köpeklerin duası kabul.olsaydi gökten kemik yağardı zaten. senin ne kadar zoruna gittiyse kendini konuya dahil ettin sanki sana dert oldu sıkıldıysan yazma sen git kendi konularını halletAyyyyy sıktın be kadın. Insallah başına gelir bosanmak da, ne kadar boş konuştuğunu anlarsın. Sıkı tut kocan kacmasın. Tövbe estagfurullah
hastayım varmi sen mi tedavi edilen sizin yaraniz ne ki beni assalamaya kalkıyorsunuz gidin kendi derdinize derman bulun işiniz gücünüz birilerini linklere lafı yiyincede zorunuza gidiyor degilmi ben susayım siz ezin yok ya kendinizi ne sanıyorsunuz.ay bunları ne zaman yazmış görmemişim.iyice sinirlerim zıpladı.mune hanım banlama lütfen ama dayanamayacağım yazacağım.konu sahibi ağır hasta.
köpeklerin duası kabul.olsaydi gökten kemik yağardı zaten. senin ne kadar zoruna gittiyse kendini konuya dahil ettin sanki sana dert oldu sıkıldıysan yazma sen git kendi konularını hallet
Hahahahahahareket eden sizsiniz yok öküz yok altın varaklı kocisin siz çok terbiyelisiniz bide benden söylediklerinizi yutmami susmami bekliyorsunuz
ay bunları ne zaman yazmış görmemişim.iyice sinirlerim zıpladı.mune hanım banlama lütfen ama dayanamayacağım yazacağım.konu sahibi ağır hasta.boşanan kadınların erkeksiz yaşayamayağını kendi eşine dek göz dikeceğini düşünüyor.başta kardeşinin ve komşusunun.allah islah etsin.
imtihan nedir nasıl olur onu Allah bilir bende garantili değilim zaten ama Allah hayırlısını versin herseyin.ben burda kimseyi tanımam kimsede beni tanımaz onların yazdıkları kınamak degilmi bilip bilmeden onyargi yapan onlar. neden bukadar buyütüyorlar.gormedikleri bilmedikleri şeyi savunuyorlar ben ne diye olmamış birseyi yazıp da onca insanın gereksiz yorumuna magruz kalayım.geldim burda insan gbi sordum sorduğum günden beri aldığım tepkilere bakın artık zor dayanıyorum.bide bu durumdan aileme bahsetmeyi düşünüyordum ki bu böyle olmaz. onca insan bilip bilmeden görmediği şeyi savunuyor .bu kadar ahir ithamlar geleceğini bilseydim hiç sormazdm kendi bildiğimi yaparıdmSizin bazilarinizi bazilariniz icin imtihan kildik diye bir ayet var. Biraz dusun istersen..
Ben evliyim ama bosanmayacagimin sana garantisini veremem cunku Allahla bir sozlesme imzalamadim bunun icin. Bazi seyler kaderdir, bazilari da imtihan.
Sana sadece hirsizlik, ahlaksizlik vs.gibi seyler yapmam diye cok kesin konusabilirim bunlarda da sana derim ki aklimi kaybetmedigim surece bunlari yapmam. Cunku bir gun aklimi kaybetmeyecegimin de garantisi yok.
Insan her zaman cok korktuklari ile sinanir. Bununla ilgili sana cok ornek veririm ama bilmedigin konular olduguna eminim.
Kimse keyif olsun diye bosanmaz. Kardesin de bosandigi icin boyle dusunuyorsun. Yine bosananlar hakkinda bu kadar onyargili olup bilmeden onlarca kalp kiriyorsun. Dikkat et de bu yazdiklarin senin imtihanin olmasin. Cok yuksek perdeden cikislar yapiyorsun.
size yazmamıştım zaten yazarken karışmış demekki sizin yorum yapmış olduğunuz kişiye yazarken bi anlık sinirle karıştı heralde ustume cok gelindiği icin kime yazdığımız farkında değilimHahahahaha
Konu sahibi senin kafa iyimi ALLAHaşkına ne diyorsun sen
Sen fena halde karıştırıyorsun bunları kim dediyse git onlara sar onlara de
Ben asla bu tarz yorum yapmadım
Ama şunu dedim koca bu değerli tarihi eser dokunmak bakmak yasak Aman ha ya koca olmazsa ne olur dedim
Fsrk etmez ben osize yazmamıştım zaten yazarken karışmış demekki sizin yorum yapmış olduğunuz kişiye yazarken bi anlık sinirle karıştı heralde ustume cok gelindiği icin kime yazdığımız farkında değilim
Fsrk etmez ben o
Sonuçta hakaret var iki sayfa önce bana yaptınız sonra başkasına sonra.baskasina
Kimseye hakaret etme.hakkiniz yok burda size tepki varsa o kendiniz bilmez şuursuzca çıkan hadsiz sözlerinize
Sadece kız.kardese değil boşanan herkese laf ettiniz bir dünya kişinin günahına girdiniz ve hakaretler yagdirdiniz
Ben kendi bildiğini yaparım diyorsunuz çok tehlikelisiniz
Böyle giderseniz ne koca kalıcak ne kardeş aileyi darma dağın edeceksiniz biraz kendinize gelin
imtihan nedir nasıl olur onu Allah bilir bende garantili değilim zaten ama Allah hayırlısını versin herseyin.ben burda kimseyi tanımam kimsede beni tanımaz onların yazdıkları kınamak degilmi bilip bilmeden onyargi yapan onlar. neden bukadar buyütüyorlar.gormedikleri bilmedikleri şeyi savunuyorlar ben ne diye olmamış birseyi yazıp da onca insanın gereksiz yorumuna magruz kalayım.geldim burda insan gbi sordum sorduğum günden beri aldığım tepkilere bakın artık zor dayanıyorum.bide bu durumdan aileme bahsetmeyi düşünüyordum ki bu böyle olmaz. onca insan bilip bilmeden görmediği şeyi savunuyor .bu kadar ahir ithamlar geleceğini bilseydim hiç sormazdm kendi bildiğimi yaparıdm
Bunun hastalıklı düşünceleri yüzünden olan aileye olucak yazık ciddenBirak darma duman etsin. Böyle insanlar kendi kuyularini kendileri kaziyorlar.
Abi siz ne iğrenç insanlarsınız ya, insan kardeşi kocasıyla baş başa odada oturdu diye kıskanır mı? Ya leş düşünce tarzına bak ya iğreniyorum. Ne kadar kötü birisiniz demek ki siz eniştenizin yanında o yüzden baş başa oturmuyorsunuz çünkü içinizden kötü şeyler geçer eniştenizden etkilenirsiniz falan diye, kardeşinizi de kendiniz gibi rezalet fikirli sanıyorsunuz. Iyyyy.bakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorum
Bunun hastalıklı düşünceleri yüzünden olan aileye olucak yazık cidden
Sadece kardeş olsa yine iyiAbi siz ne iğrenç insanlarsınız ya, insan kardeşi kocasıyla baş başa odada oturdu diye kıskanır mı? Ya leş düşünce tarzına bak ya iğreniyorum. Ne kadar kötü birisiniz demek ki siz eniştenizin yanında o yüzden baş başa oturmuyorsunuz çünkü içinizden kötü şeyler geçer eniştenizden etkilenirsiniz falan diye, kardeşinizi de kendiniz gibi rezalet fikirli sanıyorsunuz. Iyyyy.
Yanılıyorsun canım. Kocası mükemmel bi kerem , 40 kapı gezsen bulamazsın böylesini. Herkes onun kocasına hasta , evli kadınlar görünce bunalıma giriyor, bizimki neden böyle değil diyor, ekmek veresi gelmiyor evdekine kimsenin .Benim sana anlatabileceklerim senin anladigin kadar, daha fazlasi degil. Senin anlayabildiklerin bu kadar ona yapacak bir seyim yok.
Bu insanlar beni tanimaz etmez, kotulugumu istemez neden boyle dusunuyorlar diye hic kendine sordun mu? Her zaman bizim soyledigimiz ya da dusundugumuz dogru olamaz. Bizler insaniz beser sasariz, senin yanilma ya da yanlis dusunmek gibi bir hatan olamaz mi?
Hele ki ben
Aynen konuşurken göz teması olucak yoksa beni dinlemiyor önemsemiyor hissi oluşuyor
Oldu ki gözgöze geldim bide eşten ayrı biriyim
Tam kocasini elinden aldım gitti
Hadi eyvallah
Durumu olucak Allah korusun iste böyleleri yüzünden insan nasıl davranacağını bilemiyor her an iftiraya maruz durumda yasa dur artık
Pamukannesi83 bak bir kaç sayfa öncesi ne yazmışım
Inan ki böylelerinden nefret ediyorum
Boşandıysa onun gibi koca koca kocammmm demediğimiz için boşandık
Derdimiz koca.olsaydi evli.kalirdik yada yeniden evlenirdik
Hasta cidden alsın.kocasini tepe tepe kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?