• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Gitsin kardeşini taşlasın demiyorum bende ama o kadar çok böyle hikaye var ki. Ne kardeşinden olsun ne eşinden o yüzden dikkatli olmasında fayda var, kız da gideyim ablamın kocasını ayartayım demez herhalde ama boşluğa düşebilir, şeytana uyabilir olabilir şeyler bunlar. Herkes öyle bir tepki vermiş K isanki hiç böyle hikayeler duymuyoruz, olması imkansız gibi.
böyle olaylar yok demiyoruz ki.konu sahibinin kardeşin de yok diyoruz.açın bakın eski konusuna.kardeşine yakıştırdıklarının aynısını komşusu için düşünmüş.hem de evli kadın için.biraz da ekleme yapıyor hayali inandırmak için.bu yüzden eminiz .genelleme yaparsak var elbette çarpık ilişkiler

böyle olaylar yok demiyoruz ki.konu sahibinin kardeşin de yok diyoruz.açın bakın eski konusuna.kardeşine yakıştırdıklarının aynısını komşusu için düşünmüş.hem de evli kadın için.biraz da ekleme yapıyor hayali inandırmak için.bu yüzden eminiz .genelleme yaparsak var elbette çarpık ilişkiler
Ben eski konularını bilmiyorum, bu konusuna istinaden söyledim.

Bide cidden cahil yazsam ne olucaktı acaba

Bu öfkenin içine bile kız kardeşini eklemiş kız kardeşim de aynen sizin gibi diye

Nasıl bir öfke kin değişik
İçten içe gayet farkında yaptığının. Onun verdiği çırpınışla niyet okuyup saldırıyor insanlara. Dünyasında mutlak doğrular var -ki bunlardan bazıları; boşanmış kadınlar koca avcısı, erkeklerle göz göze gelen hatta iletişim kuran kadınlar kocaya göz koyabilir ve avrupalılar ahlaksız, geniş- bunlarla yaşıyor. Hayat gayesi evliliği üzerine kurulu. O kadar merkezinde ki kendi öz canı kanı her ne kadar araları kötü de olsa kardeşine hafif yakıştırması yapıyor. Kardeşinin boşanmak gibi bir travma atlattığının ve ne yazık ki çevresinde ablası gibi çürük zihniyete sahip insanların saldırısına uğradığının farkında değil. Eniştesine "kıyamam" dediği için, sohbet etmek istediği için ve en vahimi eğilip bir şey aldığı için yuvasını yıkacağı sanrılarına kapılmış. Aklına hiç kardeşinin, ablasının zihniyetini tanıdığı için ondan uzak durmayı bilerek seçebileceği gelmiyor.
Kıskançlık insana dair. Herkes sevdiğini kıskanır, niye kıskanmasın? Sorun, bunu yaparken başkasına çamur atmaya çalışmak. Çamur ilk atanın eline bulaşır. Karma feci bir şeydir ve unutmaz. 2 kere düşünmek, 3 kere düşünüp dillendirmek lazım.

İçten içe gayet farkında yaptığının. Onun verdiği çırpınışla niyet okuyup saldırıyor insanlara. Dünyasında mutlak doğrular var -ki bunlardan bazıları; boşanmış kadınlar koca avcısı, erkeklerle göz göze gelen hatta iletişim kuran kadınlar kocaya göz koyabilir ve avrupalılar ahlaksız, geniş- bunlarla yaşıyor. Hayat gayesi evliliği üzerine kurulu. O kadar merkezinde ki kendi öz canı kanı her ne kadar araları kötü de olsa kardeşine hafif yakıştırması yapıyor. Kardeşinin boşanmak gibi bir travma atlattığının ve ne yazık ki çevresinde ablası gibi çürük zihniyete sahip insanların saldırısına uğradığının farkında değil. Eniştesine "kıyamam" dediği için, sohbet etmek istediği için ve en vahimi eğilip bir şey aldığı için yuvasını yıkacağı sanrılarına kapılmış. Aklına hiç kardeşinin, ablasının zihniyetini tanıdığı için ondan uzak durmayı bilerek seçebileceği gelmiyor.
Kıskançlık insana dair. Herkes sevdiğini kıskanır, niye kıskanmasın? Sorun, bunu yaparken başkasına çamur atmaya çalışmak. Çamur ilk atanın eline bulaşır. Karma feci bir şeydir ve unutmaz. 2 kere düşünmek, 3 kere düşünüp dillendirmek lazım.
O kız kardeşe yazık cidden yazık

Siteden ben sen o çıkınca reel hayatta burdan kimse kalmıyor herkes hayatına devam ediyor
Bu arkadaşta yazdı çizdi hakretleri yagdirdi gitti

Biz hayatin da yokuz ama.onun sorunu biz değil kardeşi o hep hayatin da olucak cidden üzücü kıza

Yanı kocasına dese bakıyor ediyor vb...ama insanın kardeşine demesi tuhaf üstüne birde boşanan kadınlarda böyledir demesi daha tuhaf

evet linclediler yargıladilar ve beni fesat kötü abla ilan ettiler ve paranoyak olduğumu söyledi uzman evlilik danışmanları kendileri.normallestirdiler yani yapılan hatayı ve beni kusurlu ilan ettiler.

Kardesinizin size karsi daha önce benzer hatalari oldu mu? Yani mesela sizin ilgi gösterdiginiz birine asilmasi gibi

O kız kardeşe yazık cidden yazık

Siteden ben sen o çıkınca reel hayatta burdan kimse kalmıyor herkes hayatına devam ediyor
Bu arkadaşta yazdı çizdi hakretleri yagdirdi gitti

Biz hayatin da yokuz ama.onun sorunu biz değil kardeşi o hep hayatin da olucak cidden üzücü kıza

Yanı kocasına dese bakıyor ediyor vb...ama insanın kardeşine demesi tuhaf üstüne birde boşanan kadınlarda böyledir demesi daha tuhaf
Umarım kardeşi bu durumu fark eder ve konu sahibiyle asla bir daha iletişime geçmez. Kızın en çok desteğe ihtiyacı olan dönemde. Ve yine inşallah o kız gerçek aşkı bulup çok mutlu bir yuvaya kavuşur tabi bunu istiyorsa.

Hiç olmayan bir şey olduğunu iddia etmiyoruz. Konu özelinde yazdık, tabi ki olmayan bir şey değil diye hak veremedik öyle olunca. Hayatta her şey olabilir. O olacak bu olacak diye hep tırım tırım tetikte bekleyerek yaşanmaz. Bu gidişle kocamı kapacaklar diye etrafinda insan bırakmayacak. Sıkıntı büyük.
Durup dururken kimse böyle birşey den şüphelenmez, kardeşine o gözle bakmaz ama.
Kocası kapılmak istenirse zaten kapılır ona yapcak birşey yotka kız kardeşden gelmesin bari o darbe, o daha vahim olur

Durup dururken kimse böyle birşey den şüphelenmez, kardeşine o gözle bakmaz ama.
Kocası kapılmak istenirse zaten kapılır ona yapcak birşey yotka kız kardeşden gelmesin bari o darbe, o daha vahim olur
Yok zaten mesele sadece kardeş değil, evli komşu da varmış bir ara. Siz mesajları okumaya devam edin, boşanmış kadınlara yaklaşımı genel olarak böyle, mesele aman bari kardeşten gelmesin değil . İki muhabbeti, güleryüzü çok farklı yerlere çekip kafasında kuruyor, ortaya dokecek kadar cesur değil neyse ki. Evliysen ehhh kurtulma ihtimalin var ama bekarsan hele de boşandıysan yandın .

Şu konuda ki en acı durum bir ablanın böyle düşünmesi zaten. Üzülüyorsak kardeşe üzülüyoruz.

Benim ablam canım kanım ya! Ben delidolu birisiyimdir eniştemin yanında sakin durmaya çalışıyorken ablam bana kızıyor neden rahat değilsin rahat ol diye! Canım ablam şimdi ona seni seviyorum yazasım geldi..

Sizin kardeşinize de çok üzüldüm..

Yok zaten mesele sadece kardeş değil, evli komşu da varmış bir ara. Siz mesajları okumaya devam edin, boşanmış kadınlara yaklaşımı genel olarak böyle, mesele aman bari kardeşten gelmesin değil . İki muhabbeti, güleryüzü çok farklı yerlere çekip kafasında kuruyor, ortaya dokecek kadar cesur değil neyse ki. Evliysen ehhh kurtulma ihtimalin var ama bekarsan hele de boşandıysan yandın .
Eğer öylese durum vahim tabii
Uçan kuştan kıskanıyorsa kocasını fena
Tabii adam buna mahal veriyorsa daha kötü

Umarım kardeşi bu durumu fark eder ve konu sahibiyle asla bir daha iletişime geçmez. Kızın en çok desteğe ihtiyacı olan dönemde. Ve yine inşallah o kız gerçek aşkı bulup çok mutlu bir yuvaya kavuşur tabi bunu istiyorsa.
Evlenmese bile inşallah fark eder ve ablasına duvarlar örer yoksa çok fena oldu da yanlız.kalsalar mutfak yada salonda olduda kazayla dokunsa yada yanina otursa Allah korusun burdaki öfkesi gerçeğe dönücek hem kardeşten hem kocadan olucak

Evlenmese bile inşallah fark eder ve ablasına duvarlar örer yoksa çok fena oldu da yanlız.kalsalar mutfak yada salonda olduda kazayla dokunsa yada yanina otursa Allah korusun burdaki öfkesi gerçeğe dönücek hem kardeşten hem kocadan olucak
Tabi ki. İstiyorsa diye ondan dedim. Böyle abla olmasın zaten. Orada gördükleri 3 5 uç örnekle bu sanrıları meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Böyle düşüneceksek insanlar iletişim kurmamalı. İnsanın içinde yapası varsa iğne deliğinden yapar da ruhu duymaz.
Hayatı bu kadar zorlaştırmanın manası yok ya.

e sizde boşanan bir kadın olarak tabikide boşanan kadın savunucusu olmuşsunuz.sizden de bu beklenirdi. acaba siz neden boşandiniz. merak ettim sebebi neydi ? burda yuvasını korumaya çalışan birini ezmeye hor görmeye gelmişsiniz. bu düşüncelere sebebiyet veren bu hareketleri yapan haklı ben bunların yanlış olduğunu söylediğim icinmi suçluyum bırakın Allah aşkına açıkçası sizin bana yardımcı olabileceğiniz bi durum değil lütfen kendinizi yormayın...

Sizin bazilarinizi bazilariniz icin imtihan kildik diye bir ayet var. Biraz dusun istersen..

Ben evliyim ama bosanmayacagimin sana garantisini veremem cunku Allahla bir sozlesme imzalamadim bunun icin. Bazi seyler kaderdir, bazilari da imtihan.

Sana sadece hirsizlik, ahlaksizlik vs.gibi seyler yapmam diye cok kesin konusabilirim bunlarda da sana derim ki aklimi kaybetmedigim surece bunlari yapmam. Cunku bir gun aklimi kaybetmeyecegimin de garantisi yok.

Insan her zaman cok korktuklari ile sinanir. Bununla ilgili sana cok ornek veririm ama bilmedigin konular olduguna eminim.

Kimse keyif olsun diye bosanmaz. Kardesin de bosandigi icin boyle dusunuyorsun. Yine bosananlar hakkinda bu kadar onyargili olup bilmeden onlarca kalp kiriyorsun. Dikkat et de bu yazdiklarin senin imtihanin olmasin. Cok yuksek perdeden cikislar yapiyorsun.

14 yaşımdan 30 yaşıma kadar ablam, eniştem, annem, babam, yeğenlerim aynı evde yaşadık. Boşandım o eve geri döndüm. Bir gün olsun ablam böyle düşünse hissederdim. Düşünmeyeceğinede adım gibi eminim.
Açık bir memleketteydim yani şortum, mini eteğim, ip askılım hep üzerimdeydi. Hiç birgün eniştemin kötü gözle baktığını bilmem. Kadınlar farklı yaklaşımları hisseder.

Zihniyetiniz kötü derken insanlar bunu kastediyor.

Eniştemi çok severim aynı şekilde oda beni. 3 çocukları var hep 4 çocuğum var der. Şimdi çocuklarım oldu torunlarım var der 🤦🏼 Giderim yanına ver bi yanak derim uzatır yanağını şap öperim. Bundan ne ablam rahatsız olur, ne ben, ne eniştem, nede başkaları.

Şimdi biz mi ahlaksızız yoksa siz mi???

Son düzenleme:
e sizde boşanan bir kadın olarak tabikide boşanan kadın savunucusu olmuşsunuz.sizden de bu beklenirdi. acaba siz neden boşandiniz. merak ettim sebebi neydi ? burda yuvasını korumaya çalışan birini ezmeye hor görmeye gelmişsiniz. bu düşüncelere sebebiyet veren bu hareketleri yapan haklı ben bunların yanlış olduğunu söylediğim icinmi suçluyum bırakın Allah aşkına açıkçası sizin bana yardımcı olabileceğiniz bi durum değil lütfen kendinizi yormayın...

Ayyyyy sıktın be kadın. Insallah başına gelir bosanmak da, ne kadar boş konuştuğunu anlarsın. Sıkı tut kocan kacmasın. Tövbe estagfurullah🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ayrıca senin gibi zihniyet olucaksa olmaz olsun
Senin zihniyet böyle işte hakaretler yağdırmak
Batsın zihniyetin :kusmuk:
hareket eden sizsiniz yok öküz yok altın varaklı kocisin siz çok terbiyelisiniz bide benden söylediklerinizi yutmami susmami bekliyorsunuz

Ayyyyy sıktın be kadın. Insallah başına gelir bosanmak da, ne kadar boş konuştuğunu anlarsın. Sıkı tut kocan kacmasın. Tövbe estagfurullah🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
ay bunları ne zaman yazmış görmemişim.iyice sinirlerim zıpladı.mune hanım banlama lütfen ama dayanamayacağım yazacağım.konu sahibi ağır hasta. :KK12:boşanan kadınların erkeksiz yaşayamayağını kendi eşine dek göz dikeceğini düşünüyor.başta kardeşinin ve komşusunun.allah islah etsin.

Back
X