kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Normalde ben de böyle şeylere ön yargılı yaklaşmam olmaz dememek lazım ama siz dümdüz hasta ve cahilsiniz. Dünyadaki herkes sizin kocanıza yan gözle bakamaz önce bunu kabullenin. Yok komşu yok kardeş..sapkın düşünceleriniz var normal konuşmaları bile farklı yöne çekiyorsunuz. Şu kocanız sizi ciddi ciddi aldatsa da bir rahatlasanız keşke.

Ki olmayacak şey de değil. Bu kadar çevresindeki boşanan kadınlara sallıyorsa sonunda kendi de boşanıp aynı sorunları yaşayabilir.
Kınamayın yaşarsınız yazmış kendisi ama boşanan kadınları kınayan düşman gören de kendisi. Bir gün bunu yaşayabilirim diye de korkmuyor

Kocasının suçu yok ki aldatsa
Kesin boşanmış dul biridir
Yada zaten hep o işi yapan kadınlardır suçlu

Zihniyet aynı bencede bu kadinla

O abla ile aranız nasıl şimdi peki ?

amanın yoruma bakk.dışardaydım kaçırmışım bunu.evet ya boşanmış tüm kadınlar bütün gün tırnaklarını kemirerek sinir içinde evli kadınları kıskanıyor. hazmedemeyip bu durumu ha bire de soda içiyorlar..cidden yazdıkça batıyorsunuz

Boşanmış kadınları bırak, biz de kıskanıyoruz Ceycey. Abiyi görsek evdekine ekmek vermicez bak o kadar diyorum ajjsjsjs

O abla ile aranız nasıl şimdi peki ?
Ya tabi ki sırtımı dönmedim gitmezdim evine o da yalvarırdı gel diye, ve bir şey söyleyeyim mi bende eşinin gözlerinden rahatsız oluyordum hani bakabilecek kapasitede biriydi maalesef. zaten şuan boşanıyorlar ayrılar zihniyetini değiştirdi Allahtan çok değişti hemde şimdi de aşırı gevşedi ortası yok kızın

İnsan kardeşine bunu nasıl yakıştırır yahu , ne kadar çirkin bir düşünce
Düşünce çirkin ama olmayacak şey mi ?
Yani şu tv de çıkanlar kim ? Onlar da bacı kardeş..
Olmayacak şeyler değil sayın konu sahibi..
Dikkat edin umarım siz yanılırsınız

Düşünce çirkin ama olmayacak şey mi ?
Yani şu tv de çıkanlar kim ? Onlar da bacı kardeş..
Olmayacak şeyler değil sayın konu sahibi..
Dikkat edin umarım siz yanılırsınız
Elbette böyle bir pisliği yapanlar da vardır ama konu sahibinin olayı tamamen farklı.

bugün kuaförde eğilerek köpek sevdim oradaki.erkekler de vardı çalışan .şimdi ben ahlaksız kadın mı oldum konu sahibine göre?
Eğilirken erkek diye tanımladığımız insanların gözüne baktın mı? Ona göre derecelendirmemiz lazım. Bir de boşanma durumu şeysi var tabi.

Hepsini okumadım ama tahmin ediyorumki konu sahibi linçlenmiştir
Sanki hiç olmayan birşeymiş gibi yargılanmıştır çok fazla
Kardeşini eşiyle yatakta basan biriyle tanışmıştım aynı şekilde ablasının kocasıyla kaçan bir hamile kadından bahsedeler, kimden hamile olduğunu söylememe gerek yok sanırım, kardeşinin evli olduğunuda.

Hiç olmayan bir şey olduğunu iddia etmiyoruz. Konu özelinde yazdık, tabi ki olmayan bir şey değil diye hak veremedik öyle olunca. Hayatta her şey olabilir. O olacak bu olacak diye hep tırım tırım tetikte bekleyerek yaşanmaz. Bu gidişle kocamı kapacaklar diye etrafinda insan bırakmayacak. Sıkıntı büyük.

evet linclediler yargıladilar ve beni fesat kötü abla ilan ettiler ve paranoyak olduğumu söyledi uzman evlilik danışmanları kendileri.normallestirdiler yani yapılan hatayı ve beni kusurlu ilan ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…