• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Konu sahibine göre bilardo oynayan kadınlar fahişe olmalı.
ya konuyu saptirmayin lütfen sizin algilarinizda hiç normal değil o zmn her insan aynımı olmak zorunda yapı olarak düşünce olarak size goremi yaşıyoruz hayatımızı sizin kendi çevrenizde neler oluyor acaba ki beni böyle sanki bu durumu tek yaşayan benmişim gibi tuhaf ve garip algiliyorsunuz.tabi herkez düzgün herkez edepli bi ben hatalı ve kötüyüm

Kocasının suçu yok ki aldatsa
Kesin boşanmış dul biridir
Yada zaten hep o işi yapan kadınlardır suçlu
düzgün konuş sen kimsin bana cahil diyorsun asıl siz cahilsiniz avrupalasmis yozlaşmış ahlaktan terbiyeden bi habersiniz.bana ahlak dersi veriyorsunuz.sizin gibi rahat ve esnek olmadığım için kardeşimde aynı bu şekilde rahat ve esnek .onun için siz ahlaklısınız yanlışı savunan biri çıksa bozulursunuz.beniim psikolojim de düzgün zihniyetimde karşımda kişinin kim olduguda hiç önemli değil hatalıysa zaten benimle işi olamaz .

düzgün konuş sen kimsin bana cahil diyorsun asıl siz cahilsiniz avrupalasmis yozlaşmış ahlaktan terbiyeden bi habersiniz.bana ahlak dersi veriyorsunuz.sizin gibi rahat ve esnek olmadığım için kardeşimde aynı bu şekilde rahat ve esnek .onun için siz ahlaklısınız yanlışı savunan biri çıksa bozulursunuz.beniim psikolojim de düzgün zihniyetimde karşımda kişinin kim olduguda hiç önemli değil hatalıysa zaten benimle işi olamaz .
Tek kelime cahil yazdigimi göstersene hanı nerde yazıyor cahil diye

Yazık cidden size yazık

Ayrıca sizsiniz boşanmış kadınlara laf eden yada kız kardeşini lekeyen benim yazdıkların sizin kendinizin sözleri

Cahilmis ondan mi kız kardeşine eşini yakistiryorsun şüphelenip paranoyak davranıyorsun
Önce nasıl konuşulur onu öğren sonra kalan eksik yanlarını kapatırsın

Madem kız kardeş bu kadar kötü biri gözünüzde ve bundan eminsiniz, o halde görüşmeyin olsun bitsin. Israrla görüşme çabanıza anlam veremedim 🤷🏻‍♀️ Hem görüşüp hem bu tarz şeyler düşünmek çelişkili doğrusu

Eğilirken erkek diye tanımladığımız insanların gözüne baktın mı? Ona göre derecelendirmemiz lazım. Bir de boşanma durumu şeysi var tabi. :kahve:
henüz boşanmadım böyle bir ihtimal gözükmüyor ama evli ve fingirdeyen kadın da sayılabilirim.sonuçta komşusu kadın da evliymiş :KK45: :KK53:

Ayrıca senin gibi zihniyet olucaksa olmaz olsun
Senin zihniyet böyle işte hakaretler yağdırmak
Batsın zihniyetin :kusmuk:

henüz boşanmadım böyle bir ihtimal gözükmüyor ama evli ve fingirdeyen kadın da sayılabilirim.sonuç da komşusu kadın da evliymiş :KK45: :KK53:
Şimdi az önce gelen güncellemeye göre ahlaksız ve geniş bir Avrupalı olma maddesi eklendi. Elimizdeki verilere göre sadece uzak tehditsiniz. Uzaktan çatlayın lütfen :KK53::mapus:

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam ger. .

Bu kadar anlamamazlıktan gelmeniz kardeşinize cesaret verebilir. Aba altından sopa göstermelisiniz bence. Gözünüz üzerinde olsun, kardeşinizin olduğu ortamlardan uzak durmaya çalışın.
neden bunları yapsın?kardeşi ne yaptı ki?cidden şaştığım yorumlardan biri oldu.

Hepsini okumadım ama tahmin ediyorumki konu sahibi linçlenmiştir
Sanki hiç olmayan birşeymiş gibi yargılanmıştır çok fazla
Kardeşini eşiyle yatakta basan biriyle tanışmıştım aynı şekilde ablasının kocasıyla kaçan bir hamile kadından bahsedeler, kimden hamile olduğunu söylememe gerek yok sanırım, kardeşinin evli olduğunuda.
Ben hiç ama hiç tanışmadım hatta tanıyan bir tanıdığım bile yok. çevreniz Müge anlı da sürekli sanırım

Şimdi az önce gelen güncellemeye göre ahlaksız ve geniş bir Avrupalı olma maddesi eklendi. Elimizdeki verilere göre sadece uzak tehditsiniz. Uzaktan çatlayın lütfen :KK53::mapus:
Bide cidden cahil yazsam ne olucaktı acaba

Bu öfkenin içine bile kız kardeşini eklemiş kız kardeşim de aynen sizin gibi diye

Nasıl bir öfke kin değişik

tabi onların başına gelenler gerçek benim yazdıklarım paranolmal kesinlikle illa ekrana çıkmam lazım demi inandırmak icin
Ne alakası var ?
Ne gördünüz ?
Kardeşinizle eşinizin mesajını mı yakaladınız , birbirlerine kur yaparken mi gördünüz ?
Ne gördünüz , ne duydunuz ?

Sırf kardeşiniz eğildi ve boşanma aşamasında diye kadına bu damgayı yapıştırıyorsunuz .

neden bunları yapsın?kardeşi ne yaptı ki?cidden şaştığım yorumlardan biri oldu.
Gitsin kardeşini taşlasın demiyorum bende ama o kadar çok böyle hikaye var ki. Ne kardeşinden olsun ne eşinden o yüzden dikkatli olmasında fayda var, kız da gideyim ablamın kocasını ayartayım demez herhalde ama boşluğa düşebilir, şeytana uyabilir olabilir şeyler bunlar. Herkes öyle bir tepki vermiş K isanki hiç böyle hikayeler duymuyoruz, olması imkansız gibi.

Düşündüm de babamın ikinci evliliğinden olan kardeşim benim hakkımda böyle düşünseydi... Sanırım onu sonsuza kadar silerdim ve başka başka şeyler de düşünürdüm. Ayrıca boşanmak da evlenmek kadar doğal. Bazen evlilikler kurtarılamayacak kadar çirkinleşebilir ve taraflar birbirlerine daha fazla zarar vermemek için ayrılabilir.

Back
X