Kız kardeşim ve sevgilisi

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
İyi akşamlar herkese uzatmadan konuya giriyorum; kız kardeşim 25 yaşında adı Ayşe olsun ve bir Erkek arkadaşı var adı Ahmet olsun Ayşe ile Ahmet 4 yıldır görüşüyor ama şöyle bir problem var Ahmet evlenip boşanmış okula giden bir oğlu var bu arada Ahmet 30 yaşında ailem istemiyor bende dahil ama kız bir türlü vazgeçmiyor istemiyoruz bu evliliği çocuğun maddi manevi verebileceği hiç bir şey Yk kıza bu Arada her şey maddiyat mı gibisinden yorumlara girmeyin arkadaşlar burda amacım çocuğun maddi durumu umurumuz değil de sadece konuyu anlamanız için yazıyorum.
Babam kesinlikle karşı bi çocuğun sorumluluğunu nasıl alacak bilmiyorum konuşuyoruz yok tartışıyoruz yok kız adapte olmuş.
Nasıl yapsak bilemedik evleneceğiz diyorlar bence Ahmet’te hiç bi çaba Yk hep Ayşe çabalıyor.
Ve Ayşe son zamanlarda çok yalan söylemeye başladı ve oldukça agresif bağırma çağırma sanki kimse Yk hayatında bi Ahmet var.
Pişman olacağı bir evlilik yapmasını istemiyoruz var mı önerisi olan şaşırdık kaldık

Okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
Bu arada yazmayı unutmuşum çocuk babada kalıyor

Son düzenleme:
Neden karsisiniz ? Maddiyati yok cocugu var diye
Maddiyati iyi olup yine cocugu olsaydi karsi cikar miydiniz?
Bence cevabi belli
Sence ne belli çok pardon maddiyatı olsa bile karşı çıkacaktık tabi ki de kız kardeşimi benden iyi mi tanıyorsun aklı beş karış havada çocuğun niyeti zaten belli vakit geçiriyor sırf yorum yapmak için yapmayın lütfen objektif olun biraz bu konudan çıkara çıkara maddiyat mı çıkardınız bakın orda maneviyat da yazıyor

Sence ne belli çok pardon maddiyatı olsa bile karşı çıkacaktık tabi ki de kız kardeşimi benden iyi mi tanıyorsun aklı beş karış havada çocuğun niyeti zaten belli vakit geçiriyor sırf yorum yapmak için yapmayın lütfen objektif olun biraz bu konudan çıkara çıkara maddiyat mı çıkardınız bakın orda maneviyat da yazıyor

Maddiyat uzerine konulu konunuz
Kardesinize verebilecegi hicbisey yok?
Taniyo musunuz ? Geldi gitti mi ?

Bir erkek evlenip boşanmış çocuklu bir kadınla evlenmek isterse: ouvvvv ne kahraman, helal olsun, çocuğada sahip çıkıyor babalık ediyor, kadını *dul* diye ötkileştirmiyor, alkış alkış alkış

Bir kız evlenip boşanmış çocuklu bir adamla evlenmek isterse: ohooo sakın sakın, o adam sana ne verebilir, hem çocuğun sorumluluğunu nasıl alacaksın, o evlenip boşanmış bu yüzden hiç evlenmemiş bir kıza layık değil o adam! kınıyoruz kınıyoruz kınıyoruz

Where is the adalet? :/

Bir erkek evlenip boşanmış çocuklu bir kadınla evlenmek isterse: ouvvvv ne kahraman, helal olsun, çocuğada sahip çıkıyor babalık ediyor, kadını *dul* diye ötkileştirmiyor, alkış alkış alkış

Bir kız evlenip boşanmış çocuklu bir adamla evlenmek isterse: ohooo sakın sakın, o adam sana ne verebilir, hem çocuğun sorumluluğunu nasıl alacaksın, o evlenip boşanmış bu yüzden hiç evlenmemiş bir kıza layık değil o adam! kınıyoruz kınıyoruz kınıyoruz

Where is the adalet? :/

Babalar da anneler kadar sorumluluk alsınlar adaleti o zaman konuşalım.
Evlenip evde tüm gün tanımadığı çocuğa annelik pardon babalık yapan bir adam daha duymadım ben.İşe git,eve gel,çocukla biraz konuş eşinle konuş,gün bitti zaten.Ama çalışmayıp çocuğu olan bir adamla evlenen bir kadın o çocuğa yeri geldi mi tüm gün bakmak zorunda.Bakabilen baksın,herkes o sorumluluğu kaldıramaz ama,hayatın gerçeği bu.

Siz hayir dedikce daha cok baglanacak
Kendimden biliyorum
Ne kadar zor o kadar tatli geliyo
Tamam diyin evlen diyin hic baski yapmayin ama caktirmadan dugunu nisani erteleyin hemen olmasina izin vermeyin
bencedee arkadaşa katılıyorum siz üstüne gittikçe inat edicektir karakteri belli kardeşinizin.. bi süre üzerine gitmeyin rahat bırakın asla olmaz vs. demeyin zamana bırakın ve arkadaşın yazdığı gibi nışan konuları düğün dü derken ertelemeye dikkat edin güzellikle zamanla neler olucağı belli olmaz..

Babalar da anneler kadar sorumluluk alsınlar adaleti o zaman konuşalım.
Evlenip evde tüm gün tanımadığı çocuğa annelik pardon babalık yapan bir adam daha duymadım ben.İşe git,eve gel,çocukla biraz konuş eşinle konuş,gün bitti zaten.Ama çalışmayıp çocuğu olan bir adamla evlenen bir kadın o çocuğa yeri geldi mi tüm gün bakmak zorunda.Bakabilen baksın,herkes o sorumluluğu kaldıramaz ama,hayatın gerçeği bu.
Baştan aşağı cinsiyetci bir yorum.
O zaman kadında çalışsında eşinin çocuğuna tüm gün bakmasın?
Kadın çalışsa evi geçindirse adam evde çocuğuyla ilgilense bu seferde "tühhh sana rezil adam, sen adammısın şimdi karını çalıştırıyorsun, o adam koca değil evde bir beslemeden ibaret vs vs" diyecekler...
Ama piremsesler istiyorki adam hem çalışsın eşek gibi, hem karısıyla ilgilensin asla ihmal etmesin, hem çocuğuda karsına bırakmadan kendi baksın!
Ne güzel değilmi günümüz piremsesleri için ideal bir düzen :/
*Ama çalışmayıp çocuğu olan bir adamla evlenen...* diyorsunuzya çalışsın efendim o zaman çalışsın! Madem herkes o sorumluluğu kaldıramıyor o herkes çalışmayıda bilecek! Yok öyle on dönüm bostan yan gel yat osman ;)

Masallah ahmet te 30 yaşında bu işleri halletmiş heee. Evlenmis,cocuk yapmış,boşanmış,sonra uzerine de sevgili yapmis. Ahmet 26 yasindan beri Ayse'yle beraber birde..26 ya kadar halletmis bazi seyleri masallah masallah tatli su kurnazi hic evlenmemiş Ayse de kesin alımlı çalımlıdır.
Hayatını mahveder ben sana soyleyim o Ahmet 18 yasindakine de bakabilir yani zaten 30 yasindaki adam ergen olur belki cocugu var diye biraz olgundur para pul yoksa napacak 1 gun sogan yer 2.gun patates 3.gun napcak Ayse?
Ayse çalışıyor mu?
Egri oturup dogru konusalim. Ahmet in eski karısı da hep aralarinda olcak. O bacına söyle girsin burdaki konulari okusun eski karıları nasıl kiskanclik yapìor gecmise dönük nafaka istemeler yoksulluk nafakasi istemeler adamlari zirt pirt arayip cocuk bahanesiyle rahatsız etmeler
Ayse ye söyle akıllı olsun pisman olcağı seyler yapmasin başlarım Ahmet e.

Back
X