merhaba kızlar allaha sukurku babam kardesımın okuması ıcın cok cabaladı ve okuttu ama ömrü yetmedı lıse mazun oldugunu goremedı ve kardesım istanbul aydın ünüversitesini kazandı ama kayıt ettıremıyoruz mebla yuksek bıraz sızden rıcam acaba devlet bu konuda yardım edebılıyomu egtım kıredısi verıyormu acaba okuyanlara kayıt ıcın bılgısı olan varmı bızım pek bılgımız yok bukonularda oyuzden bılgı ıstıyorum
Kız kardeşiniz sınavsız geçişle yerleşti değil mi,kendi alanı yani meteb içi yerleştirme sonucunda meteb içi yazıyordur büyük ihtimal o yüzden seneye okul puanı düşmez çünkü ygs sonucuna göre yerleşmiş olmuyor.qmerhaba kızlar allaha sukurku babam kardesımın okuması ıcın cok cabaladı ve okuttu ama ömrü yetmedı lıse mazun oldugunu goremedı ve kardesım istanbul aydın ünüversitesini kazandı ama kayıt ettıremıyoruz mebla yuksek bıraz sızden rıcam acaba devlet bu konuda yardım edebılıyomu egtım kıredısi verıyormu acaba okuyanlara kayıt ıcın bılgısı olan varmı bızım pek bılgımız yok bukonularda oyuzden bılgı ıstıyorum
Konu sahibinin babası ölmüş,henüz yeni bir ölüm o yüzden yaşadığı şehiri yazmışlar.öncelikle bende özelde okuyorum şunu söylemek istiyorum eğitim kredisi çekersin ama faiziyle ödersin.özel üni senet yapmıyor ya peşin ya da kredi kartına taksit yapar.eğer kredi kartınızın limiti varsa öyle yapın her ay bu para dağıtılır.birde anlamadığım yargılamak için değil ama neden özel üni yazdınız? ben kendimden biliyorum kayıt zamanı onca insan mağdur olmuştu parayı ödeyemediler.özel üni herkesin harcı değil bende değiştirmeyi düşünüyorum devlet candır inş değiştirebilirim çünkü özel üni her haliyle masraf
Tatlım özel üni. Kazansa bursu olurdu demek kı puanı düşük hem özele her yıl nasl öduceksnz. Ben yüzde yüz bursu bile istemedm 3 dersten bırakıp kesiyolar bursu dıyemerhaba kızlar allaha sukurku babam kardesımın okuması ıcın cok cabaladı ve okuttu ama ömrü yetmedı lıse mazun oldugunu goremedı ve kardesım istanbul aydın ünüversitesini kazandı ama kayıt ettıremıyoruz mebla yuksek bıraz sızden rıcam acaba devlet bu konuda yardım edebılıyomu egtım kıredısi verıyormu acaba okuyanlara kayıt ıcın bılgısı olan varmı bızım pek bılgımız yok bukonularda oyuzden bılgı ıstıyorum
%50 burslu kazanmış,senelik 5 bin.Tatlım özel üni. Kazansa bursu olurdu demek kı puanı düşük hem özele her yıl nasl öduceksnz. Ben yüzde yüz bursu bile istemedm 3 dersten bırakıp kesiyolar bursu dıye
10 yıllık kredi sadece konut kredilerinde var canım,en fazla 36 ay çekebilirler.Anladığım kadarıyla 5x4 20 bin,uzun vadeli kredi çekip ödeme durumunuz var mı? Mesela 10 yıllık falan.4 yıl siz ödersiniz işini eline alınca kardeşiniz öder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?