• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
32
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Hayir kendine yonelik algisi da cok ilginc
Bir onceki konusunda da ortaya cikardim, hislerimde yanilmam falan yapmis
Ortaya cikardigi ne?
Komsunun, kocasinda gozu oldugu.
Sebep ne?
Kocasini kesen (yeren) kadinin kotu kadin olmasi
Komsu kadinin caktirmadan konu sahibinin esine bakip "esin iyi biri, etrafi incelemiyor, gozu yok disarda" demesi gibi gibi

Bence komsu kadinin en buyuk bombasi konu sahibinin kocasinin konu sahibiyle ugrasmamak icin rahat rahat yalan attigini ortaya cikarmis olmasi.

Bir sey basarmis gibi kesin emin hali, ortaya cikarttim, hislerim kuvvetli vs demesi gercekten cok uzucu
Kendini hafiye saniyor, cok akilli saniyor, hakkini yedirmeyen ve yuvasini koruyan bir disi kus saniyor, oyle ortuyor bu hastalikli halini

Ama sormuyor ki benim kocam nasil bana yalan soyler boyle basit bir sey icin?
Alt tarafi, komsu kadinin kocasi, kendi karisini konu sahibinin esinden ariyor
Milleti neden tembihliyor esi, benimki kiskanctir aradim deme diye
Ne kadar gurur kiriciyken o bununla ovunuyor
Kendine yukledigi misyon: esini ve evliligini korumak. Bu ugurda hicbir siniri kalmamis elbette.

Bu konuda da vay iste herkes edepli mi, neden bosandin sorarim, sutu bozuksa birinin ne yapsan kar etmez, evliyken dikkat ettiginden fazlasini edecek, yuvami tehlikeye atamam adi altinda guya kardesini ve butun bosanmislari zan altinda birakiyor ama aslinda sasiriyor nasil bosanirlar diye
Evlilik de koca da velinimet sonucta
O kadar guclu olamayacagi icin icten ice kiskaniyor da biraz
Ve yine ovunc malzemesi cikariyor kadin olaydilar da ellerinde tutaydilar kocalarini gibi Cunku iyi bir evlilige rast gelmis olmasiyla besliyor egosunu
Cunku kendine bakisi sikintili
Eger elindeki statu buldugu tek ozelligi, evliligi biterse yok olacagini saniyor
Kendi= evlilik.
Evliyken var olmus belli ki
Kocasini sorgulamayacagi icin de etrafini didik didik ediyor

Cok yazik. İnsallah psikolojik destek alir da kendinin farkina varir.

Ya anlamadım kocayı çok mu zor buldunuz da bu kadar kocam, yok zor bulunur böylesi yok velinimet. Kınamak da istemiyorum ama hiç iyi değilsiniz. Yazdıklarınızda kardeşinizin yaptığı her şey normal. Bir komşudan kıskanma bir kardeşten kıskanma, paranoid haller...
Tüm dünya sizin kocaya mı hayran? Valla ben kardeşimle de kuzenimle de adamı yalnız bıraktığım oldu. Adamdan şüphe ederim kardeşten etmem. Yok boşanmış o yüzdenmiş. Hiçbir bekar evli adamlara sarmıyor zaten. Hep boşananlar Ya da kocasıyla sorunlu olanlar kocişine hayran. Hey Allahım ya!
Buldumcuk olmuş 😀😃

Kardeşi Bekarken yada evli iken bu düşüncesi yok ama boşanma aşamasına gelince birden düşünce yapısı art niyete gidiyor yazık günah kendini bilen kardeşine bunu yakistiramaz sizde konuyu saptirmayin kuzen ne alaka Allah aşkına yaa
Bakin konu saptirmiyorum.bizim kuzenimizle normal kuzen gibi degil kardes gibi iliskimiz vardi.tum yazlari bizde kalirdi.evimizin kiziydi resmen.herseyini alirdik.Alakasi bu.kuzen dis kapi mandali mi sanki? Kuzen yapiyosa kardeste yapar yani sanki hic haberde gormedik muge anlida gormedik ne kadar abarttiniz imkansizmis gibii ya..kotu insanlarda birilerinin kardesi degil mi sonucta..herkesin senin benim gibi muhtesem kardes iliskileri olmak zorunda mi ayrica?

Bakin konu saptirmiyorum.bizim kuzenimizle normal kuzen gibi degil kardes gibi iliskimiz vardi.tum yazlari bizde kalirdi.evimizin kiziydi resmen.herseyini alirdik.Alakasi bu.kuzen dis kapi mandali mi sanki? Kuzen yapiyosa kardeste yapar yani sanki hic haberde gormedik muge anlida gormedik ne kadar abarttiniz imkansizmis gibii ya..kotu insanlarda birilerinin kardesi degil mi sonucta..herkesin senin benim gibi muhtesem kardes iliskileri olmak zorunda mi ayrica?
Sizin anlamadığınız şu birgün, besgun değil 8 yıllık evli neden bunun öncesinde böyle bir art niyet yok da boşanma asamasindaki kardeşe birden art niyete kapılıyor sorun burda her zaman ki gibi boşanmış kadın hemen bir yakistirma yazıktir günahtir eee hayatımızı Müge anlinin programina goremi yaşayalım var biliyoruz görüyoruz 18 yıllık kuaförüm ben de çok gördüm duydum napalim ablamın evine gitmegim ablam evime gelmesin kuzenim gelmesin o gelmesin bu gelmesin böyle paranoyak hayatmi yaşayalım

Sizin anlamadığınız şu birgün, besgun değil 8 yıllık evli neden bunun öncesinde böyle bir art niyet yok da boşanma asamasindaki kardeşe birden art niyete kapılıyor sorun burda her zaman ki gibi boşanmış kadın hemen bir yakistirma yazıktir günahtir eee hayatımızı Müge anlinin programina goremi yaşayalım var biliyoruz görüyoruz 18 yıllık kuaförüm ben de çok gördüm duydum napalim ablamın evine gitmegim ablam evime gelmesin kuzenim gelmesin o gelmesin bu gelmesin böyle paranoyak hayatmi yaşayalım
Yok boşanmış dul kadın, (ben de dahil oluyorum bu durumda, bir zamanlar bosandim çünkü) hepimiz irspiyiz, bizden her şey beklenir gözümüz felfecir okuyo hepimizin. Evlerden ırak kımıl zararlisiyiz böyle evli kadınlar ve kocalari için.

Malesef bizim uzaktan akrabalardan birinde bu tarz bir olay yaşandı.
Küçük kardeşle eniştenin gönül ilişkisi mevzusu.
Enişte baldızla kaçtı, abladan olan 2 çocuk travmalarla büyüdüler. Hayatları çok zor geçti.
En ufak bir şüphe duyuyorsanız kardeşimize eşinizin olmadığı ortamlarda görüşün.
Bu tarz durumlar normal boşanma gibi olmuyor, çocukların da hayatını bitiriyor.
Umarım hislerinizde yanılıyorsunuzdur.

İsteyen istediğini yazsin ama kız kardeş yapmaz demesin .herkesin kız kardeşi bir değil. Benim kardeşim yapmaz mesela bilirim. Ama yapanı da çok gördüm. Şirinlik namına koca kızın ablasının eşinin kucağına oturduğunu gördü bu gözler. Ağzının içine gireni gördü. İnsan art niyetli olanı biliyor .Sen istediğin kadar gözünü kapa bir gün gerçek öyle bir çarpar ki yüzüne sen de neye uğradığını şaşırırsın.
Kıskanç misin falan yazanlar ,fesatsin yazanlar siz Pembe rüyalar ülkesinde mi yaşıyorsunuz???O kadar çok kişi var ki akrabasiyla kaçan.

Enişte baldızla kaçtı, abladan olan 2 çocuk travmalarla büyüdüler. Hayatları çok zor geçti.
En ufak bir şüphe duyuyorsanız kardeşimize eşinizin olmadığı ortamlarda görüşün.
Bazen insan kabul etmek istemez ama içten içe bilirsin. Birine söyleyince de paranoyak derler .İnsan kendi kardeşini bilir bence supheleniyorsa boş değildir.

Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirr
Daha önceki konunda da kocanı komşu kadından kıskanmıştın. Bir uzmana görünmeyi düşündün mü aceba. Başka meşgalen yok sanırım

Şimdi arkadaşlar, bu konuyu biraz süzdüm dışarıdan; bazen bu gaflete çok düşülüyor bu yüzden uyarmak istiyorum (Evet Strobe duyar(!) kasacak);

Birinin psikolojik olarak ciddi ciddi rahatsız olduğunu, tedavi görmesi gerektiğini ve dahi Ruh Sağlığı ve Sinir hastalıkları Hastanesine (İsim vererek yapıyorsunuz bi de bunu) yatırılması gerektiğini düşünüyorsanız, bunu tavsiye edecekseniz, aynı cümle içerisinde hakaret manasına gelecek diğer kelimelerle ve hararetli kavga anında yapmayın. Çünkü bu aşağılamadır, anlıyor musunuz?

Hastane adına kadar okudum şu konunun içinde ve adınıza utandım.
Benim yattığım hastanenin adı değil, ama olsun.

Üstelik aranızda çoğunuz okb, panik atak, anksiyete, depresyon vırt zort yaşıyor, biliyorum.
Hayır, siz gerçekten tedavi görmesini istiyor olsanız, ciddi ciddi bunu belirtirsiniz, çekilirsiniz. Ama dışarıdan bakınca ben korkunç bir şey gördüm burada, bir de siz bakın.

Kimi şeyler de hastalık değil, tedavilik değildir; kötü, fesat, cahil, dar fikirli, sabit fikirli, atgözlüğü takıyor, boş, kafasız vs vs...
Ayırın bunları lütfen artık. Hadi esprisine diyoruz, ben de diyorum "Akli denge" filan, eğleniyoruz bunlar ayrı, deli şakasına gülünür ya da "Ruh hastasısın" denir elbette; ama Hastane adına kadar yazmak ve tedavi tavsiyesini hakaretler içinde vermek, bu ayıp oluyor, duracağınız yeri bilin. Oraya çocuklarını ağlayarak yatırmak zorunda kalan insanlar var, gerçekten ayıp. Aynı aşağılamaları onkoloji servisi adı vererek kanser hastalarına da yapabilir miydiniz bir düşünün.

Duyarım bitti.

Son düzenleme:
İsteyen istediğini yazsin ama kız kardeş yapmaz demesin .herkesin kız kardeşi bir değil. Benim kardeşim yapmaz mesela bilirim. Ama yapanı da çok gördüm. Şirinlik namına koca kızın ablasının eşinin kucağına oturduğunu gördü bu gözler. Ağzının içine gireni gördü. İnsan art niyetli olanı biliyor .Sen istediğin kadar gözünü kapa bir gün gerçek öyle bir çarpar ki yüzüne sen de neye uğradığını şaşırırsın.
Kıskanç misin falan yazanlar ,fesatsin yazanlar siz Pembe rüyalar ülkesinde mi yaşıyorsunuz???O kadar çok kişi var ki akrabasiyla kaçan.
Kaç kez yazıldı mesele sadece kız kardeş değil
Okumadınız galiba
Mesele boşanmış kadınlar ve komşular da kocası için tehlike arz ediyor
Yanı kocasına bakan yandı

Yok boşanmış dul kadın, (ben de dahil oluyorum bu durumda, bir zamanlar bosandim çünkü) hepimiz irspiyiz, bizden her şey beklenir gözümüz felfecir okuyo hepimizin. Evlerden ırak kımıl zararlisiyiz böyle evli kadınlar ve kocalari için.
Aynen öyle maalesef konu sahibi gıbı art niyetli düşünenlerden Allah korusun kimse içinde ne yaşadığını bilmez kocamda kocam diye gezinir el den önce kendi yakistir kardeşine yazıklar olsun vallahi böyle tipler den Allah uzak etsin

öyle değiliz.kabul etmiyoruz tüm boşanmış evli bekar kadınlar olarak.arada metres geliyor k.k ya hepsi bu :KK45:

Konu yalnızca kız kardeş değil boşanmak üzere olan kız kardeş

Konu yalnızca kız kardeş değil boşanmak üzere olan kız kardeş
şu konu sahibini de savunan var ya şaşıyorum.kadın komşu kardeş artı etrafdaki tüm boşanmış kadınları potansiyel kocasına meyilli kadın görüyor.

Eee o kız kardeş boşanmışmiydi.. boşanma asamasindamiydi....?????? Siz uzakkkk arabadan sonra kardesinizle görüşmeyi kestinizmi yada kesermisiniz....!!!!!

şu konu sahibini de savunan var ya şaşıyorum.kadın komşu kardeş artı etrafdaki tüm boşanmış kadınları potansiyel kocasına meyilli kadın görüyor.
Boşanan kadınlar bu tiplere rağmen boşanıyor ya, her birine ekstradan "helal kız, yürü" diyorum. O çürük, kokuşmuş zihniyetleriyle zannediyorlar ki boşanan kadın koşa koşa 2.yi arıyor. Bu tipler boşansa, "sinek kadar kocam olsun başımda dursun" diyerek aranmaya geçer adım gibi eminim ama.

Aynen yok Müge de hergün goruyolarmis yok bilmem neler oluyormuş neden tepki veriyormusuz iyiii sabah uyanınca sabah programlarina göre yaşayalım akşam da haberlere göre hayatımızı yönlendirelim 🙂 bumu yaniii

Aynen yok Müge de hergün goruyolarmis yok bilmem neler oluyormuş neden tepki veriyormusuz iyiii sabah uyanınca sabah programlarina göre yaşayalım akşam da haberlere göre hayatımızı yönlendirelim 🙂 bumu yaniii
hergün de kadın cinayetleri işleniyor ona bakarsınız.e evdeki kocalarımızı sevgililerimizi potansiyel katil olarak görüp uzaklaşalım mı hepsinden?

Back
X