- 15 Ekim 2016
- 7.104
- 12.735
- 248
- Konu Sahibi Passionatewoman
Kac model 

ayyy Gina geldi bu ne yaa ahahahaha durdurun beniiii 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok büyük bir iz bıraktın. En son eşinle kardeşin arasında bir şeyler olabileceğini ima eden bir konu açmıştın, tam bir mide bulantısı. Yaşın küçük muhtemelen, büyü de gel. Kib'liyorum konunu seninle ilgilenirler.
işsiz? hahahhahhah vizyonun bu kadarAlmanyada buyudugumden olabilir cicis ayriyetten saganesimdide TDK uyeligimi oynican issiz olan sensin
![]()
param yabancıya gitmesin mantığı olabilir.adam neden böyle bir şey teklif ediyor ki peki aralarındaki bağı daha güçlendirmek amacıyla mı acaba
Senin sahibi oldugun vizyonun ucuzlugu ortada kaliteli insan isiyle ugrasir kalitesiz insan kisiyle senin de kizkardesinle kafayi bozmandan anlasiyor zaten ne oldugun dahada o alt Seviyeye inemicem seviyesizliginle sana mutluluklarişsiz? hahahhahhah vizyonun bu kadar
Yok kiz gene takik kafayi kizkardesiyle bozmusaaa bu üye omu. E ne güzel kardeşi sevgili yapmış konus sahibide rahatlamıştır doğruysa :)))
Arkadasin eski konusuna bakilcak olursa kardesitle esi arasinda iliski oldugunu iddia etmis bugun hala kardesine yardimci olabiliyor hatta kardesim.diyebiliyorO neydi gıııkonu neredeydi nereye gelmiş.
sana ne lan seni mi ilgilendiriyor sanki szin gibi boş cahil beyinlere hesap vericem saçma sapan yorumlarınızla konumun içine sçtınız zaten birçoğunuz da ban yeme korkusuyla kaçıp gitti tek mutlulukları burası olduğu içinArkadasin eski konusuna bakilcak olursa kardesitle esi arasinda iliski oldugunu iddia etmis bugun hala kardesine yardimci olabiliyor hatta kardesim.diyebiliyor
önce o koca burnuna bak sonra burnunu sokma başkalarının konularına ufaklıkKardesin unlu bir insanla beraber sevgilisi is teklif ediyor menajerlik.Hadi gene iyisin yarin senide TV ye cikarirlar.Ama sunu merak ediyorum kocasiyla kardesi arasinda birsey oldugunu iddia eden bir insan bugun neden kardesine yardimci olmaya cabalarnhatta ona nasil kardesim derDikkat cekme cabalarii
![]()
KK nın araştırmacı kadınlarına hayranım demiştim daha önce hala devam ediyor bu hayranlığımArkadasin eski konusuna bakilcak olursa kardesitle esi arasinda iliski oldugunu iddia etmis bugun hala kardesine yardimci olabiliyor hatta kardesim.diyebiliyor
tam bir zavallı eziksin biliyorsun dimi zaten nickinden bile anlaşılıyor cehaletin soysuzluğunSenin sahibi oldugun vizyonun ucuzlugu ortada kaliteli insan isiyle ugrasir kalitesiz insan kisiyle senin de kizkardesinle kafayi bozmandan anlasiyor zaten ne oldugun dahada o alt Seviyeye inemicem seviyesizliginle sana mutluluklar![]()
Usluba dikkat ediyoruz degil mi minigim yas kac bilemicem de 16 ustu olmadigin kesin ama laflarimoza dikkat edelim saygili olalim lutfensana ne lan seni mi ilgilendiriyor sanki szin gibi boş cahil beyinlere hesap vericem saçma sapan yorumlarınızla konumun içine sçtınız zaten birçoğunuz da ban yeme korkusuyla kaçıp gitti tek mutlulukları burası olduğu için
tam bir mahalle karısısın farkındasın dmiKac modelayyy Gina geldi bu ne yaa ahahahaha durdurun beniiii
![]()
Iyi birsey soylediniz galibaKK nın araştırmacı kadınlarına hayranım demiştim daha önce hala devam ediyor bu hayranlığım![]()
Koca burun muönce o koca burnuna bak sonra burnunu sokma başkalarının konularına ufaklık
daha insanların ne dediğini algılayamıyorsun kalkıp bana laf sokabileceğini filan mı sanıyorsun=? senin gibi tipler hep fesat olur zaten koca burunlarını böyle başkalarının hayatlarına sokarlar, tipinin hakkını vermişsinIyi birsey soylediniz galiba❤❤❤