 40 lıyken askere gıtmiş dedemler annemım kulagındakı kupelerı satmış harcamıslar bı gıram maddı manevı desteklerı olmamışkı babam askerdeyken ben sutten kesılmısım bana kuflu syler yedırıp ıcırmısler annanemler annemle benı getırmışler ıst dk demıl bu cocuk olmüş bıtmış zaten sımdıye kadar nerdeydınız demiş dusunkı okadar vıjdansızlar ama otekı cocuklarına mal saıp gonderıyolar yardım edıyolar amcamlar 7 kat el zora dusse hemen yardım edıyolar kosuyolar maddı manevı ama babaım bıgun hıc bı kardesı arayıp bayramını kutlamadı babanem ve dedem hep fıtne soktu araya babam olunce amcamın bırı nasıl vıjdana geldıye tabı oacıyla dedı yenı ev tutup 6 aylık kıralarını verım dedemle babanem manyakmısın sen nıye mıllete paranı yedırıyosun dedıler dusun ve butun koylu dedemın suratına tukurdu oglun bu haldeyken sen nasıl koyde rahatca omallarla yasadın dıye ben allaha havele ettım hepsını ve sabırla sonlarını beklıyorum kocaman dukkandı babamın ıflas ettırdıler cok uzun bı konu bu senı ve esını cok ıyı anlıyorum ben ve ınsana en buyuk darbeyı hep en yakınları atar canım sabret ve allaha havele et bız oyle yaptık

hepınıze tesekkur edeım kızlar verdıgınız bılgıler ıcın dedıgınız gıbı en dogrusu bu sene çalışması ve sınava hazırlanması enıyı olucaak bende işe başalyıp destek cıkıcam ınsallah allah razı olsun verdıgınız cevaplardan dolayı

allah kahretsin böyle ana babayı kardeşelri allahım sabır versin canım

eşimde bunların ne pislikolduğunun farkında ama asla vazgeçmiyor bu pisliklerden hemen unutuveriyor benim baba tarfımda senin babn tarafı gibi ama babam hala onların ağzının içine bakar onlr için bizle kötü olur oyüzden babam onla ryüzünden üzülsede hiç acımam alalhım birtane doğru düzgün akarabsı olmazmı insanın annem kardeşelrim ve eşim var benim için onları başımdan eksik etmesn rabbim

amınn bıtanem cok sagol valla anlamıyorum ben boyle erkeklerı nedıye akıllanmıyolar krdes dedıgın aıle dedıgın boyle olmaz ınsallah babanda esınde bunun farkına varır babam okonuda cok ıyıydı asla annemı ve bızlerı onlara ezdırmedı laf soyletmedı ama babam olunce bızlere cok laflar soyledıler babam olsaydı agız paylarını verırdı ama ben verdım onun yerıne... bıtanem dılerımkı baban ve esın bıseylerın farkına varırlaronlar ıcın ailelerını evlatlarını uzmeyı bırakırlar ınsallah artık amınn

eşim onlar için beni üzmez ama onların kötülüğünü unutıverir ben hatırlatınca sinirlenir ama asla benim tırnağımı onlara değğişmez keşke babamda böyle oolsaydı allah sana ve ailene sabır versin gülümm babanın mekanı cennet olsun inşallah

Bulutefe, babana çok üzüldüm sabır diliyorum sana ve ailene. Kardeşinin ilk girişi mi sınava? Seneye daha iyi bir psikolojiyle çok daha iyisini yapabilir. Aydın üniversitesine o bölüm için bir de burs ödemek çok akıl karı değil. Bence kardeşini seneye güzel bir yere girmesi yönünde teşvik et. Insanlar kaç yaşında giriyor üniversiteye.

Sagol canım allah razı olsun...canım dedıgın dogru pıskoljı bakımındanda ıyı degıl en ıyısı seneye tekrar dener ve başarır inşallh baska bolumu kazanır ve daha ıyı bı meslek secer gelecegıaçısından hayırlısı olsun inaşallah aminn

yıllık 5000 tl hayırlısı olur ınsallah 2 senelıgı kazandı gıdebılseydı menzun olunca okudugu bolumun ogretmınlıgını yapıp 2 yılda acıktan okuycaktı ama kısmet

Okulla gorusun taksit yapabiliyorlar
Onemli olan ilk taksidi hemen bulmaniz
Okul odemelerin yapilmasi icin kutuphanede vs calistirabilir
Yani okulda calisarak odemelerini yapabilir

5bin cok degilmis iki yilmis hem de okusun ya pes etmeyin

// Biraz acele cevap yazmisim tum konuyu sonradan okudum
Basiniza gelenlere cok uzuldum
En dogru karari verirsiniz insaAllah
Kardesinizin kazandigi bolumu hic duymadim yardimci olamayacagim bolum hakkinda

Son düzenleme:
Yanlis anlamayin ama bu bölümü devlet üniversitesinde kazansa yine gondermem ben.
okumak sadece kayit parasi degil ki, tonla masraf cikacak daha.
Matematik, ingilizce ogretmenleri acikta kaliyor bu bolum mu atanacak?
Herkes universite okuyacak diye bir sart yok, tekrar hazirlansin, kazanamazsa bir is bulup calissin.
lise mezunu seviyesinde kpssye girsin falan filan...
Umit baglanip heves edilecek bir bolum degil kazandigi malesef.

başınıza gelenlere çok üzüldüm gerçekten başınız sagolsun...
insanın tek dayanagı babası oluyor hayatta(en azından benim için öyle)...
amcam filan demeyin o insanlara silin hayatınızdan gitsin
kardeşinizinde 1 yıl hazırlanması mantıklı gibi görünüyor hem bu sırada birazda birikim yaparsınız...
o da kendisini toplar...

Canım sagol allah razı olsun babasızlık anlatılmıyo helde babamı boyle ıntaharla kaybetmek ölüm var ölüm var allah boylesını kımseye gostermesın aminnn ben onları sıldım zaten eger annem bıraksaydı ben babamın cenzesıne hıc bırını sokmazsım vasıyetı vardı ben olursem annem babam kardeslerım gelmesın mezarıma cenzeme soylemeyın derdi ama annem saygızılık yapmayın buyukluk bızde kalsın dedi...hepsınden nefret edıyorum babamı maddı manevı maf ettıler ben olene kadar hıc bırını affetmıycam ve unutmuycam babama yaptıklarını kardesım ıcın en ıyısı bu sene calışıp sınava tekrar hazırlanması olucak ınsallah herseyın hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…