Ki olmayacak şey de değil. Bu kadar çevresindeki boşanan kadınlara sallıyorsa sonunda kendi de boşanıp aynı sorunları yaşayabilir.Normalde ben de böyle şeylere ön yargılı yaklaşmam olmaz dememek lazım ama siz dümdüz hasta ve cahilsiniz. Dünyadaki herkes sizin kocanıza yan gözle bakamaz önce bunu kabullenin. Yok komşu yok kardeş..sapkın düşünceleriniz var normal konuşmaları bile farklı yöne çekiyorsunuz. Şu kocanız sizi ciddi ciddi aldatsa da bir rahatlasanız keşke.
Kocasının suçu yok ki aldatsaNormalde ben de böyle şeylere ön yargılı yaklaşmam olmaz dememek lazım ama siz dümdüz hasta ve cahilsiniz. Dünyadaki herkes sizin kocanıza yan gözle bakamaz önce bunu kabullenin. Yok komşu yok kardeş..sapkın düşünceleriniz var normal konuşmaları bile farklı yöne çekiyorsunuz. Şu kocanız sizi ciddi ciddi aldatsa da bir rahatlasanız keşke.
Herkes o yüzden diyor kadına..Diğer konularına hiç bakmamıştım.
Eğer dediğiniz gibiyse zaten en ufak şeyi kendi abartıyordur, kendisinin düşünce yapısı sıkıntılı o zaman.
Zihniyet aynı bencede bu kadinlaBüyük ablamın evine giderdim kalmaya. Kendi çağırırdı. Hep eşofman giydiğimde uzun tunik verirdi ruj sürdürmez, yakası açık tişört giymişsem çıkarttırırdı. Sanki ben eniştemi ayartmaya gidiyordum oraya. 15 yaşındaydım ne olabilirdi ki aklımda fikrimde. Sizde o zihniyettesiniz belli ki. He bu arada aklınızda bulunsun insan neyden çok korkarsa o başına geliyor. O çok sakındığı kocası gitti kadınlarla aldattı ablamı.
Kimin ne olacağı belli değil şu hayatta kocam kocam diye ağlamayın boşuna, içinde varsa uçan sineğe bile haz duyar.
O abla ile aranız nasıl şimdi peki ?Büyük ablamın evine giderdim kalmaya. Kendi çağırırdı. Hep eşofman giydiğimde uzun tunik verirdi ruj sürdürmez, yakası açık tişört giymişsem çıkarttırırdı. Sanki ben eniştemi ayartmaya gidiyordum oraya. 15 yaşındaydım ne olabilirdi ki aklımda fikrimde. Sizde o zihniyettesiniz belli ki. He bu arada aklınızda bulunsun insan neyden çok korkarsa o başına geliyor. O çok sakındığı kocası gitti kadınlarla aldattı ablamı.
Kimin ne olacağı belli değil şu hayatta kocam kocam diye ağlamayın boşuna, içinde varsa uçan sineğe bile haz duyar.
amanın yoruma bakk.dışardaydım kaçırmışım bunu.evet ya boşanmış tüm kadınlar bütün gün tırnaklarını kemirerek sinir içinde evli kadınları kıskanıyor.boşanan kadinlari beğenmediğim yok
konuyu farklı yere çekmeyin siz her istediğiniz yazıyorsunuz o zmn sorun olmuyor ben size karşılık verince zorunuza gidiyor. İşte tam olarak bu noktada boşanan birinin evli birini kıskanması konusu geliyor .hazmedemiyor demekki .huzur kaçırmaya çalışıyor.tipki sizin hazmetmekte zorlandığınız gbi .
Boşanmış kadınları bırak, biz de kıskanıyoruz Ceycey. Abiyi görsek evdekine ekmek vermicez bak o kadar diyorum ajjsjsjsamanın yoruma bakk.dışardaydım kaçırmışım bunu.evet ya boşanmış tüm kadınlar bütün gün tırnaklarını kemirerek sinir içinde evli kadınları kıskanıyor.hazmedemeyip bu durumu ha bire de soda içiyorlar. .cidden yazdıkça batıyorsunuz
Nerelisiniz siz? Ben hayatımda böyle bir şey duymadım.bunalmasin tabikide gezsin dolaşsın keyfine baksın. ama hareketlerine de dikkat etmeli degilmi . mesela bir erkeğin önünde eginilmez
bugün kuaförde eğilerek köpek sevdim oradaki.erkekler de vardı çalışan .şimdi ben ahlaksız kadın mı oldum konu sahibine göre?Nerelisiniz siz? Ben hayatımda böyle bir şey duymadım.
Ya tabi ki sırtımı dönmedim gitmezdim evine o da yalvarırdı gel diye, ve bir şey söyleyeyim mi bende eşinin gözlerinden rahatsız oluyordum hani bakabilecek kapasitede biriydi maalesef. zaten şuan boşanıyorlar ayrılar zihniyetini değiştirdi Allahtan çok değişti hemde şimdi de aşırı gevşedi ortası yok kızınO abla ile aranız nasıl şimdi peki ?
Düşünce çirkin ama olmayacak şey mi ?İnsan kardeşine bunu nasıl yakıştırır yahu , ne kadar çirkin bir düşünce
Konu sahibine göre bilardo oynayan kadınlar fahişe olmalı.bugün kuaförde eğilerek köpek sevdim oradaki.erkekler de vardı çalışan .şimdi ben ahlaksız kadın mı oldum konu sahibine göre?
Elbette böyle bir pisliği yapanlar da vardır ama konu sahibinin olayı tamamen farklı.Düşünce çirkin ama olmayacak şey mi ?
Yani şu tv de çıkanlar kim ? Onlar da bacı kardeş..
Olmayacak şeyler değil sayın konu sahibi..
Dikkat edin umarım siz yanılırsınız
Eğilirken erkek diye tanımladığımız insanların gözüne baktın mı? Ona göre derecelendirmemiz lazım. Bir de boşanma durumu şeysi var tabi.bugün kuaförde eğilerek köpek sevdim oradaki.erkekler de vardı çalışan .şimdi ben ahlaksız kadın mı oldum konu sahibine göre?
Hiç olmayan bir şey olduğunu iddia etmiyoruz. Konu özelinde yazdık, tabi ki olmayan bir şey değil diye hak veremedik öyle olunca. Hayatta her şey olabilir. O olacak bu olacak diye hep tırım tırım tetikte bekleyerek yaşanmaz. Bu gidişle kocamı kapacaklar diye etrafinda insan bırakmayacak. Sıkıntı büyük.Hepsini okumadım ama tahmin ediyorumki konu sahibi linçlenmiştir
Sanki hiç olmayan birşeymiş gibi yargılanmıştır çok fazla
Kardeşini eşiyle yatakta basan biriyle tanışmıştım aynı şekilde ablasının kocasıyla kaçan bir hamile kadından bahsedeler, kimden hamile olduğunu söylememe gerek yok sanırım, kardeşinin evli olduğunuda.
memlekete goremi değişiyor insanların davranışları Avrupalıların değiliz ondan bu kadar serbest olamıyoruz. malatyaliyimNerelisiniz siz? Ben hayatımda böyle bir şey duymadım.
evet linclediler yargıladilar ve beni fesat kötü abla ilan ettiler ve paranoyak olduğumu söyledi uzman evlilik danışmanları kendileri.normallestirdiler yani yapılan hatayı ve beni kusurlu ilan ettiler.Hepsini okumadım ama tahmin ediyorumki konu sahibi linçlenmiştir
Sanki hiç olmayan birşeymiş gibi yargılanmıştır çok fazla
Kardeşini eşiyle yatakta basan biriyle tanışmıştım aynı şekilde ablasının kocasıyla kaçan bir hamile kadından bahsedeler, kimden hamile olduğunu söylememe gerek yok sanırım, kardeşinin evli olduğunuda.
tabi onların başına gelenler gerçek benim yazdıklarım paranolmal kesinlikle illa ekrana çıkmam lazım demi inandırmak icinElbette böyle bir pisliği yapanlar da vardır ama konu sahibinin olayı tamamen farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?