Cok merak ediyorum acaba ilerde evlenebiliyorlarmi onceden cinsel iliski yaşayanlar
Nerden biliyorsun bakire olmadığını yanindamiydin ya da anlatiyorlarmi marifet gibiTabiki de evleniyorlar, hatta ilk cinsel ilişkisini ilk günden yaşayanlar öyle düşündüğümüz gibi arkalarını dönüp gitmiyorlar, uzun bir ilişki ve evlilik çıkarma istatistikleri var. Benim çevremdeki hiçbi tanıdığım bakire değildi evlenirken. Bir kere de problem yaşamadılar kocaları da hiç öyle gevşek tipler değildi.
Bu kadar da özgürlük ve evlenmeden önce cinselliği bir abla olarak tasnif etmeni doğru bulmuyorum ama olan olmuş yapcak bişey yok teselliden başka
Nerden biliyorsun bakire olmadığını yanindamiydin ya da anlatiyorlarmi marifet gibi
Merak ettim de siz ilk birleşmeyi ilk cinselliginizi yaşamadınız mı ?Birinin anlatmak istediğim şeyi saptırmadan anlaması beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim yorumunuz için.Bir uzmandan isterse kendini daha iyi hissedecekse destek almamız gerektiğini söyledim.
Konuda kişide gerçek değil bana kalırsa
Gerçek olduğunu varsayalım hatalar insanlar içindir seçimler keza öyle bu size zarar vermediği sürece size yargılama hakkı vermez hakaret ederseniz haddinizi aşarsınız[/QUOTE
Gerçek olmasa neden burada insanları meşgul edeyim. Vakit ayırıp fikir yazıyorlar.
Konuda kişide gerçek değil bana kalırsa
Gerçek olduğunu varsayalım hatalar insanlar içindir seçimler keza öyle bu size zarar vermediği sürece size yargılama hakkı vermez hakaret ederseniz haddinizi aşarsınız
Bunu siz benden daha iyi bilirsinizGerçek olmasa neden burada insanları meşgul edeyim. Vakit ayırıp fikir yazıyorlar.
Buda bir eğlence anlayışı
Bunu siz benden daha iyi bilirsiniz
Hakikaten nedir amacınız
Eğlence mi
kariyer mi ne kadar iyi bir yazarım
Yoksa tez mi hazırlıyorsunuz?
Ya tabiki kabul eden de vardır etmeyene ama evleneceğin insana tertemiz gitmek kadar güzel bir şey olamazO kadar genel bir soru ki? Evlenen herkesin bakire/bakir olduğunu mu sanıyorsunuz?
Yani bu birinin hala bekareti sorun eden insanlar var mı diye sorması gibi? Bu kadar yabancı olmayalım kendi insanlarımıza. Sorun yapanı da var, hiç sorun yapmayıp cinselliğini yaşayıp ilerde evlenen de var.
Erkeklere bir şey olmuyor kadına oluyor olan kimsenin eğlencesi olmamak en guzeliValla erkek de kadın da evleniyor gayet. Tek fark erkek saklamazken, "Milli oldum" diye yayarken kadın saklama gereği duyuyor. Bu da pek tabii kendine bakmadan karşı tarafta bekaret isteyen erkekler yüzünden.
kadınlara da birşey olmuyor canım ,akıllı olan kadın cinsellik yaşasa da başkalarının eğlencesi olmaz,bu iki taraflı birşey kazanan erkek kaybeden kadın olmuyor .Erkeklere bir şey olmuyor kadına oluyor olan kimsenin eğlencesi olmamak en guzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?