Kız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?

akıllı insanların işi olmadığı dediğin kişi büyük bir holdingte genel müdür canım o yüzden zaten buradaki kadınların fesatlığı yazık kuduruyorlar çatlıyorlar rüyalarında bile göremeyecekleri başarılar olduğu için ezik fesatlar :KK43:

Yalnız holdingte genel müdürse elli yaş üzeridir sevgili kişisi 😂

istediğim zaman istediğim konuyu açarım sana mı sorucam acaba hem sen kimsin ki? rahatsız oluyorsan da okumazsın bu kadar dedikoducu fesat olmazsın olur biter değil mi ama ne kolay dmi klavye arkasından sallayıp sallayıp gitmek filan

Canım komikmisin sen? :D

gerçekten seni insan yerine koyup bunun açıklamasını yapacağımı filan mı sanıyorsun? Senin gibi 1 yıla filan takılıp açık arayan kişiye tek cevabım SANANE
Anladım insanca yazamıyorsunuz sıkıntı degil.
E ben de insan olmayanların dilinden anlayamıyorum:KK66:
Ayrıca matematik hesabınız çok kötü.
1 değil 2.
Cevap verememeniz, verecek bir cevabınız olmadığındandı zaten.

Son düzenleme:
Anladım insanca yazamıyorsunuz sıkıntı degil.
E ben de insan olmayanların dilinden anlayamıyorum:KK66:
Ayrıca matematik hesabınız çok kötü.
1 değil 2.
Cevap verememeniz verecek bir cevabınız olmadığındandı zaten.

he he öyleydi acaba sizi kaale aldığımı ya da her saçmalamanıza cevap vereceğimi çok umrumda olduğumu filan mı sandınız? BEN SİZLER GİBİ SÜREKLİ AÇIK ARAYAN, PROFİLLERE GEÇMİŞE TIKLAYIP DELİLER GİBİ STALKLAYAN BİRİSİ DEĞİLİM OK O YÜZDEN CEVAP VERMİYORUM!

Kardeşimin ünlü bir erkek arkadaşı var, 6 aydır beraberler, kızın üstüne titriyor resmen çok da mutlular,

Çocuk kardeşime onun menajeri olmasını istediğini söylemiş aşk ve iş bir arada yürür mü, ne yapmalı sizce?
Ben kabul etsin diyorum,adami baska birisine kaptirirsa ask ün filan yalan olur:P

he he öyleydi acaba sizi kaale aldığımı ya da her saçmalamanıza cevap vereceğimi çok umrumda olduğumu filan mı sandınız? BEN SİZLER GİBİ SÜREKLİ AÇIK ARAYAN, PROFİLLERE GEÇMİŞE TIKLAYIP DELİLER GİBİ STALKLAYAN BİRİSİ DEĞİLİM OK O YÜZDEN CEVAP VERMİYORUM!

Bol bol matematik çalışın lütfen.
Sizin gibi bilmem ne holdinginde üst düzey, agzı gül kokan bir cins-i latif bu şekilde bir matematik hesabı ile harcarlarsa üzülürüm.

Son düzenleme:
ahahahahaa sizin yorumunuz umrumda degil diyor ama konu aciyor :KK70: bu ne sacmalik :KK70:

hep böyle her konusunda aynı tavır aynı seviyesiz cevaplar.
sonunu da her seferinde kıskanıyorsunuz işsiz güçsüzsünüze bağlıyor.
ama ısrarla beğenmeyip aşağıladığı insanlardan fikir istiyor.
denge sorunu var zaar.

hep böyle her konusunda aynı tavır aynı seviyesiz cevaplar.
sonunu da her seferinde kıskanıyorsunuz işsiz güçsüzsünüze bağlıyor.
ama ısrarla beğenmeyip aşağıladığı insanlardan fikir istiyor.
denge sorunu var zaar.
zaar? sizlerden fikir istemediğim kesin keşke sizin gibi anca kaos ve manipulasyon bilen bomboşşş insanlar yorum yapmayıp beni engelleseler de hiç bu kuru kalabalığınızı çekmesem.. ben sormak istediğim kişilere istediğim zaman istediğim soruyu soracağım ve sizin gibi vizyonsuz insanlar da buna asla engel olamayacaksınız, ok ;)

Back
X