Öyleyse birşey diyemeyeceğim.. kendi kararı.. aşk bazen insanın gözlerini kör edebiliyor.. ve kör oluduğunuzda acaba karşıma çıkan insan doğru insan mı diye düşünemiyorsunuz.. yani aklınızda gidiyor bir nevi:) bence kardeşiniz mutlaka dersini almıştır.. ona gelecek için öğütler verseniz daha iyi olur diye düşünüyorum..İkiziz 24 yaşında
kotu yaklasırsanız bundan sonra olacakları hicbir zaman anlatmaz psikologları ornek alırsak insanlar nelerini anlatıyor kızıp bagırıp cagırıyorlar mı dinliyorlar ve karsıdakini iyi sekilde yonlendiriyorlar sizde bu sekilde davranın destek olun kızmanız karsı tarafa yonlendirecektir höt zöt yaparak cozulmez boyle seyler mantıgınızla hareket edin duygularınızla degil
destek olun oda uzgundur istermiydi boyle olsun canı yanıyordur yanında olun ki oda yanlız hissetmesin kardes sonuctaBir anlık öfkemle söyledim çokta üzgünüm böyle konuştuğum için. Yarın konuşup özür dileyeceğim
Kardeşinden böyle sert tepkiler aldığı için dışarıya yöneliyor olabilir mi? Kendiniz söylüyorsunuz hakaret etmişsiniz, ağır sözler söylemişsiniz, en yakınından bu tepkiye maruz kalan herkes ilgiyi sevgiyi elbette başkasında arar,çok da seçici olma şansı bırakmamışsınız. Belki oturup konuşmayı , endişelerinizi anlatmayı tercih etmelisiniz, saldırgan tavırlar yerine.yargılamıyorum hala böyle birinden umut beklemesine kızıyorum
Tabi ki özgür iradesi ama keşke özgür iradesini kullanırken mantığını da kullanabilseydi
Bırakın şu kullandırdı, adam istediğini aldı gibi sığ lafları. Kim kimi kullanıyor? Bu tarz cümlelerle kadınlığı aşağılıyorsunuz.
Bir kadın da şehvetine uyup bir erkekle olabilir.
Karşılıklı zevk var burada.
Kardeşiniz istemiş ve yaşamış.
adam ona aşık olmayabilir. Aşık rolü yapıp terk edip gidebilir de. Bunlar kardeşinizin deneyimi.
O başa çıkmalı. Kendini küçük görmesine, travma yaşamasına sebep olacak cümleler kurmayın.
Dram yaratmayın. Güçsüz, ezik, kendini basit hisseden kadınlar türüyor sonra.
Yaptıklarının sorumluluğunu alamayan bir nesil yetişiyor.
Güçlü durması gerekir. Abartmayın bu kadar.
Bir de kardeşiniz size dahi böyle şeyleri anlatmamayı öğrenir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?