- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
- Konu Sahibi Matchteacher
-
Beni en iyi siz anlarsınız bu kız teşekkür de etmiyor bize ancak surat asıyor valla bunaldık artık ama suç kardeşim de vallabenim de bi erkek kardeşim var. arkadaşı staj yapacakmış yazın. kardeşim de başka şehirde yaz okuluna gitti. giderken bu çocuk babamın evine geldi ben burda kalcam diye. kardeşimin odasına yerleşti ekmek elden su gölden tam 2 ay!
babam evden ayrılamaz hale geldi. evde kardeşim yok arkadaşı var. babam getirdi o yedi. sonra da teşekkürler demiş çekmiş gitmiş.
insanlar nasıl böyle sorumsuz anlamıyorum.
Eh kız odadan cikmiyormus zaten. Yok gibi düşünün :)Haklısınız zaten bu fikirle kıza hiç bir ağırlamada kusur etmiyoruz ama kızı bi görseniz geldiği günden beri bize ters ters bakıyor bizimle hiç konuşmuyor annem sende benim kızımsın dedi ama en azından bizimle konuşsa yanı onu bu evde zorla tutuyoruz gibi davranıyor
O da usandı yaptığının farkına vardı ama çıkış yolu bulamıyor git diyemiyorPeki bu duruma kardeşinizin tepkisi ne? E istemiyorsa gitsin huzursuzluk vereceğine tövbe tövbe ya
Valla kız kardeşim de sinir hastası oldu tahammül edemiyor artıkEh kız odadan cikmiyormus zaten. Yok gibi düşünün :)
Hizmet derken ona özel birsey yapmıyorsunuz ki. Yani 4 kişilik aile için zaten tencere kaynıyor, bir gidim daha malzeme atınca o yemek zaten 5 kişilik oluyor.. evinizi zaten kendiniz supuruyorsunuz..
Aslında ev kendi düzeninde devam ediyor.elin kızına da hizmet etmiyorsunuz.
O sizi yok sayıyorsa siz de onunla ilgilenmeyin. Varlığına bilenmeye gerek yok ki,kız odasından çıkmıyor bile. Evde denk bile gelmiyorsunuzdur yüksek ihtimalle...
Kız da iyice yabaniymis,öyle olmasaymis iyiyimis.
Yine de sayılı gün çabuk geçer diyorum.
Umursamayin kızı, ekstra hizmet etmeyin...
Kardeşiniz de o evin bireyi. Onun da arkadaşlarını getirmeye hakkı var. Hatta ben evime tamamen yabancı -internetten tanıştığım insanları getiriyorum kırk yılda bir konaklasinlar diye. Öyle bir site var,ben de yurtdışına gidince öyle sitedekilerin evinde kalıyorum. Ve düşün, aile evi.
Yakın arkadaşım,çok iyi bir kız diyorum alıyorum odama
Sonuçta benim de evim ...
Hem kız kardeşiniz onu bu kadar ısrarla çağırdıysa belki de kendini çok yalnız hissediyordur,kız ona iyi gelmiştir. Mezuniyetten sonraki o yapayalnız kaldığın zaman dilimi zor bir süreç. Hele de hemen güzel bir işe girip yeni bir çevre edinmediysen
Valla haklısınız söylüyorum hep bu kadar dik başlı olma diye dersini aldı artık ama hepimizin psikolojisi bozuldu sağolun desteğiniz içinAy herhalde kardesimi cok fena terslerdim. Bu sorumsuzluktan ote bir sey. Herkesin rahatini 15 gun gibi uzun bir sure bozmaya ne hakki var sizinle konusma zahmetinde bile bulunmayan birisi için?
Beni en iyi siz anlarsınız bu kız teşekkür de etmiyor bize ancak surat asıyor valla bunaldık artık ama suç kardeşim de valla
Çok haklısınız bende öyle düşünüyorum ve fazla samimiyet iyi değil mesafe hep olmalı.Ben zamaninda cok ilgi gosterdim . Hicbir sey kazanmadim, ustelik hep arkamdan bicaklandim. Bosverin... Insanlara gerektiginden fazla ilgi gostermeyin.
Aynen insan birbirine dahil tahammül edemiyor belli süre sonunda vicdanımız el vermiyor mecburen iyi davranmak zorundayız sağolun desteğiniz içinBen ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum bazen annem ablam ve çocukları geliyor biz bile can ciğer olduğumuz halde birbirimizden sıkılıyoruz ben yalnız kalmayı özlüyorum siz gerçekten iyi dayanmışsınız ama kardeşinizin olayı tamamen bu madem çağırdı o zaman siz hizmet etmeyin bence kızkardeşiniz herşeyiyşe ilgilensin ben öyle yapardım
Ayneeennnnn bi süre sonra bi bunaltı bir darlanma geliyor valla Rabbim bize yardım etsin zor durumdayız kardeşimde suç Ben kızda hiç suç bulmuyorumBi yerden sonra batıyor çünkü herkes diken üstünden oluyor
Sizde cookk haklısınız ama yaşayan bilir başka türlü rahatlayamıyor insan yoksa çok haklısınız günah yani iyilik çöpe gidiyor .Allah herkesin yardımcısı olsun sağolun fikriniz içinElinizle yaptığınız iyiliği dilinizle yok etmeyin ...
Allah razı olsun güldürdünüz :) Allah iyi düşünceli insanlarla karşılaştırsın yoksa zor. Özgürlüğe kavuşmayı dört gözle bekliyoruz vallaBiz mi çekingeniz insanlar mı relaxinşaAllah yakın zamanda özgürlüğe kavuşursunuz
Aynen çok haklısınız ama vicdan bi türlü git dedirtmiyor oysa bi teşekkür etse elinize sağlık dese eminim bu şekilde sorun bile olmazdı ama yok zorla tutuyoruz hissi veriyor.çok teşekkür ederim desteğiniz için biraz olsun rahatladımYaptığınız güzel bir davranış ona kapınızı açmanız iyilikte bulunmanız ama onun yaptığı bence biraz iyi niyeti sömürmek bir kahvenin bile kırk yıl hatırı vardır en azından mahçup olur teşekkür ederek sizinde gönlünüzü yapmalıydı kaldı ki surat asıyormuş. Babasından gelecek yardımı istemiyormuş bu çok garip geldi bana.Sizin de bir özel hayatınız var biraz anlayış gösterip gitmeli bence ailedeki herkes rahatsız olmuşken kardeşinizin bu kadar rahat olması gerçekten sinir bozucu.
Allahım hep güldürsün yüzünüzü :) amiiin tahminen daha ne kadar kalmayı planlıyor..Allah razı olsun güldürdünüz :) Allah iyi düşünceli insanlarla karşılaştırsın yoksa zor. Özgürlüğe kavuşmayı dört gözle bekliyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?