kız kardeşimin itirafı

yorulan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
165
76
28
32
Kızlar merhaba,
İkiz kız kardeşimin internetten chat sitesinde tanıştığı ve yaklaşık bir buçuk aydır görüştüğü biri vardı. Vardı çünkü artık yok. En başından beri kardeşime kendisinden hoşlanmadığımı söyledim.
Ancak kardeşim görüşmeye devam etti. Çocuk dört gündür telefonları açmıyor, cevap vermiyor yani umrunda değil kardeşim.

Asıl konuya gelirsek bugün kız kardeşim kendisiyle birşeyler yaşadığını itiraf etti. Bu konularda aslında açık görüşlü biriyimdir.Hatta evlilikten önce cinselliğe soğuk bakmıyorum.Ama kendisine değer vermeyen, 2 ay sonra askere gidecek birine kendini kullandırmasına o kadar sinirliyim ki Çocuk istediğini aldı yani

Kardeşime çok ağır şeyler söyledim. 2 ay daha gönlünü hoş tutsaydın, ne kadar gurursuz iradesiz bir insansın sen dedim. O kadar üzgünüm ki bu kadar çabuk bir erkeğin üstüne atlamasına ömrü boyunca hatırlayacağı şeyi böyle bir adamla yaşamasına. Gidip çocuğun ağzını burnunu kırasım var.

Şimdi ben kardeşime ister istemez mesafeliyim çünkü aklıma direk bu olay geliyor ki her zaman yanında oldum. Nasıl davranmalıyım ? Hala çocuğun peşinde elinde telefon arar diye bekliyor. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar, uzun oldu kusura bakmayın.

Güncelleme : Kızlar kız kardeşimden söylediklerim için özür diledim kendisinin yanında olduğumu beraber üstesinden geleceğimizi söyledim. Ancak çocuğun evine gitmeyi yada annesini aramayı düşünüyor. Ders vermek istiyorum diyip duruyor. Daha çok canın yanar dedim ama takmış kafaya nasıl ikna ederim?

Son düzenleme:
Olan olmus.. senin yapabilecegin birsey yok.. kendi hayati, ilerde pismanda olabilir, belkide hic olmaz.. ama bu tip konularda nedense uzuluyorum.. bir erkege bu kadar cabuk kanilmasina uzuluyorum.. hani desemki yillardir beraberler, iliskileri ciddiye gidiyor, yine hos goruyle bakarim.. ama iki ay ne demek ya !!

Kardeşinin en büyük desteği sensindir, sana güvenip anlatabilmiş. Kararlarınız farklı olsa da, öfkelensen kızsan da ona verdiğin desteği bırakma, sana ihtiyacı var. Bir de burda da fazla ayrıntı vermeden yaz, kardeşin belki paylaşmanı istemezdi. Haberi var mı canım?

Kardesin zaten üzgün bir şey sen niye üzüyorsun ki. Olan olmuş mesafeli olsan ne değişecek. Aynı hatayi yapmasını mı engelleyeceksin sanki. Yapmaz almıştır dersini merak etme.

Benimde gerçekten üzüldüğüm kendimi kötü hissetmenin sebebi bu.

Yapman gereken tek şey kardeşini takmayan adamdan kardeşini uzak tutmak.

Üstelik mesafeli olacak bir durum yok. Kardeşiniz özgür iradesi ile biriyle olmuş kime ne!

Yapman gereken tek şey kardeşini takmayan adamdan kardeşini uzak tutmak.

Üstelik mesafeli olacak bir durum yok. Kardeşiniz özgür iradesi ile biriyle olmuş kime ne!

Tabi ki özgür iradesi ama keşke özgür iradesini kullanırken mantığını da kullanabilseydi

Bence zaten gerekeni soylemissiniz. Ama tavır almanıza gerek yok. Yanında olun ve mesaj beklemesinin saçma olduğunu, iki ayın çok kısa bir süre olduğunu, bir daha böyle bir hata yapmaması gerektiğini vs. tatlı bir dille anlatın bence.

Kardesinizin yasadigi olay akliniza gelince neden mesafe koyuyorsunuz ki araniza? Size gore yanlis, kotu, ayip vs olabilir ama bu onun karari. uzulecekse de ilerde o uzulecek ya da belki hic uzulmeyecek ve siz onu yargiladiginizla kalicaksiniz

Kardesinizin yasadigi olay akliniza gelince neden mesafe koyuyorsunuz ki araniza? Size gore yanlis, kotu, ayip vs olabilir ama bu onun karari. uzulecekse de ilerde o uzulecek ya da belki hic uzulmeyecek ve siz onu yargiladiginizla kalicaksiniz

yargılamıyorum hala böyle birinden umut beklemesine kızıyorum

yargılamıyorum hala böyle birinden umut beklemesine kızıyorum
Aslinda icten ice yargiliyorsunuz, yasadiklarini degil, yanlis kisiyle yasamasini. Birakin kendi kendine pisman olsun, basini duvarlara vursun ama zamanla kendi anlasin. Su anda siz ne kadar soyleseniz de bos, hem bir sey degismeyecek hem de is inada binecek

Haklısınız hatasını yüzüne vurmamalıydım. En azından bundan sonrası için dikkat edeceğim.

Haklısınız hatasını yüzüne vurmamalıydım. En azından bundan sonrası için dikkat edeceğim.
Yaninda olun, destek olun. Eminim o da yedigi kazigin farkindadir ama siz destek oldukca omzunuzda aglayip rahatlayacaktir. Su anda cok yalniz hissettigine eminim (kimse beni anlamiyor zaten tribi)

kotu yaklasırsanız bundan sonra olacakları hicbir zaman anlatmaz psikologları ornek alırsak insanlar nelerini anlatıyor kızıp bagırıp cagırıyorlar mı dinliyorlar ve karsıdakini iyi sekilde yonlendiriyorlar sizde bu sekilde davranın destek olun kızmanız karsı tarafa yonlendirecektir höt zöt yaparak cozulmez boyle seyler mantıgınızla hareket edin duygularınızla degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…