kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

herkes kardeşine nasıl yakıştırıyosum diyo da bunlar olmayan şeyler değil ki. Kardeş bi tarafa kaynanasıyla aldatan adamlar var Dikkat etmenizi tavsiye ederim. Eşinize birşey demeyin eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur. Biraz daha mesafe koyun çok sık gidip gelmeyin. Şuan boşanmanın verdiği boşluğa düşmüşlük hissiyle yapıyor olabilir.

Evet böyle şeyler olabilir ama konu sahibi biraz problemli bence ve içten içe kardeşini kıskanıyor diye düşündüm yoksa kimse kardeşine böyle kolayca giydiremez yok sütü bozuk falan diye.

Kardeşinizi kaybetme korkunuz yok bir kere eşinizi yükseltip kardeşinizi gömmüşsüznüz.Bakın olabilir , olmaz demiyorum ama sizin özgüvensiz ve paranoya oluşunuzdan da kaynaklanma ihtimali yüksek gibi geldi bana.

Evet haberlerde programlarda bir sürü vaka var kizkardes erkekkardes olsun ne bileyim.bu şekilde herseye göz yummak ahmaklık olur şuan için sessiz kalmayı tercih ettim ama içimde anlamsız rahatsız edici bir his var.nede olsa kardeşim desemde olmaz diyemiyorum duygusal anlamda kendimde mutsuzluk yaşıyorum. düşünsenize bu konuyu aileme söylemeye kalksam beni tanımayan durumu normalmiş gbi kabul eden birçok insan gbi beni suclayacaklar kötüymusum gbi sanki hata yapan benmişim gbi yargılanacaklar diye anlatamıyorum. hiç birsey yersiz değildir bnce . dediğim gibi aileme gittiğimde eşim dış kapıdan bırakıp gidiyor içeri girmiyor uyardım onu yani başka elimden ne gelebilir diye.fakat her defasında hosgeldin demek yerine eşimi sorması beni önemsiz kilmasi dusunulmeyecek şey değil.

Acilen bir psikoloğa gitmelisin!

Evet böyle şeyler olabilir ama konu sahibi biraz problemli bence ve içten içe kardeşini kıskanıyor diye düşündüm yoksa kimse kardeşine böyle kolayca giydiremez yok sütü bozuk falan diye.
bende ona takıldım sütü bozuk demiş ama aynı sütten kendisi de içmiş sonuçta aynı süt

Bunlar her yaz yaprak dökümü izlemekten işte.... bence siz dul kadın ici adam çeker etiketini hemen yapistirmissiniz ..
yaprak dökümünü hic izlemedim ve böyle evliliği assalayi filmleri hiç izlemeyi sevmem.ici adam cekecekse zaten disarda erkek kıtlığı gelmedi çok var bence .ama nedense yakın çevresindeki huyunu suyunu bildiği birini seçmek daha kolay bnce herkesin düşüncesi farklı saygı duyarım ama benim düşüncemde benim bu durumdan ne kadar rahatsız olduğum konusunda değişir.bazi durumlarda sessiz kalmak sonucu değiştirmez

Kardeşinizde huyunu suyunu bildiği eniştesini seçti yani öyle mi?
Bu kadar kolay mı kardeşe bu etiketi yapıştırmak?
Komşu bitmiş, sıra kardeşe gelmiş.
Herkes kocanıza göz koyuyor sırayla, işiniz zor tabi. Aman kimseye göstermeyin, işe falan gidiyorsa o da sorun, kadınlar her yerde malum. Gözünüzü dört açın siz yine. Devir kötü.

bende ona takıldım sütü bozuk demiş ama aynı sütten kendisi de içmiş sonuçta aynı süt
neden ön yargilisiniz ben cidden. anlamıyorum yaşadığımız şu zamanda birbirini kıskanan huzurunu bozmak isteyen insanlar yokmu var .belkide size denk.gelmedi ama böyle hareketlerine dikkat etmeyen o ve bunu dile getirince suçlu ve kötü olan ben . bazı şeyler normallestirildigi ve basitleştirildigi için hep kötü sonuçlar ortaya çıkıyor. ve maalesef başta göz yumuldugu için sonunda keşke söyleseydim susmasaydim diye büyük bir pişmanlık kalıyor. bn bu olsun istemiyorum sorunu büyümeden çözmek için fikir almak istedim.

evet komşu bitti müsadere etseydim devam ederdi bende yerini ve haddini bilmesi için uzaklaştım görüşmüyoruz.sonucta o el görmezsin bidaha ama kardeşim sürekli görüştüğümüz uzaklastiramiyorum.ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. eşimin ablası bile zamanında kendi yuvası yikildigi için kendi öz kardeşini sahip çıkmadı diyerek suçlayıp onunda yuvası yıkılır oda çocuklarıyla kalır diye konuşan bir insan .kardeş kardeşi bile çekemez hale gelmişken.bnmi kusurluyum. yani

Hem komşu hem kardeş iyice paranoya yapmış arkadaş Allah korusun bu tiplerden herkesin gözü benim kocamda herkes kocamı ele geçirmeye çalışıyor tayfasindan

bakın konu nereye çekersen oraya gidecek bir konu biliyorum. dünyada tek benim eşim yok herkesin gözü üstünde diyemem.ama bazı insanlar mesela eşlerinde aradığı bazı özellikleri başka birinin esinde görünce imrenebilir heveslenebilir degilmi neden onun eşi sevgi gösteriyor benimki neden göstermiyor neyim eksik diye düşünebilir. ve kendide sevilmek ister kıskandığı şey belkide sevilmek ilgi görmektir .ama bn buna dur demezsem kötüye gidecek çünkü dediğim gbi yaptığı hareketlerin bazıları evliyken bile insanın eşinden çekinerek yaptığı şeylerde var .bazen uzanıyor kendini toparlaması için düzgün otur enişten var dedim amann dedi annemde ona destek çıktı nolcak dedi bn sustum napayim

Kadın bosanıyo ya hemen takın hemen.Insan sunu gozuyle gorse ınanamaz ya.Al sakla kocanı ozman cıkarma ortalara.

Evet sen ve senin gibi içten fesat insanlar suçlu yazıklar olsun ya hala savunabiliyorsunuz

Estağfurullah, siz değil biz kusurluyuz tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…