- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
İyi akşamlar herkese uzatmadan konuya giriyorum; kız kardeşim 25 yaşında adı Ayşe olsun ve bir Erkek arkadaşı var adı Ahmet olsun Ayşe ile Ahmet 4 yıldır görüşüyor ama şöyle bir problem var Ahmet evlenip boşanmış okula giden bir oğlu var bu arada Ahmet 30 yaşında ailem istemiyor bende dahil ama kız bir türlü vazgeçmiyor istemiyoruz bu evliliği çocuğun maddi manevi verebileceği hiç bir şey Yk kıza bu Arada her şey maddiyat mı gibisinden yorumlara girmeyin arkadaşlar burda amacım çocuğun maddi durumu umurumuz değil de sadece konuyu anlamanız için yazıyorum.
Babam kesinlikle karşı bi çocuğun sorumluluğunu nasıl alacak bilmiyorum konuşuyoruz yok tartışıyoruz yok kız adapte olmuş.
Nasıl yapsak bilemedik evleneceğiz diyorlar bence Ahmet’te hiç bi çaba Yk hep Ayşe çabalıyor.
Ve Ayşe son zamanlarda çok yalan söylemeye başladı ve oldukça agresif bağırma çağırma sanki kimse Yk hayatında bi Ahmet var.
Pişman olacağı bir evlilik yapmasını istemiyoruz var mı önerisi olan şaşırdık kaldık
Okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
Bu arada yazmayı unutmuşum çocuk babada kalıyor
Babam kesinlikle karşı bi çocuğun sorumluluğunu nasıl alacak bilmiyorum konuşuyoruz yok tartışıyoruz yok kız adapte olmuş.
Nasıl yapsak bilemedik evleneceğiz diyorlar bence Ahmet’te hiç bi çaba Yk hep Ayşe çabalıyor.
Ve Ayşe son zamanlarda çok yalan söylemeye başladı ve oldukça agresif bağırma çağırma sanki kimse Yk hayatında bi Ahmet var.
Pişman olacağı bir evlilik yapmasını istemiyoruz var mı önerisi olan şaşırdık kaldık
Okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
Bu arada yazmayı unutmuşum çocuk babada kalıyor
Son düzenleme: