Kız kardeşim

Size şöyle izah edeyim ;
Bende lise yillarinda birine asık olmustum...
Dediğiniz gibi, üzerinde her meziyet vardı...
Annem ve babam bazen güzellikle bazen kavga dövüş ayırmaya çalıştı...

Dediğiniz gibi; Ben ailem öyle yaptıkça, kendimi ona deli gibi aşık buldum ..
Ve birde annem tıpkı anneniz gibi kavga etti ...
Neyse aslında çok kolay cozulebilecek bir olay , anne ve babam sayesinde yıllarca acisini çektim...

Okulum değişti....
Telefonum elimden alındı...
Arkadaslarim ile gorusturulmedim haber getirirler diye ....
Veee; rapor alınıp okula bile gonderilmedim m..
O şahıs ise hep evin önüne geldi.
O geldikçe; süreç uzadı...
Vellahasili lütfen karşısında durmayın.
Yanında durun ...
Bırakın o görsün onun pis huylarini

Zor bir durum. Ama bence siz yasaklar koydukca bu kardeşinizin gözünde " büyük ask" olacak. Gerekirse defalarca konuşun. Ya sizi dinleyecek ya da canı yanacak öyle vazgeçecek. Umarım birincisi olur.

Bence sende fazla karışma bu devirde ufacık şeyler için ne canlar yanıyo çocuğunda varmış allah yardımcınız olsun tehdit etmekle yada erkek işiylede olmaz bu iş ilk başta kardeşinin bırakması lazım

Çocuk kardeşinizi zorluyor, bir şeyle tehdit ediyor olabilir. Kardeşiniz istemese de korkuyordur belki. Bu noktayı atlamayın derim.

Kardeşimiz sevgi konusunda bir açlık yaşadı mı ? Ben öyle bir sorunu var diye düşündüm . Misafirlerin yanında yemek yemekten çekinmek utangaçlık olarak yorumlanamaz bence . Bi yardım alsanız aslında ?

bence ayrımak için ugraşmayın ben olsam bende inadımdan konusurdum , yanındaymış gibi durun , evet kardeşiniz bir zarar görmeden ayrılmaycak ama umarım en hafıf şekilde atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…