Olan olmus.. senin yapabilecegin birsey yok.. kendi hayati, ilerde pismanda olabilir, belkide hic olmaz.. ama bu tip konularda nedense uzuluyorum.. bir erkege bu kadar cabuk kanilmasina uzuluyorum.. hani desemki yillardir beraberler, iliskileri ciddiye gidiyor, yine hos goruyle bakarim.. ama iki ay ne demek ya !!
Yapman gereken tek şey kardeşini takmayan adamdan kardeşini uzak tutmak.
Üstelik mesafeli olacak bir durum yok. Kardeşiniz özgür iradesi ile biriyle olmuş kime ne!
Kardesinizin yasadigi olay akliniza gelince neden mesafe koyuyorsunuz ki araniza? Size gore yanlis, kotu, ayip vs olabilir ama bu onun karari. uzulecekse de ilerde o uzulecek ya da belki hic uzulmeyecek ve siz onu yargiladiginizla kalicaksiniz
Aslinda icten ice yargiliyorsunuz, yasadiklarini degil, yanlis kisiyle yasamasini. Birakin kendi kendine pisman olsun, basini duvarlara vursun ama zamanla kendi anlasin. Su anda siz ne kadar soyleseniz de bos, hem bir sey degismeyecek hem de is inada binecekyargılamıyorum hala böyle birinden umut beklemesine kızıyorum
Tabi ki özgür iradesi ama keşke özgür iradesini kullanırken mantığını da kullanabilseydi
Aslinda icten ice yargiliyorsunuz, yasadiklarini degil, yanlis kisiyle yasamasini. Birakin kendi kendine pisman olsun, basini duvarlara vursun ama zamanla kendi anlasin. Su anda siz ne kadar soyleseniz de bos, hem bir sey degismeyecek hem de is inada binecek
Yaninda olun, destek olun. Eminim o da yedigi kazigin farkindadir ama siz destek oldukca omzunuzda aglayip rahatlayacaktir. Su anda cok yalniz hissettigine eminim (kimse beni anlamiyor zaten tribi)Haklısınız hatasını yüzüne vurmamalıydım. En azından bundan sonrası için dikkat edeceğim.
Az bile demişsin bence.. buarada kardeşiniz kaç yaşında? Yani reşit mi? Eğer yaşı küçükse doğru karakola diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?