kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
32
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

bakın bazı şeyler yazılmıyor ve insanlarda anlatmak istedinizi anlamıyor şuan .benim yazdıklarım ufak şeyler buyulmeyecek belkide fakat biz eşimle gidiyoruz annemlere bazen eşim girmiyor gidiyor bn içeri girdigimde kardeşim hosgeldn demek yerine eşimi soruyor. eşim yokken benimle fazla konuşmuyor bile yaklaşıyor bana kardeşim. nedense eşim oldugunda da yanımızdan ayrılmıyor.biz eşimle bisey konuşuyoruz direk eşimle konuşmaya çalışıyor bn kendimi orda yokmuşum gibi hissediyorum bazen yabancı gbi .normal bi kıyafeti var diyelim evde günlük eşim geldikten sonra içeri gidip sanki gezmeye gidecekmiş gbi süsleniyor. ne derseniz deyin yada kim olursa olsun bu garip degilmi yani normalmi yani
Normal, konudaki tek anormal sizsiniz.
Kendiniz dediniz bir yakınlığımız yok diye, abisi olarak değer verip muhabbet etmeye çalışıyor, üstüne başına çekidüzen veriyor saygısından.
Belki de çok daha fazla ortak yönleri var, muhabbetini seviyor, illa ki yuvanıza göz dikmiş olmuyor yani.

Bakin sizin kardesinizi suclayamam gormedim tavırlarını. Sizi de tanimam nasil birisiniz. ama benim kuzende bu tarz seyler de yapiyodu.yani siz bence yok yere de olsa rahatsizlik duyuyorsaniz mesafe koyun kafaniz rahat etsin.zaten yakin degildik diyorsunuz..

Böyle bir düşünce herkesin aklına gelebilecek bir düşünce değil...Düşünülmesi bile tiksinç bir durumken size tavsiyem her iki kötü durum içinde geçerli...Velevki kardesınız böyle bir karakter ya da siz fesatsınız içiniz kötü her iki duruma göre en sağlıklısı sizin kardeşinizle alakanızı kesmeniz...

Böylesine olağanüstü birşey beyninizin nöronlarını dahi titrettiyse seneden seneye zorakı gördüğünüz bir akrabanız olsun kardesınız 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Normal, konudaki tek anormal sizsiniz.
Kendiniz dediniz bir yakınlığımız yok diye, abisi olarak değer verip muhabbet etmeye çalışıyor, üstüne başına çekidüzen veriyor saygısından.
Belki de çok daha fazla ortak yönleri var, muhabbetini seviyor, illa ki yuvanıza göz dikmiş olmuyor yani.
onunla yakınlık kurmaya çalışana kadar bende ablasının bnmle yakınlaşsa daha iyi olmazmı

Böyle bir düşünce herkesin aklına gelebilecek bir düşünce değil...Düşünülmesi bile tiksinç bir durumken size tavsiyem her iki kötü durum içinde geçerli...Velevki kardesınız böyle bir karakter ya da siz fesatsınız içiniz kötü her iki duruma göre en sağlıklısı sizin kardeşinizle alakanızı kesmeniz...

Böylesine olağanüstü birşey beyninizin nöronlarını dahi titrettiyse seneden seneye zorakı gördüğünüz bir akrabanız olsun kardesınız 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
ben ne yapsamda sonuç itibari ile kardeşim illaki gidip gelince görüyoruz birbirimizi birsey desem yada uyarsam annem veya babam tıpkı burda olduğu gibi hatalı olan benmisim gibi tavır alacaktır.kendini anlatamayan açıklamayan biri olarak susmayı tercih ederim zaten hep yanlış düşünüyorsun öyle şey olmaz denilen şeyler hep doğru çıkmıştır. Allah büyüktür ama hisler bazen yanıltmaz

onunla yakınlık kurmaya çalışana kadar bende ablasının bnmle yakınlaşsa daha iyi olmazmı
Senelerce kurmamış ya da kuramamışsınız, şimdi mi denemeli?

Bakın size anlatmaya çalıştığım şu, bakış açınızı değiştirmeniz lazım.
Böyle mide bulandırıcı bir şey düşünüyorsanız ilk adresiniz kocanız olmalı, ondan şüphe etmeli, onu didiklemelisiniz.
Ama siz kardeşinizin tavırlarını inceliyorsunuz çünkü ‘boşandı’ diye önyargılısınız.
Kocanız göz kırpsa görmeyecek durumdasınız iyi evliliğiniz var diye.
Kemalim yapmaz diyor ama kardeşinize yakıştırıyorsunuz.
Hayatımda ilk kez başkasının geçmiş konularına baktım, diğeri de kıskançlık.
Kocanıza karşı takıntılısınız evliliğinize takıntılısınız, kimse onu arzulamıyor hanımefendi, kocanızı herkes beğenebilir, övebilir, sohbet edebilir, sevebilir de ama bu demek değil ki göz koydu, adama ahlaksız teklifte bulunacak.
Hani o adam da insan ya, erkekten önce bir insan ve bu şekilde de değer görebilir.

Umarım anlatmışımdır, son mesajım olsun mahvettim konunuzu çünkü.

Böyle mide bulandırıcı bir şey düşünüyorsanız ilk adresiniz kocanız olmalı, ondan şüphe etmeli, onu didiklemelisiniz.
Ama siz kardeşinizin tavırlarını inceliyorsunuz çünkü ‘boşandı’ diye önyargılısınız.
Kocanıza karşı takıntılısınız evliliğinize takıntılısınız, kimse onu arzulamıyor hanımefendi, kocanızı herkes beğenebilir, övebilir, sohbet edebilir, sevebilir de ama bu demek değil ki göz koydu, adama ahlaksız teklifte bulunacak.
Hani o adam da insan ya, erkekten önce bir insan ve bu şekilde de değer görebilir.

Umarım anlatmışımdır, son mesajım olsun mahvettim konunuzu çünkü

Bn size bisey diyemem sizde kendinize haklısınız tabikide Kemalim yapmaz demiyorum ona karşıda tepki gösteriyorum bazen kardeşime cikisamadigim için eşime yoneliyorum ondan bi hareket veya dikkatini çekecek bi davranış sergiledimi diye cikisiyorum. kardeşime belli etmemeye çalışıyorum. ama onunda sergilediği hareketler yanlış geliyor. sırf boşanacak diye değil kim ister yuvası yıkılsın. zor bi durum hayal etmesi bile kötü. ama evliliği ayakta tutmakta zor huzurun kaçınca birdaha düzelmiyor güven duygusu ruh gibidir bedeni terkettimi geri gelmesi imkansız bisey ben şuan bi karmaşa yaşıyorum anlam veremiyorum ve ne yapmam gerek bilmiyorum sadece fikir almak istiyorum bnde yanlış düşünüyor olabilirim ama Net biyere varmam gerektiğini düşünüyorum. böyle iğrenç düşünüyorsun fesatsin gibi yorumlarlada kendimi çok kötü hissediyorum .insan bazen karanlıkta kalınca bi ışık arar doğruyu bulmak için bnde ışığı arıyorum kimseye çamur atmak değil amacım

Umarım anlatmışımdır, son mesajım olsun mahvettim konunuzu çünkü.
Böyle mahvetmeye can kurban. Şu zihniyetin ne kadar hastalıklı olduğunu 1 kişi bile okur da belki sorgular kendini. Ağzınıza sağlık

bakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorum
Ben eniştemin koluna girerim. Onunla yürürüm. Yanina otururum. Sen bitanecik eniştemsin en sevdiğim enistemsin derim. O zaman bendeki düşüncede farkli size göre. Daha art niyetli bakmadim adama. Ablamda niye böylesin napiyosun senin benim yuvada gözün mu var demedi. Insan kardeşi hakkında böyle düşünmez.

Kardeş var, siz daha eşim yuvam emek diyorsunuz.
Böyle bir durum velev ki var, yuvaya gelene kadar ailenize neler neler olur…

Ben cevabımı aldım, şuan kardeşiniz boşanıyor ve yanınızda dolanıyor diye eşini değere bindiren bir tipsiniz belli ki. İnsan şu durumda yuvam demez yahu, kardeşim nasıl yapar bunu bana canımdan öte der, ne bileyim bir şey der ama siz demediniz.
Tam da bu yorumda olduğu gibi boşanıyor ya binmiş eşiniz, ya elinizden falan alırsa kocanızı mazallah :işsiz: Evlenip sonra bekar kalan hanımlara yaparlar böyle kocasını kıskanma, görüşmeyi kesme o odun kocalar kıymetli değerli olurdu. Ki bazı böyle sığ düşünceler toplumumuzda devam etmekte.Çok ayıp yaptığınız yakıştırma aynısını kardeşinize eşiniz yapsa konu açarmıydınız eşim kardeşime kıyamam dedi diye merak ettim? Kadın psikolojikmen kötü siz hala kocammm, yuvammm derdindesiniz.

Benin bir Kiz arkadaşım anlatmıştı bana çevresindeki evli kadınlar bu kız arkadaş boşandıktan sonra mesafe koymuşlar aralarına hatta hepsi bende çok kızmıştım insan kendi kocasına güvenmiyorsa ona çare bulsun sen degıl bir başkasıylada aldatır o kocaları diye

Sonra bu kız arkadaşla ben devam görüşürken bana erkekleri etkilemenin yönü saçı omzunun üzerine atıp gögüsleri şişirip öyle selam vermek çok etkiliyormuş diye anlatmıştı ve parkta bu hareketi eşime yapmıştı 😂😂😂😂

Sadece güldüm

Ama benim kocama güvenim var o yüzden üzerinde bile durmadım Gülüp geçtım ama kız kardeşlerimden asla şüphelenmezdim

Bakın Hande erçele eniştesiyle ne güzel spor yapıyor fesat olmayın o kızı sarıp sarmalayın merak etmeyin kalmadı kocanıza

Duygusal bir boşlukta ona abladan ziyade anne olun

Ama her yil yazlari bizde kalirdi oyle az buz bi yakinlik degildi bizimki..ki arkadaslar haberlerde muge anlida goruyoruz baldiz eniste iliskilerini.imkansiz degil..kisilikle alakali.bazi kizlar ve erkekler gordugu her karsi cinse ilgi duyar bekar evli bakmaz.bu neden sizin kiz kardesiniz olmasin ? Benim burda demek istediigm bi insan kiz kardesinden yok yere suphe duymaz yani tabi konu sahibi paranoyak degilse..
Umut enişte olayınıda biliyorsundur umarım enişte baldızı hamile bırakıyor 16 yaşında ablası git hallet yoksa rezil ederim diyor ve enişte o kızı öldürüp ceseti gömmüyor bile hayvanlar kemiklere kadar yok ediyor o abla ki ablalıgı batsın kocasını savunuyor boşanmıyor herif itiraf ediyor o hala Umut yapmaz diyor

Burda kim suçlu enişte denen yaratıkmı o küçük kızmı sorsan aaa utanmaz ablasını kocasına göz dikmiş e koca neden kızla olmuş uykusunda tecavüzmü etmiş bu kız

Bn size bisey diyemem sizde kendinize haklısınız tabikide Kemalim yapmaz demiyorum ona karşıda tepki gösteriyorum bazen kardeşime cikisamadigim için eşime yoneliyorum ondan bi hareket veya dikkatini çekecek bi davranış sergiledimi diye cikisiyorum. kardeşime belli etmemeye çalışıyorum. ama onunda sergilediği hareketler yanlış geliyor. sırf boşanacak diye değil kim ister yuvası yıkılsın. zor bi durum hayal etmesi bile kötü. ama evliliği ayakta tutmakta zor huzurun kaçınca birdaha düzelmiyor güven duygusu ruh gibidir bedeni terkettimi geri gelmesi imkansız bisey ben şuan bi karmaşa yaşıyorum anlam veremiyorum ve ne yapmam gerek bilmiyorum sadece fikir almak istiyorum bnde yanlış düşünüyor olabilirim ama Net biyere varmam gerektiğini düşünüyorum. böyle iğrenç düşünüyorsun fesatsin gibi yorumlarlada kendimi çok kötü hissediyorum .insan bazen karanlıkta kalınca bi ışık arar doğruyu bulmak için bnde ışığı arıyorum kimseye çamur atmak değil amacım
Ne beklıyorsun yorumlardan git konuşmu diyelim güvenle ilgili yazdıgın makale o kızkardeşi de olur ozaman birdaha sana güvenmicegi gibi sevgisi ve saygısı da kalmıcak

Kocana da acıdım sabah akşam böyle kıskanç birisiyle ınsan kafayı yer ayol

Bu çok kötü suçlama önce kocanıza bakın belki o göz koymuştur kardeşinize o farklı hareketler yapıyordur, şüphe imandan ayırmasın belki siz yanlış görmüşsünüzdür o kadar güvenmiyorsaniz annenize sıkı gitmeyin giderseniz de kendiniz gidin kocanızı götürmeyin ama san böyle yapıyorsun kocama göz diktin diye sakın söylemeyin iftira çok kötü bişey

bakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorum
Bu ince düşünce filan değil ard niyetli düşünce pis düşünce bozuk niyetli düşünce
Niye birbirlerini kıskanacaklar siz aynı odada durdunuz diye aynı yatakta değilsiniz dimi

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.
Baştan sona yanlışsınız sapkın düşünceleriniz ve inancınız var
Kardeşiniz tarafından ham diye kapılacak bir yem sanki kocanız size göre
Hadi diyelim kardeşinizin niyeti bozuk o nasıl bir koca ki sadakati sizin kadınlarla arasına mesafe koymanıza bağlı
Kardeşiniz cilve yapacak kocanız onunla olacak sizin yuvanız yıkılacak öyle mi e o zaman sizin bir yuvanız yok ki zaten hanımefendi böyle pamuk ipliğine bağlı sadakat mi olur yuva mı olur bugün kardeşinizden “kurtardınız” kocanızı e yarın başka bir kadından nasıl “koruyacaksınız” fanusa mı sokacaksınız adamı, siz bunu sadakat mi sanıyorsunuz
Ben sizi çok net anladım, size göre “dul” olan her kadın başta kardeşiniz olmak üzere potansiyel yuva yıkıcı
Yazık valla ya böyle berbat bir zihniyete sahip olmak için neler yaptınız kendinize
Ben kardeşiniz olsam cenazenize bile gelmem, kocanız olsam bir an bile evli kalmam

Back
X