kız kardeşimin itirafı

Fazlasıyla abartmissiniz bence destek olun kardeşinize.
Siz kendini kullandirmak olarak bakarsaniz o da adamı rezil etmek için abuk subuk annesine mesajlar atar elbette.
Ayrıca ilkler unutulmaz falan safsatalari da çok boş. Geçmişimde kalan her ilk unutuldu mesela bende aklıma bile gelmiyor. Bana bu ilkler unutulmaz lafları çok bos geliyor acikcasi.
Üstelik aşık olup uzun yıllar sevgili olup ilk cinsel ilişkiyi yasasa da ayrılıktan sonra yeni bir aşktan sonra aslında hiç sevmemisim diyorsun genel olarak.
En azından ben ve çevremdekilerin her yeni aşki digerinin gerçek aşk olmadığı düşüncesine neden oldu mesela.
Boyl bir gerçek varken bu kadar dramatize etmemek lazım.
Evet kotu bir tecrübe yaşamış ama omur boyu hatırlamayacak sadece ilk diye emin olabilirsiniz. Unutacak ve yeniden sevecek. Bu kadar basit bir şeyi abartıp kardesinizi hatalara yonlendirmeyin

Ancak çocuğun evine gitmeyi yada annesini aramayı düşünüyor. Ders vermek istiyorum diyip duruyor.

Hatanızı anlamışsınız oralara değinmeyeceğim ama kardeşiniz kaç yaşında.
Yani nasıl bir mantık bir erkek annesine oğlunuzla bir şeyler yaşadık diyince ders verebileceğini düşündürtür.
Saçmalığın daniskası. Ayrılık acısından ne yapacağını şaşırmış sanırım kardeşiniz. Bu kadar değer veriyor muydu?

Geçmiş olsun, internetten tanıştığı biriyle hem de bu kadar kısa sürede ilişkiye giren kızdan pek hayır gelmez... Daha sonraları da benzer hataları yapacaktır, kızmana gerek yok her koyun kendi bacağından asılıyor ileride ne yaptığının farkına varınca kızgınlığının sebebini anlar. Neyin peşinde yanlız onu anlayamadım, hem internetten tanışmış hem de bu kadar kısa sürede ilişkiye girmiş neye kızıyor? Aradığını bulmuş ne zannediyordu nikahına falan mı alacaktı çocuk? Hiç bir şey yapmasın, olmuş bitmiş de teselli et bundan sonra daha dikkatli olmasını söyle... Meselenin üstüne gittikçe büyür böyle meseleler, kendine zarar verir. Gönüllü yapmış ne yaptıysa, kimseyi suçlamaması gerekiyor.

Aralarında ki ilişkinin yoğunluğunu gerçekten bilmiyorum. sadece kardeşimin hayatına giren ilk kişi yani ilk erkek arkadaşı.24 yaşında

Son düzenleme:
Öncelikle kendinizi suçlamayı bırakın, verdiğiniz tepki çok insani bir tepki. Bugün hangimiz sizin yerinizde olsak çok üzülürdük ve keşke yapmasaydı derdik. Sorun burda cinsellik yaşaması değil, ona berbat hissettiren biriyle yaşamış olması. Siz de zaten o anlık üzüntüyle bu tepkiyi vermişsiniz. Bundan sonrasına bakalım. Kardeşiniz şuan değersizlik ve kaygı duygularıyla boğuşuyor. Böyle bir şey yaşaması dünyanın sonu değil ama şuan ona öyle geliyordur. Sizin göreviniz bu noktada onu rahatlatmak, kendini değersiz bir paçavra gibi görmesine engel olmak. Eğer sorun kafasında daha da büyür ve derinleşirse de elinden tutup doğruca bir psikologa gidin.

Birinin anlatmak istediğim şeyi saptırmadan anlaması beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim yorumunuz için.Bir uzmandan isterse kendini daha iyi hissedecekse destek almamız gerektiğini söyledim.

Sana noluyor yahu. Kendi bedeni kendi kararı.

Bir de yok hayatının en önemli anısı yok hayatı boyunca hatırlayacağı bişey falan şöyle saçma anlamlar yüklemeyin şu işe. Ağır konuşmuşsun ben olsam keserim ilişkimi.

Bir de bu eylem iki kişiyle yapılıyor arkadaşlar, bi taraf yaparken zevk alırken diğer taraf da alıyor. İstemiş ki yapmış yaptığının arkasındaysa, zorlamadıysa sorun yok "annesini arayacağım falan" eşelemesin, hata olarak görüyorsa ders çıkarmaya baksın.

Birinin anlatmak istediğim şeyi saptırmadan anlaması beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim yorumunuz için.Bir uzmandan isterse kendini daha iyi hissedecekse destek almamız gerektiğini söyledim.

Bunu kardeşinize söylemeniz bile zaten ne kadar bilinçli biri olduğunuzu gösteriyor. Biliyorum kardeşiniz olduğu için şuan içiniz acıyor ama inanın geçecek. Keşke sevdiklerimizi her an koruyup kollayabilsek ama maalesef hayatta kontrol edemediğimiz şeyler var ve herkesin büyümesine yardımcı olan bir hikayesi var. İnşallah kardeşiniz bu tecrübeden daha sağlam ve kendi değerini bilen biri olarak çıkacaktır.

Her ne kadar evlilik oncesi cinsellik yasamak normal bir sey olsa da toplum tabuları kafamiza oturmus ve pismanlik duyuyoruz. Karsi degilim ama pismanlik duyacagimi bildigim icin artik istemiyorum sanirim. Siz kiz kardesinizin yaninda olun ve ona degerinden bir sey kaybettigini anlatın. O cocukla muhattap da olmasin istedigini aldi mantigiyla bakmasin yasandi bitti. Bir uzulur iki uzulur ama cocugu arayip evine giderse gurursuz hissedecek. Ve bu gurursuz hissettigi hissi icine oturacak,yasadigi cinsellik degil.

Kotu bi hayati olmamasi icin ona sestek ol bence kardes sonucta

Bu tür konularda bende çok üzülüyorum. Allahım korusun evlatlarimizi kötü insanlardan inşallah. Allah kızlarımıza yardım etsin kötü insanlardan korusun onları. Amin.

Yani şimdi olan olmuş, bir abla olarak kızmak yerine bundan sonra daha dikkatli olmasını öğütleyin. Ne olursa olsun o sizin kardeşiniz. Burada bence problem olan şey birlikte olması değil, 2 ay gibi çok kısa bir süre içerisinde kimseye güvenmemesi gerektiğini bilmesi lazım. Güven her şeyden daha önemlidir yoksa zarmış bilmem neymiş yok ilkmiş sonmuş boş şeyler bunlar aslında. Başına çok daha kötü şeyler gelebilirdi. 2 ay içerisinde kimseye bağlanmaması gerektiğini öğrenmesi lazım.

Gelelim kardeşinizin durumuna. Valla ben buna birşey demem, cinsellik karşılıklı zevk alınan birşeydir. Yok beni kullandı, kandırdı, ilkti, kullandı attı gibi düşünceler doğru değil. Kadını daha çok aşağılar. İstemiş ve birlikte olmuş, kime ne? 18 yaşından büyük, 24 yaşında koskoca bir kadın. Kaldıramayacağı şeyi yaşamayacaktı o halde. Herkesin aklı fikri iradesi var biliyorsunuz. Benim bu durumlarda en çok endişelendiğim konu, hamilelik ve cinsel hastalıklar olur. İnşallah korunmayı biliyordur.

Cok merak ediyorum acaba ilerde evlenebiliyorlarmi onceden cinsel iliski yaşayanlar

Anlamadım tamamen birlikte mi olmuş kardeşiniz o kişiyle . Yoksa çok ileri boyutta değil mi kusura bakmayın merakım dan soruyorum şaşırdım
Tuhaf bir soru kusura bakmayın ama
Dedikodu yapmaya gelmiş gibisiniz
Tam ilişki olmamış iki çeyrek Bi yarım olmuş
Oldu mu?

Konu sahibi yapacağınız en iyi şey yanında olmak, değerli olduğunu hissettirmek
Gerisi onun kararı onun hayatı

Cok merak ediyorum acaba ilerde evlenebiliyorlarmi onceden cinsel iliski yaşayanlar

O kadar genel bir soru ki? Evlenen herkesin bakire/bakir olduğunu mu sanıyorsunuz?
Yani bu birinin hala bekareti sorun eden insanlar var mı diye sorması gibi? Bu kadar yabancı olmayalım kendi insanlarımıza. Sorun yapanı da var, hiç sorun yapmayıp cinselliğini yaşayıp ilerde evlenen de var.

Valla erkek de kadın da evleniyor gayet. Tek fark erkek saklamazken, "Milli oldum" diye yayarken kadın saklama gereği duyuyor. Bu da pek tabii kendine bakmadan karşı tarafta bekaret isteyen erkekler yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…