kız kardeşimin itirafı

Cok merak ediyorum acaba ilerde evlenebiliyorlarmi onceden cinsel iliski yaşayanlar

Tabiki de evleniyorlar, hatta ilk cinsel ilişkisini ilk günden yaşayanlar öyle düşündüğümüz gibi arkalarını dönüp gitmiyorlar, uzun bir ilişki ve evlilik çıkarma istatistikleri var. Benim çevremdeki hiçbi tanıdığım bakire değildi evlenirken. Bir kere de problem yaşamadılar kocaları da hiç öyle gevşek tipler değildi.

Yaptığı yanlışın kendisi farkında zaten eğer doğru ve olağan bir şey olarak görseydi çocuğun peşine düşmezdi. Sizin şu konumda ona destek olan, doğruyu gösteren kişi olmanız gerekiyor. Sizde sırt dönerseniz hıncından daha yanlış şeyler yapabilir. Olan olmuş o sizin kardeşiniz. Kimse için kaybetmeyin onu.

Bu kadar da özgürlük ve evlenmeden önce cinselliği bir abla olarak tasnif etmeni doğru bulmuyorum ama olan olmuş yapcak bişey yok teselliden başka

Nerden biliyorsun bakire olmadığını yanindamiydin ya da anlatiyorlarmi marifet gibi

Bu kadar da özgürlük ve evlenmeden önce cinselliği bir abla olarak tasnif etmeni doğru bulmuyorum ama olan olmuş yapcak bişey yok teselliden başka

Ya biri demis kendi insanımızı tanımamız lazım diye. Beseri acidan kültür farklılığı olabilir. Benim için sorun değilken sen sorun yapıyor olabilirsin. Karşına çıkan insanı da ona göre seçersin. Ancak belli bir yaşın altında cinsellik tabi ki de kişiye eksi olarak döner.
Ayrıca tasnif değil tasdik olacak .

Bazen insan kendine yenilebilir,olan olmuş neyse ki hamilelik falan yok...Bence annesine falan gitmesin çocuğun çünkü öyle bi adamın annesi muhtemelen oğlunun uçkurunu savunacaktır.Bence kardeşiniz için bu bi ders olsun ve hayatına kaldığı yerden devam edip erkek arkadaşlarına karşı temkinli olsun...

Nerden biliyorsun bakire olmadığını yanindamiydin ya da anlatiyorlarmi marifet gibi

Sanane?korumak marifet mi koruyan anlatıyor korumayan da anlatır soru sorulmuş cevap verdim. İnsanlar mutlu mesut yaşıyor sana mı soracaklar. Az bi kendinize gelin

Son düzenleme:
Bende aynı duruma düştüm çok zordu bir dönemdi 4 sene unutamadim kısa süre de çok sevmiştim ama kötü tecrübe ders olmuştur benim gibi kimselere güvenmez bidaha hayatı yaşayarak öğreniyoruz inşallah düşündüğüm kadar ileri gitmemiştir

Konuda kişide gerçek değil bana kalırsa
Gerçek olduğunu varsayalım hatalar insanlar içindir seçimler keza öyle bu size zarar vermediği sürece size yargılama hakkı vermez hakaret ederseniz haddinizi aşarsınız

Kardesinizin yaninda olup bundan sonrasi icin kendini yipratmamasini ve gercekten tene degil yuregiyle karsisinda durup adam gibi adamlarinda cikabileğini belirtin intikam almak yapilanlari yanina koymak tabiki hakki ama karsidaki insan gorunumlu biri bile degilse alnina silahmi dayadi bile diyebilen zihniyete sahipde olabilir ve kardesinizi daha da incitebilir.Tek önerim saril kardesine ve her ne olursa olsun yaninda oldugunu sevgini hissettir bazen yaptigimiz hatalar sevgisizlikten kaynaklanabiliyor.Kimse büyük konusup ahkam kesmesin dünyadan bir alacakli cikmayacak nasilsa sagduyu lütfen ...

Birinin anlatmak istediğim şeyi saptırmadan anlaması beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim yorumunuz için.Bir uzmandan isterse kendini daha iyi hissedecekse destek almamız gerektiğini söyledim.
Merak ettim de siz ilk birleşmeyi ilk cinselliginizi yaşamadınız mı ?
sizde yaşadığınız için mi böyle kızıyorsunuz

Gerçek olmasa neden burada insanları meşgul edeyim. Vakit ayırıp fikir yazıyorlar.

Buda bir eğlence anlayışı
Gerçek olmasa neden burada insanları meşgul edeyim. Vakit ayırıp fikir yazıyorlar.
Bunu siz benden daha iyi bilirsiniz
Hakikaten nedir amacınız
Eğlence mi
kariyer mi ne kadar iyi bir yazarım
Yoksa tez mi hazırlıyorsunuz?

Buda bir eğlence anlayışı

Bunu siz benden daha iyi bilirsiniz
Hakikaten nedir amacınız
Eğlence mi
kariyer mi ne kadar iyi bir yazarım
Yoksa tez mi hazırlıyorsunuz?

Hanımefendi neyin derdindesiniz. Konu yaşandı ve başıma geldi. Siz burda konuların gerçekçi olup olmadığını sorgulayacağınıza insanı irite etmeden yorumunuzu yapın lütfen. İnandırıcı gelmiyorsa okur geçersiniz.Ayrıca yardım istediğim konuda da inanamayacağınız kadar fantastik birşey yok.

Ya tabiki kabul eden de vardır etmeyene ama evleneceğin insana tertemiz gitmek kadar güzel bir şey olamaz

Valla erkek de kadın da evleniyor gayet. Tek fark erkek saklamazken, "Milli oldum" diye yayarken kadın saklama gereği duyuyor. Bu da pek tabii kendine bakmadan karşı tarafta bekaret isteyen erkekler yüzünden.
Erkeklere bir şey olmuyor kadına oluyor olan kimsenin eğlencesi olmamak en guzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…