- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Konuyu takipteyim merak ettimKardeşimin ünlü bir erkek arkadaşı var, 6 aydır beraberler, kızın üstüne titriyor resmen çok da mutlular,
Çocuk kardeşime onun menajeri olmasını istediğini söylemiş aşk ve iş bir arada yürür mü, ne yapmalı sizce?
geri dönüş fazla yokKonuyu takipteyim merak ettim
sahip ki çocuk teklif ediyorMenajer olabilecek vasfa sahip mi kardeşin?
ya evt işte o da bunlardan ötürü tedirgin bir de sonuçta onun etkinliklerini filan organize edecek, onun herşeyini görüp bilecek kızların ilgisini vs. yani bu açılardan düşünüyor kıskanç birisi kardeşimBirlikte çalışmak her çiftin yapabileceği bir şey değil. Ben çok mecbur kalmazsam eşimle asla çalışmam. Ama ablam bir dönem çalıştı, bir arkadaşım da becerebiliyor eşiyle çalışmayı.
Ama eş ve sevgili biraz farklı. Ayrılırlarsa durum kötü bir hal alabilir. Eşler de ayrılabilir tabi ki ama o zaman yasal haklarını alır giderler. Sevgili olunca ilişki bitti iş de bitti deme ihtimali yüksek. Ya da aşk ilişkisi bitip iş ilişkisi devam edebilir o zaman da kardeşiniz çok yıpranır. Bence pek mantıklı bir seçenek değil açıkçası.
Adam ne kadar ünlü bilmiyorum ama göz önünde bir adamla olmak kıskanç biri için pek yürütülecek bir şey değil. Arada iş ilişkisi olmasa da aşk ilişkisi çok uzun sürmez.ya evt işte o da bunlardan ötürü tedirgin bir de sonuçta onun etkinliklerini filan organize edecek, onun herşeyini görüp bilecek kızların ilgisini vs. yani bu açılardan düşünüyor kıskanç birisi kardeşim
adam neden böyle bir şey teklif ediyor ki peki aralarındaki bağı daha güçlendirmek amacıyla mı acabaAdam ne kadar ünlü bilmiyorum ama göz önünde bir adamla olmak kıskanç biri için pek yürütülecek bir şey değil. Arada iş ilişkisi olmasa da aşk ilişkisi çok uzun sürmez.
hayır sürekli televizyonlara çıkan ünlü bir konuşmacıKimmiş hani her önüne gelen ünlülerden mi
adam neden böyle bir şey teklif ediyor ki peki aralarındaki bağı daha güçlendirmek amacıyla mı acaba
Abla ben iki yıldır tv izlemiyorum merak ettim konuşmacı diye ünlü de mi varmış. Acun mu yoksahayır sürekli televizyonlara çıkan ünlü bir konuşmacı
tek derdimiz buyduKardeşimin ünlü bir erkek arkadaşı var, 6 aydır beraberler, kızın üstüne titriyor resmen çok da mutlular,
Çocuk kardeşime onun menajeri olmasını istediğini söylemiş aşk ve iş bir arada yürür mü, ne yapmalı sizce?
ok, derdin corona filansa gidip öyle sorulara cevap verebilirsintek derdimiz buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?