Ne güzel abisi gibi işte. Korur kollar sakınır. Bu iyi olanlara çok güzel bir örnekTorununa tecavüz eden erkek, kızına tecavüz eden erkek, genel olarak tecavüzu erkekler yapıyor ama ortada birşey yokken sırf boşanıyor diye öz kardeşinden şüphe duyan biri var.
Benim eşim ve kız kardeşim çok daha samimi. hatta kız kardeşimin tüm arkadaşları eşimi tanıyor. "Abim" diyince benim eşim akıllarına gelir, erkek kardeşimiz değil. Ben ne eşime nede kardeşime bunu yakıştırmam.
Aklının ucundan böyle saçma bir şey geçirenin aklını alırım.
Hah onu da yazacaktım unutmuşum hatırlattığınız için teşekkür ederimÇünkü konu sahibi herkesten rahatsız oluyor. Daha önce de evli komşusundan rahatsız olmuş. Sürekli kocamı çalıyorlar diye hezeyanlar içinde konu açan, çevresinde arkadaş bırakmadığını söyleyen bir kadın. Elbette herkes bına tepki gösterdi
Eski konularına baksanız siz de tepki verirsiniz.Hah onu da yazacaktım unutmuşum hatırlattığınız için teşekkür ederim
Bence oda kız kardeşi. Ama o zaman çekinmiş diyememiş. Tabi yanlış düşünüyor da olabilirim.
Diğer konularına bakmadım. Sadece şüphelenmiş ve linç yemiş gibi geldi bana okuyunca. Birde herkes çok fazla abartmış.
Dedim ya hiç bakmadım onları bilmiyorum. Belki de görsem bende hak veririm . Ama bilmediğim için sadece bu konu hakkında yorum yaptım .Eski konularına baksanız siz de tepki verirsiniz.
Yok erkekle kadın göz göze gelmemeliymiş, komşu kadın neden kocasından övgüyle bahsetmiş, yuvamı korumak için arkadaş bile bırakmadım demiş. Bu kadar kocişçi yuva koruma delisi bir kadınla da empati yapamam.
Kızkardeşin zor günler geçiriyor, boşanmış. Senin tek derdin kocişin ve yuvan olmamalı. Bu kardeşlik değil.
Ne güzel abisi gibi işte. Korur kollar sakınır. Bu iyi olanlara çok güzel bir örnek
Bence kizardesinizin suan hayati degisiyo..eminim duygusal durumlar yasiyodur..ve kendinide uzgun gostermemeye calisiyodur..bunun icin olabilir daha samimi davranmasi..bianda ...iciniz rahat olsun..Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.
Kesinlikle buna katılıyorum. İyi olan var zaten . Ama bu konu gibi olan da azımsanmayacak kadar çok. Keske hiç olmasa keşke ama varTeşekkür ederim. Normal olan bu zaten.
Rica ederimTeşekkür ederim. Normal olan bu zaten.
Kesinlikle buna katılıyorum. İyi olan var zaten . Ama bu konu gibi olan da azımsanmayacak kadar çok. Keske hiç olmasa keşke ama var
2021 verileri onu gösteriyor. Kadınları öldürenlerin yarısına çok yakını kocaları. O zaman napıyoruz kocaları boşuyoruz.
Bana bir mantıklı gelmedi değil ..elbette boşamalıyız hepimiz.binde bir ihtimal bile olsa gece elinde bıçakla tepemizde bulma ihtimali varaynı kızkardeşimizin kocamıza göz koyma ihtimali gibi bu da bir ihtimal
yaa seni başında bıçakla yakalasın da yatırsın psikiyatri hastanesine.bir de çocuktan ol.gel sen deneme bunları en iyisiBana bir mantıklı gelmedi değil ..
Ya da önce kim yaparsa o kazanır bir gece başında bekleyim öyle de gözü korksun
Ya konuyu okudukça anlamama derecem artıyor kız kardeşim gelecek bana yazık iyice agirlastim çocuk diyor ki geleyim de temizliğe yardım edeyim . Yani ne bileyim kardeş farklı birşey . Yarın geliyor ben nasıl mutluyum. Bu hayatta asla olmaz diye birşey yok ama olma ihtimalini düşünmek için bile gözle birşeyler görmek lazım . Acaba dedim tedavi mi olması gerekiyor . Son bana verdiği cevapta fark ettim ki mesele tedavilik değil ebem zamanından kalma fikirleri var çok yazıkyaa seni başında bıçakla yakalasın da yatırsın psikiyatri hastanesine.bir de çocuktan ol.gel sen deneme bunları en iyisi
Fesatsınız.
İnsan kocasına yakıştırır da bakıyor ediyor mu diye, kardeşine şunu yakıştırmaz yahu, pes!
Enişteler sevilir bunda ne varki :) bi de boşaniyormus kardesiniz belki boslukta siz ona iyi geliyorsunuzdur.. Kardesinizden bu şüpheye düşecek kadar güvenmiyor musunz
İnsan kardeşine bunu nasıl yakıştırır yahu , ne kadar çirkin bir düşünce
Ay yuvanız niye tehlikede olsun, Gülden Karaböcek misiniz siz? Heralde kendini yalniz hissediyo kardeşiniz, tek başına odasına mi kapansın, bunalım mi yapsın?
Bu söylediklerinizde bir asılma bir yürüme sezemedim ben bahsettiğiniz kişi kardeşiniz sonuçta üzücü. Kimi insanların samimi, fark etmedikleri bir konuşma tarzları vardır kardeşinizde duygusal çöküntüde nasıl davrandığının farkında değildir belki.
Ya bırakın ne şaşkıntılısı.
Kadın boşanıyor, bekar bekar dibimizde geziyor diye rahatsız olmuş hanımefendi öz be öz kardeşinden.
Neymiş önünde eğilmişmiş, pilates mi esneme mi yapıyordu kadın, hangi insan durduk yere eğilir, ağır konuşacağım susuyorum vallahi.
Onunki yıkılıyormuş eşini zorda bırakmışmış, neden başkası mutlu olsunmuşmuş diyebilirmiş sütü bozukmuş vs vs.
Yemin ediyorum, böyle bir şey olsa ablama değil şerefsiz kocama söverim ilk, ümit mi verdin ne yaptın, ar damarın mı çatladı, yanlış anlayacağı şeyler mi yaptın diye onu şutlarım da yine ablama yakıştıramam, beynime dahi giremez bu düşünce.
Off neyse…
Malesef öyle bende bosandigimda ablam olacak kişi buna benzer cümle kurdu ben çok utanmıştım duymamazliga gelmiştim sonradan ağladım baya bir ben yeniden evlenince yüzleşmek istedim ama öyle bir şey demedim diye inkar etti...annemde zaten onun tarafını tutar ispatta edemedim ....bu zihniyete tüküreyim..konu sahibi kesinlikle içiniz fesat dolu ...enişte bu ya abiden farksız mide bulandırıci düşünceler
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.
Elbette vardır böyle kanı bozuklar ama insan böyle birseyi kolay kolay kondurmaz kardeşine.Kardeş diye niye yapamasın ki? İnsan şahit olmayınca toz konduramıyor ama var öyleleri. Benim bir adet böyle bir adi kuzenim var. Kardeşinin eşiyle kendi eşini evliliğin ilk zamanlarında kıyaslardı. Kendi evliliğinde mutsuz. Enişte daha eğitimli, kültürlü, terbiyeli ve varlıklı. Kardeşine karşı olan kıskançlığı ve kıyaslamaları bekarlarken de vardı ama ekonomik sebeplerin de etkisiyle bu son yıllarda daha da artmış durumda.
Bana kuzenim her zaman "Eniştem kardeşinden memnun değil, benimle dertleşiyor bu konuda. 'Abla şöyle şöyle yapıyor' diye kardeşimin kötü yönlerini anlatıyor" derdi. Sonraları da beni whatsapptan engellemiş demişti. Aklımın ucundan bile kötü bir yönelim geçmemişti. Tek emin olduğum nokta kardeşini kıskanmasıydı. Devamlı karalıyordu kardeşini. Kıskandığını anne babası dahil sülale biliyor. Sadece bana değil başka kuzenime de bu durumu anlatmış ama bir fazlasıyla. Enişteye ilgisi varmış. Bunu bana diğer kuzen söyleyince tüm konuşmaları yeniden gözden geçirdim, yeni konuşmalarda mimiklerini inceledim. Gerçekten de eniştesinin bir şekilde muhabbetlerimize dahil ediyor. Beni niye engelledi diye dert yanıyor, adı geçerken gözleri büyüyor, geçen onun arabasını gördüm sizin kapının önünde, şöyle oldu, böyle bitti vs. Kardeşle beraber ortak kuzenimizin de olduğu yakın akrabamızın taziyesinde eniştenin tam karşısına oturup direkt ona odaklanmış. Kardeşi mutfağa gittiğinde de yanına oturmuş. İlgisini bilmeyenlerin bile tuhafına gitmiş. Neyse ki kız kardeşi görmemiş. O olaydan birkaç gün sonra da gidilen tatilde banyodan yeni çıkan enişteyi girdiği odada aniden basmış. İçeride olduğunu bile bile odaya dalmış. Kardeşi bunu görünce de kıyamet koptu. Meğerse kardeşi olayların farkına geç de olsa varmış. Olayları sonra onun ağzından da dinledim. Enişte de adi kuzenden rahatsız olunca numarasını engellemiş. Aralarına mesafe koydular. Enişte, adi kuzene iyi niyetle yaklaşmış her zaman ama bizim adi kuzen duygusal açlık çektiğinden adamlardan gördüğü hafif bir iyi yaklaşımda bile gönlünü kaptırıyor.
Özetle, her kardeşin niyetini iyi olarak kabul etmeyin. Var böyle adiler de. Konu sahibinin yazdığına benzer tavırlar sergiliyordu. Onun başka kardeşi de enişteyle sıkı fıkı ama ilgisinin olmadığı bariz belli. Abla kardeş ilişkileri var. Ablası iyi niyetli de ama kendisi şeytanın stajyeri.
İlla kocasının karşılık vermesine gerek yok ki. Kardeşin mutluluğunu kıskanması, eniştenin iyi bir eş olması veya çekici olması kişiyi etkileyebilir. Etik değil ama var böyleleri. Tek taraflı da olabiliyor, kuzenim de olduğu gibi.
Herkeste abi kardeş ilişkisi olmuyor ki. Aslında öyle olmalı hatta evliler öyle görülmeli ama sapkın zihniyettekiler çok. Yakınlık derecesine bakmadan dostunun, komşunun, akrabanın eşiyle ilişkisi olanlar var. Bu forumda bile başına gelen olmuştur.
O zaman bilemedim.Elbette vardır böyle kanı bozuklar ama insan böyle birseyi kolay kolay kondurmaz kardeşine.
Bu konu daha farklı ama konu sahibine göre herkes eşine aşık. Bir önceki konusunda da komşusunun eşine birseyler hissettiğini yazmış. Genel tavrı bu konu sahibinin.
Adi kuzenin eşi boşadı mıKardeş diye niye yapamasın ki? İnsan şahit olmayınca toz konduramıyor ama var öyleleri. Benim bir adet böyle bir adi kuzenim var. Kardeşinin eşiyle kendi eşini evliliğin ilk zamanlarında kıyaslardı. Kendi evliliğinde mutsuz. Enişte daha eğitimli, kültürlü, terbiyeli ve varlıklı. Kardeşine karşı olan kıskançlığı ve kıyaslamaları bekarlarken de vardı ama ekonomik sebeplerin de etkisiyle bu son yıllarda daha da artmış durumda.
Bana kuzenim her zaman "Eniştem kardeşinden memnun değil, benimle dertleşiyor bu konuda. 'Abla şöyle şöyle yapıyor' diye kardeşimin kötü yönlerini anlatıyor" derdi. Sonraları da beni whatsapptan engellemiş demişti. Aklımın ucundan bile kötü bir yönelim geçmemişti. Tek emin olduğum nokta kardeşini kıskanmasıydı. Devamlı karalıyordu kardeşini. Kıskandığını anne babası dahil sülale biliyor. Sadece bana değil başka kuzenime de bu durumu anlatmış ama bir fazlasıyla. Enişteye ilgisi varmış. Bunu bana diğer kuzen söyleyince tüm konuşmaları yeniden gözden geçirdim, yeni konuşmalarda mimiklerini inceledim. Gerçekten de eniştesinin bir şekilde muhabbetlerimize dahil ediyor. Beni niye engelledi diye dert yanıyor, adı geçerken gözleri büyüyor, geçen onun arabasını gördüm sizin kapının önünde, şöyle oldu, böyle bitti vs. Kardeşle beraber ortak kuzenimizin de olduğu yakın akrabamızın taziyesinde eniştenin tam karşısına oturup direkt ona odaklanmış. Kardeşi mutfağa gittiğinde de yanına oturmuş. İlgisini bilmeyenlerin bile tuhafına gitmiş. Neyse ki kız kardeşi görmemiş. O olaydan birkaç gün sonra da gidilen tatilde banyodan yeni çıkan enişteyi girdiği odada aniden basmış. İçeride olduğunu bile bile odaya dalmış. Kardeşi bunu görünce de kıyamet koptu. Meğerse kardeşi olayların farkına geç de olsa varmış. Olayları sonra onun ağzından da dinledim. Enişte de adi kuzenden rahatsız olunca numarasını engellemiş. Aralarına mesafe koydular. Enişte, adi kuzene iyi niyetle yaklaşmış her zaman ama bizim adi kuzen duygusal açlık çektiğinden adamlardan gördüğü hafif bir iyi yaklaşımda bile gönlünü kaptırıyor.
Özetle, her kardeşin niyetini iyi olarak kabul etmeyin. Var böyle adiler de. Konu sahibinin yazdığına benzer tavırlar sergiliyordu. Onun başka kardeşi de enişteyle sıkı fıkı ama ilgisinin olmadığı bariz belli. Abla kardeş ilişkileri var. Ablası iyi niyetli de ama kendisi şeytanın stajyeri.
İlla kocasının karşılık vermesine gerek yok ki. Kardeşin mutluluğunu kıskanması, eniştenin iyi bir eş olması veya çekici olması kişiyi etkileyebilir. Etik değil ama var böyleleri. Tek taraflı da olabiliyor, kuzenim de olduğu gibi.
Herkeste abi kardeş ilişkisi olmuyor ki. Aslında öyle olmalı hatta evliler öyle görülmeli ama sapkın zihniyettekiler çok. Yakınlık derecesine bakmadan dostunun, komşunun, akrabanın eşiyle ilişkisi olanlar var. Bu forumda bile başına gelen olmuştur.
Kesinlikle buna katılıyorum. İyi olan var zaten . Ama bu konu gibi olan da azımsanmayacak kadar çok. Keske hiç olmasa keşke ama var
Kocasının dünyadan haberi yok. Birkaç kere ima etsem mi dedim ama karışmamaya karar verdim. Kocası da gevşeğin teki. Eşinin ağzına da bakıyor. Söylesem bana inanmayabilir de. İki ucu moklu değnek.Adi kuzenin eşi boşadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?