daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
aklımız almıyor bir türlü ..
ailecek harap olduk kac gündür ..
orda yaşayamaz eminiz nasıl yaptı anlamadık ..
polis +18 birsey yapamayız dedi .. ooff oofffff
Allah anne ve babanıza dayanma gücü versin çok üzücü bir durumkardeşinizde inşallah pişman olmaz
aaaaa gelip istemedilermi siz taniyormusunuz arayip konussaydiniz kardesinizle gelseydi evede hersey usulune gore olsaydi adam ne is yapiyo yas kac bu devirde olurmu boyle sey kardesinizin ergenlik donemi falan mi aklim almiyoo ya
daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
aklımız almıyor bir türlü ..
ailecek harap olduk kac gündür ..
orda yaşayamaz eminiz nasıl yaptı anlamadık ..
polis +18 birsey yapamayız dedi .. ooff oofffff
Bu kizlar aptal valla ya kactigi kisiyi taniyor musunuz ailesini filan cok gecmis olsun yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
daha cahiller evliliği basit sanıyorlar ALLAH yardımcınız olsun
aptal az kalıyor ama neyse .. bir kez gördük hepimiz .. bize uygun aile degiller zaten ..
annem babam eşim gittiler dönmicem seviyorum demiş .. babam öylemi o zmn senin gbi evladım yok demiş dönmüşler ..
aptal az kalıyor ama neyse .. bir kez gördük hepimiz .. bize uygun aile degiller zaten ..
annem babam eşim gittiler dönmicem seviyorum demiş .. babam öylemi o zmn senin gbi evladım yok demiş dönmüşler ..
1 seneye kalmaz boşanmış olarak döner.
rabbim size ve ailenize sabır versin.
kolay degil
Babanda ne yapsin kolundan cekip getiremez ya kanunen de uygun degil malesef ki agzini burnunu kirip oturtacaksin gorecek dunya kac bucak
bizi bu denli üzmeye hakkı yoktu
boşanmak yoksa onlarda nolacakk
Babanda ne yapsin kolundan cekip getiremez ya kanunen de uygun degil malesef ki agzini burnunu kirip oturtacaksin gorecek dunya kac bucak
Onuda artik kendi dusuncek aptallik etti cok ceker 18 yasinda kacmak ne allah askina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?