kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Ayyyyy sıktın be kadın. Insallah başına gelir bosanmak da, ne kadar boş konuştuğunu anlarsın. Sıkı tut kocan kacmasın. Tövbe estagfurullah
köpeklerin duası kabul.olsaydi gökten kemik yağardı zaten. senin ne kadar zoruna gittiyse kendini konuya dahil ettin sanki sana dert oldu sıkıldıysan yazma sen git kendi konularını hallet

ay bunları ne zaman yazmış görmemişim.iyice sinirlerim zıpladı.mune hanım banlama lütfen ama dayanamayacağım yazacağım.konu sahibi ağır hasta.
hastayım varmi sen mi tedavi edilen sizin yaraniz ne ki beni assalamaya kalkıyorsunuz gidin kendi derdinize derman bulun işiniz gücünüz birilerini linklere lafı yiyincede zorunuza gidiyor degilmi ben susayım siz ezin yok ya kendinizi ne sanıyorsunuz.

köpeklerin duası kabul.olsaydi gökten kemik yağardı zaten. senin ne kadar zoruna gittiyse kendini konuya dahil ettin sanki sana dert oldu sıkıldıysan yazma sen git kendi konularını hallet

Benim konum mu var? Sanki her bosanmis kadin etegini kaldirip kocani bekliyor. Senin zihniyetdeki insanlar kadinlarin en büyük düsmanlarindan biri bizim toplumda..benim dualarim iyi tutar. Allah kınadığını yasatir sana. O kadar sahit oldum ki buna. Sen ondan kork

hareket eden sizsiniz yok öküz yok altın varaklı kocisin siz çok terbiyelisiniz bide benden söylediklerinizi yutmami susmami bekliyorsunuz
Hahahahaha

Konu sahibi senin kafa iyimi ALLAHaşkına ne diyorsun sen

Sen fena halde karıştırıyorsun bunları kim dediyse git onlara sar onlara de
Ben asla bu tarz yorum yapmadım

Ama şunu dedim koca bu değerli tarihi eser dokunmak bakmak yasak Aman ha ya koca olmazsa ne olur dedim

Birak Allah askina. Yarin anasi bosanmis olsa "Esime tabak verirken eli degdi, acaba esime göz mü koydu" diye konu acar

imtihan nedir nasıl olur onu Allah bilir bende garantili değilim zaten ama Allah hayırlısını versin herseyin.ben burda kimseyi tanımam kimsede beni tanımaz onların yazdıkları kınamak degilmi bilip bilmeden onyargi yapan onlar. neden bukadar buyütüyorlar.gormedikleri bilmedikleri şeyi savunuyorlar ben ne diye olmamış birseyi yazıp da onca insanın gereksiz yorumuna magruz kalayım.geldim burda insan gbi sordum sorduğum günden beri aldığım tepkilere bakın artık zor dayanıyorum.bide bu durumdan aileme bahsetmeyi düşünüyordum ki bu böyle olmaz. onca insan bilip bilmeden görmediği şeyi savunuyor .bu kadar ahir ithamlar geleceğini bilseydim hiç sormazdm kendi bildiğimi yaparıdm

size yazmamıştım zaten yazarken karışmış demekki sizin yorum yapmış olduğunuz kişiye yazarken bi anlık sinirle karıştı heralde ustume cok gelindiği icin kime yazdığımız farkında değilim

Fsrk etmez ben o

Sonuçta hakaret var iki sayfa önce bana yaptınız sonra başkasına sonra.baskasina

Kimseye hakaret etme.hakkiniz yok burda size tepki varsa o kendiniz bilmez şuursuzca çıkan hadsiz sözlerinize

Sadece kız.kardese değil boşanan herkese laf ettiniz bir dünya kişinin günahına girdiniz ve hakaretler yagdirdiniz

Ben kendi bildiğini yaparım diyorsunuz çok tehlikelisiniz

Böyle giderseniz ne koca kalıcak ne kardeş aileyi darma dağın edeceksiniz biraz kendinize gelin

Birak darma duman etsin. Böyle insanlar kendi kuyularini kendileri kaziyorlar.

Konu sahibinin anladığım kadarıyla boşanmış kadınlara karşı bir önyargısı var. Böyle birini tanımıştım kadının bu davranışı yüzünden hiç çevresi kalmadı evli kadınlar bile onu ayıpladı. Sonsuz evlilik diye bir şey yok. Gün geliyor 30 yıllık evlilikler bile bitiyor. Zaten boşanmış kadınlar (istisnalar var ama bunlar kaideyi bozmaz) tekrar bir ilişkiye başladıklarında çok temkinli oluyorlar. Yani sanıldığı gibi artık sevgilim olsun falan demiyorlar. Bu davranışınızdan kurtulmanızı tavsiye ederim. Kardeşinize belli etmeyin, fiziksel acılar unutulup gidiyor ama bu acı kolay kolay dinmez.

Benim sana anlatabileceklerim senin anladigin kadar, daha fazlasi degil. Senin anlayabildiklerin bu kadar ona yapacak bir seyim yok.

Bu insanlar beni tanimaz etmez, kotulugumu istemez neden boyle dusunuyorlar diye hic kendine sordun mu? Her zaman bizim soyledigimiz ya da dusundugumuz dogru olamaz. Bizler insaniz beser sasariz, senin yanilma ya da yanlis dusunmek gibi bir hatan olamaz mi?

Abi siz ne iğrenç insanlarsınız ya, insan kardeşi kocasıyla baş başa odada oturdu diye kıskanır mı? Ya leş düşünce tarzına bak ya iğreniyorum. Ne kadar kötü birisiniz demek ki siz eniştenizin yanında o yüzden baş başa oturmuyorsunuz çünkü içinizden kötü şeyler geçer eniştenizden etkilenirsiniz falan diye, kardeşinizi de kendiniz gibi rezalet fikirli sanıyorsunuz. Iyyyy.

Bunun hastalıklı düşünceleri yüzünden olan aileye olucak yazık cidden

Benim en cok üzüldügüm nokta böyle kadinlarin durduk yere bosanmis kadinlara iftira atacak kapasitede olmasi. Sonra bosanmis kadinlar hem is hayatinda hem özel hayatinda sorunlar yasiyor. Bosanmis kadinlara ev vermeyen ev sahipleri taniyorum. Allah islah etsin. "Yuvami koruyorum" diye kardesine bile kafayi takan birine fazla anlam yüklemem, ama insallah ailesi de gercek yüzünü bilirde bosanmis kardese sarmaz

Sadece kardeş olsa yine iyi

Yanılıyorsun canım. Kocası mükemmel bi kerem , 40 kapı gezsen bulamazsın böylesini. Herkes onun kocasına hasta , evli kadınlar görünce bunalıma giriyor, bizimki neden böyle değil diyor, ekmek veresi gelmiyor evdekine kimsenin .

Pamukannesi83 bak bir kaç sayfa öncesi ne yazmışım
Inan ki böylelerinden nefret ediyorum

Boşandıysa onun gibi koca koca kocammmm demediğimiz için boşandık
Derdimiz koca.olsaydi evli.kalirdik yada yeniden evlenirdik
Hasta cidden alsın.kocasini tepe tepe kullansın

Aynen. Burda kac konuda kadinlarin cevre baskisi ve toplumda ki ruh hastalari yüzünden bosanmaktan korktugunu görüyoruz. Birde utanmadan "niye bosandiniz" diye soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…