Buldumcuk olmuşYa anlamadım kocayı çok mu zor buldunuz da bu kadar kocam, yok zor bulunur böylesi yok velinimet. Kınamak da istemiyorum ama hiç iyi değilsiniz. Yazdıklarınızda kardeşinizin yaptığı her şey normal. Bir komşudan kıskanma bir kardeşten kıskanma, paranoid haller...
Tüm dünya sizin kocaya mı hayran? Valla ben kardeşimle de kuzenimle de adamı yalnız bıraktığım oldu. Adamdan şüphe ederim kardeşten etmem. Yok boşanmış o yüzdenmiş. Hiçbir bekar evli adamlara sarmıyor zaten. Hep boşananlar Ya da kocasıyla sorunlu olanlar kocişine hayran. Hey Allahım ya!
Bakin konu saptirmiyorum.bizim kuzenimizle normal kuzen gibi degil kardes gibi iliskimiz vardi.tum yazlari bizde kalirdi.evimizin kiziydi resmen.herseyini alirdik.Alakasi bu.kuzen dis kapi mandali mi sanki? Kuzen yapiyosa kardeste yapar yani sanki hic haberde gormedik muge anlida gormedik ne kadar abarttiniz imkansizmis gibii ya..kotu insanlarda birilerinin kardesi degil mi sonucta..herkesin senin benim gibi muhtesem kardes iliskileri olmak zorunda mi ayrica?Kardeşi Bekarken yada evli iken bu düşüncesi yok ama boşanma aşamasına gelince birden düşünce yapısı art niyete gidiyor yazık günah kendini bilen kardeşine bunu yakistiramaz sizde konuyu saptirmayin kuzen ne alaka Allah aşkına yaa
Sizin anlamadığınız şu birgün, besgun değil 8 yıllık evli neden bunun öncesinde böyle bir art niyet yok da boşanma asamasindaki kardeşe birden art niyete kapılıyor sorun burda her zaman ki gibi boşanmış kadın hemen bir yakistirma yazıktir günahtir eee hayatımızı Müge anlinin programina goremi yaşayalım var biliyoruz görüyoruz 18 yıllık kuaförüm ben de çok gördüm duydum napalim ablamın evine gitmegim ablam evime gelmesin kuzenim gelmesin o gelmesin bu gelmesin böyle paranoyak hayatmi yaşayalımBakin konu saptirmiyorum.bizim kuzenimizle normal kuzen gibi degil kardes gibi iliskimiz vardi.tum yazlari bizde kalirdi.evimizin kiziydi resmen.herseyini alirdik.Alakasi bu.kuzen dis kapi mandali mi sanki? Kuzen yapiyosa kardeste yapar yani sanki hic haberde gormedik muge anlida gormedik ne kadar abarttiniz imkansizmis gibii ya..kotu insanlarda birilerinin kardesi degil mi sonucta..herkesin senin benim gibi muhtesem kardes iliskileri olmak zorunda mi ayrica?
Yok boşanmış dul kadın, (ben de dahil oluyorum bu durumda, bir zamanlar bosandim çünkü) hepimiz irspiyiz, bizden her şey beklenir gözümüz felfecir okuyo hepimizin. Evlerden ırak kımıl zararlisiyiz böyle evli kadınlar ve kocalari için.Sizin anlamadığınız şu birgün, besgun değil 8 yıllık evli neden bunun öncesinde böyle bir art niyet yok da boşanma asamasindaki kardeşe birden art niyete kapılıyor sorun burda her zaman ki gibi boşanmış kadın hemen bir yakistirma yazıktir günahtir eee hayatımızı Müge anlinin programina goremi yaşayalım var biliyoruz görüyoruz 18 yıllık kuaförüm ben de çok gördüm duydum napalim ablamın evine gitmegim ablam evime gelmesin kuzenim gelmesin o gelmesin bu gelmesin böyle paranoyak hayatmi yaşayalım
Bazen insan kabul etmek istemez ama içten içe bilirsin. Birine söyleyince de paranoyak derler .İnsan kendi kardeşini bilir bence supheleniyorsa boş değildir.Malesef bizim uzaktan akrabalardan birinde bu tarz bir olay yaşandı.
Küçük kardeşle eniştenin gönül ilişkisi mevzusu.
Enişte baldızla kaçtı, abladan olan 2 çocuk travmalarla büyüdüler. Hayatları çok zor geçti.
En ufak bir şüphe duyuyorsanız kardeşimize eşinizin olmadığı ortamlarda görüşün.
Bu tarz durumlar normal boşanma gibi olmuyor, çocukların da hayatını bitiriyor.
Umarım hislerinizde yanılıyorsunuzdur.
Daha önceki konunda da kocanı komşu kadından kıskanmıştın. Bir uzmana görünmeyi düşündün mü aceba. Başka meşgalen yok sanırımArkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirr
Kaç kez yazıldı mesele sadece kız kardeş değilİsteyen istediğini yazsin ama kız kardeş yapmaz demesin .herkesin kız kardeşi bir değil. Benim kardeşim yapmaz mesela bilirim. Ama yapanı da çok gördüm. Şirinlik namına koca kızın ablasının eşinin kucağına oturduğunu gördü bu gözler. Ağzının içine gireni gördü. İnsan art niyetli olanı biliyor .Sen istediğin kadar gözünü kapa bir gün gerçek öyle bir çarpar ki yüzüne sen de neye uğradığını şaşırırsın.
Kıskanç misin falan yazanlar ,fesatsin yazanlar siz Pembe rüyalar ülkesinde mi yaşıyorsunuz???O kadar çok kişi var ki akrabasiyla kaçan.
Aynen öyle maalesef konu sahibi gıbı art niyetli düşünenlerden Allah korusun kimse içinde ne yaşadığını bilmez kocamda kocam diye gezinir el den önce kendi yakistir kardeşine yazıklar olsun vallahi böyle tipler den Allah uzak etsinYok boşanmış dul kadın, (ben de dahil oluyorum bu durumda, bir zamanlar bosandim çünkü) hepimiz irspiyiz, bizden her şey beklenir gözümüz felfecir okuyo hepimizin. Evlerden ırak kımıl zararlisiyiz böyle evli kadınlar ve kocalari için.
öyle değiliz.kabul etmiyoruz tüm boşanmış evli bekar kadınlar olarak.arada metres geliyor k.k ya hepsi buYok boşanmış dul kadın, (ben de dahil oluyorum bu durumda, bir zamanlar bosandim çünkü) hepimiz irspiyiz, bizden her şey beklenir gözümüz felfecir okuyo hepimizin. Evlerden ırak kımıl zararlisiyiz böyle evli kadınlar ve kocalari için.
Konu yalnızca kız kardeş değil boşanmak üzere olan kız kardeşİsteyen istediğini yazsin ama kız kardeş yapmaz demesin .herkesin kız kardeşi bir değil. Benim kardeşim yapmaz mesela bilirim. Ama yapanı da çok gördüm. Şirinlik namına koca kızın ablasının eşinin kucağına oturduğunu gördü bu gözler. Ağzının içine gireni gördü. İnsan art niyetli olanı biliyor .Sen istediğin kadar gözünü kapa bir gün gerçek öyle bir çarpar ki yüzüne sen de neye uğradığını şaşırırsın.
Kıskanç misin falan yazanlar ,fesatsin yazanlar siz Pembe rüyalar ülkesinde mi yaşıyorsunuz???O kadar çok kişi var ki akrabasiyla kaçan.
şu konu sahibini de savunan var ya şaşıyorum.kadın komşu kardeş artı etrafdaki tüm boşanmış kadınları potansiyel kocasına meyilli kadın görüyor.Konu yalnızca kız kardeş değil boşanmak üzere olan kız kardeş
Eee o kız kardeş boşanmışmiydi.. boşanma asamasindamiydi....?????? Siz uzakkkk arabadan sonra kardesinizle görüşmeyi kestinizmi yada kesermisiniz....!!!!!Malesef bizim uzaktan akrabalardan birinde bu tarz bir olay yaşandı.
Küçük kardeşle eniştenin gönül ilişkisi mevzusu.
Enişte baldızla kaçtı, abladan olan 2 çocuk travmalarla büyüdüler. Hayatları çok zor geçti.
En ufak bir şüphe duyuyorsanız kardeşimize eşinizin olmadığı ortamlarda görüşün.
Bu tarz durumlar normal boşanma gibi olmuyor, çocukların da hayatını bitiriyor.
Umarım hislerinizde yanılıyorsunuzdur.
Boşanan kadınlar bu tiplere rağmen boşanıyor ya, her birine ekstradan "helal kız, yürü" diyorum. O çürük, kokuşmuş zihniyetleriyle zannediyorlar ki boşanan kadın koşa koşa 2.yi arıyor. Bu tipler boşansa, "sinek kadar kocam olsun başımda dursun" diyerek aranmaya geçer adım gibi eminim ama.şu konu sahibini de savunan var ya şaşıyorum.kadın komşu kardeş artı etrafdaki tüm boşanmış kadınları potansiyel kocasına meyilli kadın görüyor.
Aynen yok Müge de hergün goruyolarmis yok bilmem neler oluyormuş neden tepki veriyormusuz iyiii sabah uyanınca sabah programlarina göre yaşayalım akşam da haberlere göre hayatımızı yönlendirelimşu konu sahibini de savunan var ya şaşıyorum.kadın komşu kardeş artı etrafdaki tüm boşanmış kadınları potansiyel kocasına meyilli kadın görüyor.
hergün de kadın cinayetleri işleniyor ona bakarsınız.e evdeki kocalarımızı sevgililerimizi potansiyel katil olarak görüp uzaklaşalım mı hepsinden?Aynen yok Müge de hergün goruyolarmis yok bilmem neler oluyormuş neden tepki veriyormusuz iyiii sabah uyanınca sabah programlarina göre yaşayalım akşam da haberlere göre hayatımızı yönlendirelimbumu yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?