kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

bizim kocalarda is yok desene :) bu konuda cok agir beddua gelecek gibi bir his var icimde kac derim :)

İlk açtığı konuda destek alınca sandı ki düşünceleri normal, geldi bunu açtı. Böyle tepki almasaydı, biz sıra sıra kocişini kimlerin kapmaya çalıştığını okurduk.
Pes edeceğini sanmıyorum.

bunalmasin tabikide gezsin dolaşsın keyfine baksın. ama hareketlerine de dikkat etmeli degilmi . mesela bir erkeğin önünde eginilmez
Kız Sin3m bana bak (ki bence senin adın Kocacım yapmaz mesude olsun, evet senin adın mesude.) neden insanlar bir erkeğin önünde dikkat etsinler? Senin kocan baldızından etkilenecek kadar nefsine sahip olamayan iğrenç biriyse burada kardeşinin suçu nedir?
Waawwwsss kanks, bu mantığı çok aradın mı? Kafan güzelmiş güle güle kullan. Sorunlu kocasından (evet sorunlu, çünkü bir Türk kadını yuvayı dağıtmaz ne olursa olsun son raddeye kadar direnir bir arada tutmaya çabalar) boşanan özgür ve güçlü bir kadın neden kardeşinden bile kocanı kıskandığın senin ve baldızı ona yürümesine rağmen (?) ses çıkarmayan kocanın vasatın bir tık üstü evliliğini kıskansın? Güldüm canıms ya, ilahi sen.
memlekete goremi değişiyor insanların davranışları Avrupalıların değiliz ondan bu kadar serbest olamıyoruz. malatyaliyim
Birisi bu ablaya medeniyet fırlatsın, kafasına gelirse çok iyi olur, belki sağlıklı düşünmeye başlar. Sana baldızı ona yürüdüğünü halde sesini çıkarmayan kocanla mutluluklar dilerim, kk ailesi olarak o kadar kıskandık ki yanımızda yatan kocalarımızı/sevgililerimizi dövmeye gidiyoruz. Bays.

köpeklerin duası kabul.olsaydi gökten kemik yağardı zaten. senin ne kadar zoruna gittiyse kendini konuya dahil ettin sanki sana dert oldu sıkıldıysan yazma sen git kendi konularını hallet
Gökten kemik değil de koca yağarken sana altın varaklı, baldızına birşey demeyen koca düşmüş, biz seni kıskanıyoruz canıms baksana bizimkiler kara göbekli bişi ://

Gökten kemik değil de koca yağarken sana altın varaklı, baldızına birşey demeyen koca düşmüş, biz seni kıskanıyoruz canıms baksana bizimkiler kara göbekli bişi ://
Ya adam kafasını kuma gömüyormuş, ses etse bi türlü etmese bi türlü. Ölü taklidi yapıyor mecbur

Konu her ne olursa olsun kimseyi incitmem dalga geçmem ama ama ama konu sahibi bir mesajında benim zevklerim sizin nezlinizde makul bir zemine oturmak zorunda değil demiş Feyyaz Yigit in bdv de olmasıı djdjdjd ben cookkkk güldüm hahahahahahaha!!!!! Bide aralarda bı yerlerde demiş beklemedigim yerden espri yedim

Vallahi pes insan kendi kardeşine nasıl yakistirir yaa kardeşiniz bekarken bu düşünceniz yok evli iken yok ama nedense boşanma aşamasına gelince bu düşünceye kapiliyorsunuz yazık

Valla 90 dan geldi bu gol kaçmazdı konu sahibi değil ben yazdım, bana sallamaya çalıştığı bir mesajda cevap olarak.

bunalmasin tabikide gezsin dolaşsın keyfine baksın. ama hareketlerine de dikkat etmeli degilmi . mesela bir erkeğin önünde eginilmez
Sizde alıp kocisinizi annenizin evine gitmeyin sizinki yuva kardeşinizin ki yuva degilmiydi şuan onun desteğe ihtiyacı var nasıl kondura biyorsunuz yaa Allahim sizin gibi bir abla , kardes vermesin kimseye siz çok tehlikeli insan tipisiniz

Kardeşi Bekarken yada evli iken bu düşüncesi yok ama boşanma aşamasına gelince birden düşünce yapısı art niyete gidiyor yazık günah kendini bilen kardeşine bunu yakistiramaz sizde konuyu saptirmayin kuzen ne alaka Allah aşkına yaa

Siz gerçekten sağlıklı dusunemiyorsunuz yazdıkça batiyorsunuz hâlâ kendinizi haklı çıkarma peşindesiniz acaba hiç kendinizi kardesinizin yerine koyup empati yaptınızmi o kadar bencil ve art niyetlisiniz ki bence biran önce pisikatri ile görüşün

Ya anlamadım kocayı çok mu zor buldunuz da bu kadar kocam, yok zor bulunur böylesi yok velinimet. Kınamak da istemiyorum ama hiç iyi değilsiniz. Yazdıklarınızda kardeşinizin yaptığı her şey normal. Bir komşudan kıskanma bir kardeşten kıskanma, paranoid haller...
Tüm dünya sizin kocaya mı hayran? Valla ben kardeşimle de kuzenimle de adamı yalnız bıraktığım oldu. Adamdan şüphe ederim kardeşten etmem. Yok boşanmış o yüzdenmiş. Hiçbir bekar evli adamlara sarmıyor zaten. Hep boşananlar Ya da kocasıyla sorunlu olanlar kocişine hayran. Hey Allahım ya!

Kendisi zamanında kardeşinin eşiyle bir şekilde aynı odada yalnız kalınca direkt çıkan bir insanmış yanlış anlaşılmasın diye. Kaç normal insan bunu düşünür. Onun empatisi o işte ben yalnız bile kalmadım onun için diye düşünüyor.
Artık kafasında ne gibi mantığa uymayan düşüncelere var ise…
Artık direkt yalnız kalmayım diye kendince kalkması kardeşi için mi yoksa aman Allah’ım aklı hemen bana kayar iki dakikada erkek sonuçta diye mi, nasıl düşünüyor, nasıl bir kafa yapısıyla hareket ediyor çözemediğimden…
Empatiyi kimle kuruyor emin olamadığımdan…
Lafı uzatıp uzatıp hala ne olduğunu çözemediğimden susuyorum ben
Düşük cümlelererimin kusuruna bakılmasın mantığı çözemediğimden

Şu yorum sizin karakterinizi de ortaya çıkardı

demekki kendi iç dünyasında neler yasadiysa kardesinden bile şüphe duyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…