Ancak çocuğun evine gitmeyi yada annesini aramayı düşünüyor. Ders vermek istiyorum diyip duruyor.
Hatanızı anlamışsınız oralara değinmeyeceğim ama kardeşiniz kaç yaşında.
Yani nasıl bir mantık bir erkek annesine oğlunuzla bir şeyler yaşadık diyince ders verebileceğini düşündürtür.
Saçmalığın daniskası. Ayrılık acısından ne yapacağını şaşırmış sanırım kardeşiniz. Bu kadar değer veriyor muydu?
Öncelikle kendinizi suçlamayı bırakın, verdiğiniz tepki çok insani bir tepki. Bugün hangimiz sizin yerinizde olsak çok üzülürdük ve keşke yapmasaydı derdik. Sorun burda cinsellik yaşaması değil, ona berbat hissettiren biriyle yaşamış olması. Siz de zaten o anlık üzüntüyle bu tepkiyi vermişsiniz. Bundan sonrasına bakalım. Kardeşiniz şuan değersizlik ve kaygı duygularıyla boğuşuyor. Böyle bir şey yaşaması dünyanın sonu değil ama şuan ona öyle geliyordur. Sizin göreviniz bu noktada onu rahatlatmak, kendini değersiz bir paçavra gibi görmesine engel olmak. Eğer sorun kafasında daha da büyür ve derinleşirse de elinden tutup doğruca bir psikologa gidin.
Birinin anlatmak istediğim şeyi saptırmadan anlaması beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim yorumunuz için.Bir uzmandan isterse kendini daha iyi hissedecekse destek almamız gerektiğini söyledim.
Anlamadım tamamen birlikte mi olmuş kardeşiniz o kişiyle . Yoksa çok ileri boyutta değil mi kusura bakmayın merakım dan soruyorum şaşırdımTabi ki özgür iradesi ama keşke özgür iradesini kullanırken mantığını da kullanabilseydi
Anlamadım tamamen birlikte mi olmuş kardeşiniz o kişiyle . Yoksa çok ileri boyutta değil mi kusura bakmayın merakım dan soruyorum şaşırdım
Kotu bi hayati olmamasi icin ona sestek ol bence kardes sonuctaKızlar merhaba,
İkiz kız kardeşimin internetten chat sitesinde tanıştığı ve yaklaşık bir buçuk aydır görüştüğü biri vardı. Vardı çünkü artık yok. En başından beri kardeşime kendisinden hoşlanmadığımı söyledim.
Ancak kardeşim görüşmeye devam etti. Çocuk dört gündür telefonları açmıyor, cevap vermiyor yani umrunda değil kardeşim.
Asıl konuya gelirsek bugün kız kardeşim kendisiyle birşeyler yaşadığını itiraf etti. Bu konularda aslında açık görüşlü biriyimdir.Hatta evlilikten önce cinselliğe soğuk bakmıyorum.Ama kendisine değer vermeyen, 2 ay sonra askere gidecek birine kendini kullandırmasına o kadar sinirliyim ki Çocuk istediğini aldı yani
Kardeşime çok ağır şeyler söyledim. 2 ay daha gönlünü hoş tutsaydın, ne kadar gurursuz iradesiz bir insansın sen dedim. O kadar üzgünüm ki bu kadar çabuk bir erkeğin üstüne atlamasına ömrü boyunca hatırlayacağı şeyi böyle bir adamla yaşamasına. Gidip çocuğun ağzını burnunu kırasım var.
Şimdi ben kardeşime ister istemez mesafeliyim çünkü aklıma direk bu olay geliyor ki her zaman yanında oldum. Nasıl davranmalıyım ? Hala çocuğun peşinde elinde telefon arar diye bekliyor. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar, uzun oldu kusura bakmayın.
Güncelleme : Kızlar kız kardeşimden söylediklerim için özür diledim kendisinin yanında olduğumu beraber üstesinden geleceğimizi söyledim. Ancak çocuğun evine gitmeyi yada annesini aramayı düşünüyor. Ders vermek istiyorum diyip duruyor. Daha çok canın yanar dedim ama takmış kafaya nasıl ikna ederim?
Cok merak ediyorum acaba ilerde evlenebiliyorlarmi onceden cinsel iliski yaşayanlarKızlar merhaba,
İkiz kız kardeşimin internetten chat sitesinde tanıştığı ve yaklaşık bir buçuk aydır görüştüğü biri vardı. Vardı çünkü artık yok. En başından beri kardeşime kendisinden hoşlanmadığımı söyledim.
Ancak kardeşim görüşmeye devam etti. Çocuk dört gündür telefonları açmıyor, cevap vermiyor yani umrunda değil kardeşim.
Asıl konuya gelirsek bugün kız kardeşim kendisiyle birşeyler yaşadığını itiraf etti. Bu konularda aslında açık görüşlü biriyimdir.Hatta evlilikten önce cinselliğe soğuk bakmıyorum.Ama kendisine değer vermeyen, 2 ay sonra askere gidecek birine kendini kullandırmasına o kadar sinirliyim ki Çocuk istediğini aldı yani
Kardeşime çok ağır şeyler söyledim. 2 ay daha gönlünü hoş tutsaydın, ne kadar gurursuz iradesiz bir insansın sen dedim. O kadar üzgünüm ki bu kadar çabuk bir erkeğin üstüne atlamasına ömrü boyunca hatırlayacağı şeyi böyle bir adamla yaşamasına. Gidip çocuğun ağzını burnunu kırasım var.
Şimdi ben kardeşime ister istemez mesafeliyim çünkü aklıma direk bu olay geliyor ki her zaman yanında oldum. Nasıl davranmalıyım ? Hala çocuğun peşinde elinde telefon arar diye bekliyor. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar, uzun oldu kusura bakmayın.
Güncelleme : Kızlar kız kardeşimden söylediklerim için özür diledim kendisinin yanında olduğumu beraber üstesinden geleceğimizi söyledim. Ancak çocuğun evine gitmeyi yada annesini aramayı düşünüyor. Ders vermek istiyorum diyip duruyor. Daha çok canın yanar dedim ama takmış kafaya nasıl ikna ederim?
Tuhaf bir soru kusura bakmayın amaAnlamadım tamamen birlikte mi olmuş kardeşiniz o kişiyle . Yoksa çok ileri boyutta değil mi kusura bakmayın merakım dan soruyorum şaşırdım
Cok merak ediyorum acaba ilerde evlenebiliyorlarmi onceden cinsel iliski yaşayanlar[/QUOT
Neden evlenmesinler?
Cok merak ediyorum acaba ilerde evlenebiliyorlarmi onceden cinsel iliski yaşayanlar
Cok merak ediyorum acaba ilerde evlenebiliyorlarmi onceden cinsel iliski yaşayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?