kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

bakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorum
Çok kötü kalplisiniz. Böyle durumda insan en çok kardeşinden destek görmek ister. Kız kardeşiniz zor donem yasıyor ve tavrınız çok kötü... Çok huzursuzsanız bir yolu bulunup aynı evde olmazsınız...

ne değerli kocan varmış.hayatda ki en büyük başarınız bir eş bulmak galiba?kardeşiniz de zerre suç yoktur artık iyice emin oldum
evet bn suçluyum doğru söylüyorsunz .es kıyaslaması yapan bn değilim yalnız kardeşim. eşinin davranışlarından şikayet edip benim eşimin bana karşı davranışını çok övüyordu.benimki bana böyle davraniyo bak seninki söyle böyle takip ediyordu demkki bi insan kendi esiyle ablasının eşini kıyaslarmi.

evet bn suçluyum doğru söylüyorsunz .es kıyaslaması yapan bn değilim yalnız kardeşim. eşinin davranışlarından şikayet edip benim eşimin bana karşı davranışını çok övüyordu.benimki bana böyle davraniyo bak seninki söyle böyle takip ediyordu demkki bi insan kendi esiyle ablasının eşini kıyaslarmi.
kadın boşanma aşamasına gelince mi aniden aydınlanma geldi de farkettiniz bunları?hiç inandırıcı değil.ayrıca eşin iyi adam demek istemiş olamaz mı?illa gözü mü var demek?hadi diyelim kardeşinin kanı bozuk eşinde gözü var.e eşin meylederse zaten onun da kanı bozuk demektir.boşar kurtulursun.

şöyle hayal edin mademki bn ifade edemiyorum kendimi çünkü şuan suçlu muamelesi yapılıyor bana .hepimiz kadınız empati yapın belki o zmn o duyguyu hissedersiniz diye düşünüyorum. "eşiniz bir köşede oturuyor ve siz mutfaktasiniz kardesiniz de tam eşinizin karşına denk gelcek şekilde eğiliyor ne düşünürsünüz. yada eşinizin önüne dikilip göz teması kurduğunu düşünün.
Mutfaktan onu nasıl goruyorum?Amerıcan mutfak mı flfklfkl
Oturup onları dıkızlemem.Hadı dıyelım nıyetı bozdu herkes(kocanız da Jonyy deep galıba)konu komsu herkes ona yazıyor.Esınız cvp vermediği sürece sorun yok,kendı kendıne oyalansın napim.Esınız cvp verırse de gıder bosanırsınız,zaaten demek ona vermese baskasına cvp verecekmıs.Su akar yolu bulur ,oturup komplo teorileri uretmeyin mıllet hakkında.

Benimde kanayan yaram nisanlanirken ben hamileydim birde benim gelmemem için elinden geleni yaptı..çok üzülmüştüm..hayatımda başka erkeklere eşim hariç cilvem dahi yoktur soğuk biriyim ama durum bu ..çok kırılmıştim

Benimde can ciğer (!)arkadaşım evlendikten sonra benimle görüşmeyi kesti 😃

Imalarda bulundum zaten benim esime kimse bakamaz dedim ( baksin diyo bakinca nolcak ki diyo) bnde bakamaz dedim herkz kndi kocasina baksin dedim . Aman abla diyo sende cok kiskancsin diyo bak esin seni seviyomus senden baskasina bakcak biri degil diyo kndi kendine kuruntu yapiyon diyo buyutuyon herseyi diyo .bende dedim ki tepem atarsa dedim elimde kalir dedim (ayy cok fenasin abla diyo ) iyice sinir oldum
eski konusuna bakın bu konuda konu sahibini haklı görenler.komşusuna eşinin iş arkadaşına bile tahammülü yok kadının.üsluba bakın bir de

Eski konunuza baktım da komşunuzun da eşinize ilgisi olduğunu düşünmüşsünüz.

Herkes mi sizin kocanızın peşinde yahu ? 😂

Bakın benim kız kardeşim de 2 yıldır bizimle yaşıyor ve 25 yasında , eşiyle boşanma aşamasında. Eşimle de iş yerleri yakın , saatleri uyuştuğu sürece birlikte giderler işe. Hiç aklımın ucundan bile geçmedi.

Sizin kendinize zerre kadar güveniniz yok.
Yok komşumun kocama ilgisi var, yok kardeşim farklı davranıyor bla bla ..
Herkes mi sizin kocanızın peşinde olacak ? Ne kadar saçma.

Acilen bu hastalıklı düşüncelerden kurtulun.
Başka şeylere mi yöneliyorsunuz , gidip destek mi oluyorsunuz ne yapıyorsanız acilen yapın ve bu pis düşüncelerden arının.

Herkes neden konu sahibine saldırdı ki?
Tamam, çok kötü bi şey, Allah esirgesin, inşallah konu sahibi yanılıyodur ama hiç mi yok dünyada böyle şeyler?
Boyle bıseyı dıllendırmezsın.Herkes mı kocasına yazıyo,komsya da acmıs aynı konudan?

Eski konuları bilmiyorum hiç. Benim gibi sadece bu konuyu okuyanlar bi anda saldiriya geçmiş, buna şaşırdım.
Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.🤔😶☹☹☹
bakın eski konusu.kardeşine ima ettiklerinin aynısı değil mi?

Back
X