Kız kardeşimin sorumsuzluğu

En çok sıkıntı çeken bence de babası kıyamam

Babam odadan çıkmıyor kız rahatsız olmasın diye sofraya bile oturmuyor kız rahat edemez yemek yiyemez diye kız telefondan kafasını hiç kaldırmıyor sadece ekrana bakıyor hep

Babam odadan çıkmıyor kız rahatsız olmasın diye sofraya bile oturmuyor kız rahat edemez yemek yiyemez diye kız telefondan kafasını hiç kaldırmıyor sadece ekrana bakıyor hep
Ya kıyamam ya en iyisi onlar hep odada yesin takılsın adamcağız da rahatsız olmasın

Kovun oldu olacak. Kardeşiniz de cagirmasaymis. Tamam kimse evinde yabancı birini istemez ama belki babası para falan göndermiyor? Ne malum kızın babasına gerek yok dediği? Belki gerçekten kalacak hiçbir yeri yok ve mizacı böyle konuşmuyor. (cok konusmasindansa konuşmaması daha iyi) Kendi halinde biri. Hem odadan çıkmıyorsa sizi babanızı nasıl rahatsız ediyor ki? Kız telefondan başını kaldirmiyormus ki kendi halinde biri belli ki. Bir işe ve sevaba girmişsiniz onu yok etmeyin bence. Öğrenciyim ve o kızın halinden anladım. Yoksa o da çok meraklı değildir.

Allahım hep güldürsün yüzünüzü :) amiiin tahminen daha ne kadar kalmayı planlıyor.. insan kendi evinde rahat edemiyor.. keşke sınavdan sınava gelseydi
Aminnn Rabbim sizin de yüzünüzü hep güldürsün inşallah tahmini 1 hafta daha bizde kardeşim öyle dedi inşallah çabuk geçer de gider finale asla kabul etmez annem bi gidebilseydi işte

Bende geçen yıla kadar öğrenciydim zaten misafirimiz diye ikram da da davranışta FA kusur etmiyoruz bi bunalım geçirmemiz de normal yine de fikriniz için sağolun

Bende geçen yıla kadar öğrenciydim zaten misafirimiz diye ikram da da davranışta FA kusur etmiyoruz bi bunalım geçirmemiz de normal yine de fikriniz için sağolun
Siz de onu yok sayın ekstra ikramları kardeşiniz yapsın. Sevap işliyorsunuz ya da başka inanctansaniz iyilik yapıyorsunuz lütfen dilinizle yok etmeyin

Babasının da parası yok bence ögrencinin parası nerden olcakta ailesine yok gönderme diyecek ve ailesi de göndermeyecek
Veya gönderiyor ama sizin eve harcamıyor
Bide İyi davranıyorsunuz demekki kıza gitmek istemediğine göre
Az surat yapın belki biraz anlar artık istenmedigini :)

O zaman bu evrede kardeşinizle konuşmanız gerek son bir hafta çekilir de bi kaç ay daha eklenirse uuuv
O zaman nolur bilmiyorum Anneme sabret anne aman anne yazık anne günah anne demekten Yoruldum valla kız azıcık sevecenlik yapsa herşey düzelir ama inşallah kurtuluruz bir an önce

Vicdan el vermiyor çıkış yolu bulamıyoruz ailem gerçekten anlayışlılar ama bi teşekkür etse nasılsın dese Anneme halini hatrını sorsa bizi tanımıyor gibi davranıyor

Vicdan el vermiyor çıkış yolu bulamıyoruz ailem gerçekten anlayışlılar ama bi teşekkür etse nasılsın dese Anneme halini hatrını sorsa bizi tanımıyor gibi davranıyor
Bazıları aşırı rahat olabiliyor
Ben ailesine de cok sasırdım ama armut dibine düşermiş

Kızlar hepinizden Allah razı olsun biraz olsun rahatladım valla arada kalmaktan yorulmuştum

O zaman nolur bilmiyorum Anneme sabret anne aman anne yazık anne günah anne demekten Yoruldum valla kız azıcık sevecenlik yapsa herşey düzelir ama inşallah kurtuluruz bir an önce
Annenin bi cinnet anına bakıcak gibi sanki
Kızım senin annen baban evin yokmuyla baslayan bi cümle bekliyorum

Bazıları aşırı rahat olabiliyor
Ben ailesine de cok sasırdım ama armut dibine düşermiş
Aynen canım aynen arkadaş seçimi çok önemli benim iki arkadaşım gelmişti geçen yaz 3 gün kaldılar annem hala söyler ne tatlı kızlardı yine gelsinler diye Allah herkesi selamete çıkarsın

Annenin bi cinnet anına bakıcak gibi sanki
Kızım senin annen baban evin yokmuyla baslayan bi cümle bekliyorum
Ayy fırsat versem her an cinnet geçirecek gibi durmuyor yine de çok ayıp olur o da bi ana kuzusu onun yerinde bizde olabilirdik ama ben ev sahibine çok teşekkür ederdim zahmet verdim ayıp oldu diye uyuyamazdım herhalde

Ayy fırsat versem her an cinnet geçirecek gibi durmuyor yine de çok ayıp olur o da bi ana kuzusu onun yerinde bizde olabilirdik ama ben ev sahibine çok teşekkür ederdim zahmet verdim ayıp oldu diye uyuyamazdım herhalde
Hayır yani onbes gün kalmazdın bir aya tamamlamazdın
Bide ben üc bes gün kalırken bile ev işi bulasık ne varsa mahcubiyetten yardımcı olmaya calısırdım

Hayır yani onbes gün kalmazdın bir aya tamamlamazdın
Bide ben üc bes gün kalırken bile ev işi bulasık ne varsa mahcubiyetten yardımcı olmaya calısırdım
Surat asmasa yine yeter sonuçta kalacak yeri yoktur insanız sonuçta bugün dedim saatlerce oturuyorsun hiç mi belin ağrımıyor hiç konuşmuyorsun dedim yok dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…